Modeljaar: 2024
 
v.a. €15.099,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Rotax 900 cc-motor

Voertuig stabiliteitssysteem

Automatische twist-and-ride-transmissie

lifestylefoto can-am ryker rally 2024 diablo red

Ontworpen voor Prestaties

Het hart van de Ryker 900 wordt gevormd door de hartslag verhogende Rotax 900 ACE-motor voor degenen die naar veel rijplezier zoeken. 

 

Veilig en Stabiel

Voel het vertrouwen door elke rit stromen dankzij het standaardvoertuigstabiliteitssysteem.

Ontwikkeld in samenwerking met BOSCH, houdt dit systeem de Ryker met beide benen op de grond, zelfs tijdens uitdagende wegomstandigheden. Anti-Lock-remsysteem (ABS) en tractiecontrole werken harmonieus samen om een veilige en stabiele rit te garanderen.

Product foto Ryker 900 sport 2024
Product foto Ryker 900 2024

Twist-and-ride-transmissie

Zeg vaarwel tegen ingewikkelde schakelingen. De automatische twist-and-ride-transmissie van Can-Am Ryker zorgt voor een naadloze rijervaring, waarbij brandstofefficiëntie wordt gemaximaliseerd zonder concessies te doen aan de prestaties.

Met minder tijd gericht op schakelen, kun je je volledig onderdompelen in het komende avontuur.

Aangepast Comfort

De Ryker is niet zomaar een voertuig; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid.

Met meer dan 100.000 aanpassingsmogelijkheden past deze rit zich aan jouw unieke voorkeuren aan. Innovatieve ergonomische functies zoals verstelbare voetsteunen, rempedaal en stuur garanderen dat de Ryker perfect op jou is afgestemd.

Vriendelijk voor je portemonnee en de aarde:

Eenvoud ontmoet duurzaamheid met de 2024 Ryker 900. Vervaardigd uit een duurzaam stalen frame en recyclebare materialen, is dit voertuig gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Omarm een minimaal brandstofverbruik zonder in te leveren op het opwindende plezier dat alleen een Ryker kan bieden.

Product foto Ryker 900 2024
Product foto Ryker 900 2024

Driveshaft Technologie

Wij geloven in rijden, niet in sleutelen. De Ryker beschikt over een integrale en betrouwbare aandrijfassysteem, waardoor een soepele en krachtige krachtoverdracht wordt gegarandeerd zonder de last van frequente onderhoudswerkzaamheden. Besteed meer tijd op de weg en minder in de garage.

Kies je modus

Ervaar het beste van beide werelden met de Sportmodus van de Ryker, perfect voor driftvriendelijke manoeuvres die je hart sneller laten kloppen, en de Eco-modus (beschikbaar voor de 900 cc-motor), ontworpen om brandstofefficiëntie te maximaliseren tijdens langere reizen.

In de 2024 Ryker 900 komen innovatie en traditie samen. Herontdek de vreugde van de open weg met een voertuig dat net zo uniek is als jij. Omarm de kracht, efficiëntie en veelzijdigheid van de Ryker en laat elke rit een onvergetelijk avontuur worden.

Product foto Ryker 900 sport 2024
Can-Am Ryker 900 2024 v.a. €15.099,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. €15.099,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?