Modeljaar: 2024
 
v.a. €17.199,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Rotax 900 cc motor

Cruise control

Sport mode

Eco mode

foto van de 2024 can-am ryker in de nieuwe kleurstelling

Sportief en comfortabel

Ontworpen om indruk te maken, onderscheidt de Ryker 900 Sport 2024 zich met zijn exclusieve sportmodel-styling. Sta in het middelpunt van de aandacht terwijl je de weg verovert met een onmiskenbare uitstraling die de sportieve essentie van deze rit weerspiegelt.

Comfortabele Wendbaarheid:

Geniet van een comfortabele rit terwijl je nog steeds bochten meesterlijk aansnijdt. Uitgerust met KYB HPG-vering met instelbare voorspanning en een sportcomfortstoel, combineert de Ryker 900 Sport 2024 het beste van beide werelden. Soepel rijcomfort ontmoet dynamische wendbaarheid, zodat je elke bocht met vol vertrouwen kunt benaderen.

Meer mogelijkheden

De toevoeging van de MAX Mount opent een wereld van mogelijkheden voor langeafstands cargo en passagiersopties. Of je nu van plan bent om extra bagage mee te nemen voor een epische reis of om een metgezel mee te nemen voor de rit van hun leven, de Ryker 900 Sport 2024 past zich moeiteloos aan aan jouw avonturen.

Sportieve Wendbaarheid:

Met de Sport Modus ben je klaar voor dynamische en driftklare handling. Ervaar de opwinding van de weg als nooit tevoren terwijl je met precisie elke bocht aanpakt. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je de grenzen van de prestaties opzoekt.

Product foto Ryker 900 sport 2024
Product foto Ryker 900 sport 2024

Cruise Control voor ontspannen rijden

Omarm het gemak van de open weg met de ingebouwde cruisecontrol. Beheer je snelheid moeiteloos en geniet van ontspannen lange ritten zonder vermoeidheid.

De Nieuwe Ryker 900 Sport 2024 brengt een geheel nieuwe dimensie van avontuurlijke sportiviteit naar de tafel. Met exclusieve styling, ultiem comfort en geavanceerde functionaliteiten is deze rit de perfecte metgezel voor elke rijder die op zoek is naar een dynamische en onvergetelijke rijervaring. Stijg boven je verwachtingen uit en verleg je grenzen met de Ryker 900 Sport 2024.

Can-Am Ryker 900 Sport 2024 v.a. €17.199,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. €17.199,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?