Modeljaar: 2024
 
v.a. 18.499,-
Contact

De voordelen van
deze motor

KECS met Showa Skyhook technologie

KIBS (Kawasaki Intelligent Antiblokkeersysteem)

KCMF (Kawasaki Corner Management Function)

KQS (Kawasaki Quick Shifter)

kawasaki versys 1000 se productfoto

De Kawasaki Versys 1000 SE 2024

De Versys 1000, met zijn sportieve viercilindermotor en sublieme chassis, was dat wel al vele jaren  koning van het Extreme Sports-segment. De nieuwe Versys 1000 SE is de rijkste uitvoering binnen deze modellen.

De Kawasaki Versys 1000 SE is standaard voorzien van vele moderne features zoals Cruise Controle, snel schakelen, verwarmde handvatten, bochtenbeheer, TFT-scherm en semi-actief elektronisch veersysteem met SHOWA Skyhook technologie voor  beter  en stabieler rijgedrag.

De Kawasaki Versys 1000 SE, bomvol technologie

Dat er veel over de nieuwe Kawasaki Versys 1000 SE 2024 te vertellen is, is een feit. Hieronder een opsomming van een aantal features;

KCMF (Kawasaki Cornering Management Function)

Met behulp van Kawasaki's geavanceerde software en feedback van een compacte Bosch IMU (Inertial Measurement Unit), brengt het Kawasaki Cornering Management Functie (KCMF) systeem motorrijden naar een hoger niveau. Dit innovatieve systeem bewaakt zorgvuldig de motor- en chassisparameters bij elke bocht, van het moment van insturen tot het verlaten van de bocht. Hierbij worden zowel de remkracht als het motorvermogen nauwlettend gemoduleerd om een naadloze overgang van acceleratie naar remmen en weer terug te creëren. Dit vergemakkelijkt de taak van de rijder om zijn beoogde lijn door de bocht te behouden, wat resulteert in een verbeterde controle en vertrouwen, zelfs in uitdagende bochten. Met KCMF ben je altijd in de best mogelijke positie om elke bocht meesterlijk te bedwingen.

 

kawasaki versys 1000 se kleur

KQS (Kawasaki Quick Shifter)

De standaarduitrusting van de Versys 1000 SE voegt een extra laag van verfijning toe aan het al sublieme motorkarakter. Een opvallende feature is de Quick Shifter, waarmee zowel op- als teruggeschakeld kan worden zonder gebruik te maken van de koppeling. Dit betekent dat je geniet van een vlekkeloze acceleratie en gecontroleerde vertraging zonder het gedoe van traditioneel schakelen. Met de Quick Shifter wordt elke rit een moeiteloze dans van vermogen en precisie, waarbij je naadloos kunt overschakelen naar de gewenste versnelling, zowel bij het versnellen als bij het vertragen. Het is de ultieme technologische toevoeging aan de Versys 1000 SE, waardoor elke rit een meeslepende ervaring wordt die ongeëvenaard is in soepelheid en controle.

Smartphone Connectiviteit

Het TFT-dashboard van de Versys 1000 SE wordt nog indrukwekkender dankzij de ingebouwde Bluetooth-chip in het instrumentenpaneel. Deze innovatieve functie stelt de rijder in staat om draadloos verbinding te maken met zijn motor. Met de Kawasaki Rideology app wordt een wereld van mogelijkheden geopend.

Nu kun je moeiteloos toegang krijgen tot essentiële informatie over je rit, motorprestaties en onderhoudsstatus, allemaal op afstand. Bekijk eenvoudigweg ritgegevens, houd motorparameters in de gaten en blijf op de hoogte van het onderhoudsschema, allemaal vanaf je smartphone. Deze naadloze connectiviteit biedt niet alleen gemak, maar ook een dieper inzicht in je motor en rijgedrag.

Met de nieuwe Kawasaki Versys 1000 SE 2024 en zijn geïntegreerde Bluetooth-connectiviteit wordt jouw rijervaring naar een hoger niveau getild, terwijl je tegelijkertijd volledige controle en inzicht behoudt, waar je avontuur je ook brengt.

De Kawasaki Versys 1000 SE: KLEURSTELLINGEN

De 2024 Versys 1000 SE modellen zijn leverbaar vanaf december in de kleuren:

Versys 1000 SE: Metallic Matte Dark Gray / Metallic Diablo Black (Nieuw)

Versys 1000 SE: Metallic Diablo Black / Metallic Phantom Silver (Nieuw)

kawasaki versys 1000 se kleur
KAWASAKI VERSYS 1000SE 2024
Kawasaki Versys 1000 SE v.a. 18.499,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 18.499,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?