Can-Am

Can-Am Ryker 900 Rally

De Ryker 900 Rally 2024 is een Pitbull op drie wielen!

Plaats een voororder
Can-Am Ryker 900 Rally 2024
Modeljaar: 2024
 
v.a. €19.399,-
Contact

De voordelen van
deze motor

KYB schokdempers

MAX Mount-systeem

Rally modus

Cruise Control

lifestylefoto can-am ryker rally 2024 diablo red

Ontketen Off-Road Potentieel

Betreed nieuwe fronten met vertrouwen, dankzij de verbeterde functies van de Ryker Rally. Uitgerust met robuuste Hyper Silver kleurige velgen, klaar-voor-rally banden, een duwstang, beschermplaat, luchtinlaat met voorfilter, Ledverlichting en een Akrapovič uitlaat, is deze rit klaar om ruige terreinen en onverwachte uitdagingen moeiteloos aan te pakken.

Ontdek onbekende gebieden

Navigeer losse oppervlakken met finesse en controle. De Ryker Rally beschikt over een reeks functies die klaar zijn voor losse oppervlakken, waaronder een stuur met handbeschermers, antisliptreden, voor- en achter KYB HPG schokdempers met externe aanpas knoppen en extra veerweg. Omarm het onbekende en overwin elke bocht met vertrouwen.

Veelzijdigheid en mogelijkheden voor lange ritten

Uitgerust met het MAX Mount-systeem, biedt de Ryker Rally ongeëvenaarde veelzijdigheid.

Of je nu van plan bent om een lange reis te maken of een mede-ontdekkingsreiziger mee wilt nemen voor de rit, dit systeem biedt moeiteloos ruimte voor vracht en passagiers, zodat je bent voorbereid op elk avontuur.

product foto ryker 900 rally 2024
product foto ryker 900 rally 2024

Rally modus voor ultieme drifts

Ervaar de sensatie van vuurlijn-drifts als een echte rallykampioen met de exclusieve Rally Modus.

Speciaal afgestemd op het nemen van bochten op losse oppervlakken, stelt deze modus je in staat om de grenzen te verleggen terwijl je toch controle houdt. Til je rijervaring naar een hoger niveau en maak van elke off-road bocht een kans voor opwindende drifts.

product foto ryker 900 rally 2024

Cruise Control

Omarm de vrijheid van het open pad zonder comfort op te offeren. De ingebouwde cruise control functie stelt je in staat om een constante snelheid aan te houden tijdens lange reizen, zodat je kunt genieten van het landschap en je kunt focussen op de opwinding van de verkenning.

De 2024 Ryker Rally is niet zomaar een rit; het is een paspoort naar onbekende gebieden en grenzeloos avontuur. Met functies die zijn ontworpen om off-road uitdagingen te domineren en verkenning opnieuw vorm te geven, is deze rit je ultieme metgezel om verder te gaan dan het alledaagse. Omarm het roepen van het wilde met de Ryker Rally en ervaar de sensatie van off-road verkenning als nooit tevoren.

Can-Am Ryker 900 Rally 2024 v.a. €19.399,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. €19.399,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?