Kawasaki

Kawasaki Z650 RS 2024

De 2024 uitvoeringen van de meest toegankelijke moden classic zijn om van te smullen.

Plaats een voororder
Kawasaki Z650 RS 2024
Modeljaar: 2024
 
v.a. Nog onbekend
Contact

De voordelen van
deze motor

Parallel-Twin Motorblok

Gegoten spaakwielen

Analoge tellers en LCD display

Horizontale Backlink Achterwielophanging

Kawasaki Z650RS 2024: Omarm de Geest van Klassieke Sport

Maak kennis met de gloednieuwe Kawasaki Z650RS 2024, een motorfiets die eer bewijst aan het rijke erfgoed van Kawasaki's klassieke sportlijn en tegelijkertijd moderne techniek en ontwerp omarmt. Met zijn betoverende mix van nostalgie en innovatie vangt de Z650RS de essentie van een vervlogen tijdperk, terwijl hij een opwindende en eigentijdse rijervaring biedt.

 

 

Boek een proefrit
2024-kawasaki-z650-rs-action

Z650 RS: Tijdloos Ontwerp, Moderne Prestaties

De Z650RS haalt inspiratie uit de iconische Z650-B1 die werd uitgebracht in 1977 en vertaalt zijn tijdloze ontwerp naar een modern klassiek meesterwerk. De gevormde brandstoftank, elegante zijpanelen en kenmerkende ducktail brengen herinneringen terug aan een tijd waarin motorfietsen niet alleen machines waren, maar uitingen van vrijheid en individualiteit. De combinatie van deze klassieke elementen met moderne accenten resulteert in een motorfiets die zich onderscheidt van de massa en een aura van elegantie en rauwe kracht uitstraalt.

Ontketen de Kracht Binnenin

In het hart van de Z650RS klopt een responsieve 649cc parallel-twin motor, zorgvuldig afgestemd voor een balans tussen koppel bij lage toerentallen en vermogen in het middenbereik. De prestaties van de motor worden versterkt door de innovatieve balanceeras en een bekrachtigde slipper koppeling, die zorgen voor soepele schakelmomenten en zelfverzekerde controle bij agressief terugschakelen. Of je nu door stadsstraten manoeuvreert of kronkelende wegen overwint, de Z650RS reageert gretig op elke opdracht en biedt een harmonieuze mix van kracht en precisie.

Innovatieve Technologie voor Moderne Rijders

De Z650RS eert niet alleen het verleden, maar omarmt ook de technologie van het heden. Met functies zoals ABS (Anti-lock Brake System) die zorgen voor stabiel en veilig remmen, en een horizontale Backlink achterwielophanging die een comfortabele rit biedt zonder concessies te doen aan de prestaties, is de Z650RS een ware belichaming van moderne techniek. De analoge "artillery shell" tellers in combinatie met een LCD-display combineren klassieke esthetiek met moderne functionaliteit en houden je op de hoogte van essentiële informatie, terwijl ze een vleugje nostalgie toevoegen aan je rijervaring.

Onvergetelijke Rijervaring

Glij in het comfortabele zadel, grijp de brede stuurhendels vast en voel de open weg je roepen. De Z650RS biedt een ontspannen rijpositie die vertrouwen wekt en je in staat stelt om elk moment van je reis te genieten. Het lichtgewicht trellis frame draagt bij aan uitzonderlijke wendbaarheid, waardoor je moeiteloos door bochten kunt manoeuvreren. De zorgvuldig ontworpen gegoten spaakwielen verbeteren niet alleen het uiterlijk van de motorfiets, maar dragen ook bij aan een soepele en gecontroleerde rit. Met zijn evenwichtige verhoudingen en responsieve karakter is de Z650RS een echte metgezel voor wie avontuur zoekt op twee wielen.

 

2024-kawasaki-z650-rs-action-2

DE 2024 KAWASAKI Z650 RS KLEURSTELLINGEN

2024-Kaswasaki-Z650-RS
2024-Kawasaki-z650-rs-grey
2024-Kawasaki-z650-rs-green-grey

Ontdek de Kawasaki Z650 RS bij MotorCity

De Kawasaki Z650RS 2024 belichaamt de essentie van het verleden en omarmt tegelijkertijd de opwinding van het heden. Zijn harmonieuze mix van klassiek ontwerp, innovatieve technologie en sprankelende prestaties biedt rijders een ongeëvenaarde ervaring die zowel nostalgie als opwinding oproept. Verhef je rijervaring met de Z650RS, waar elke draai aan het gas een knipoog naar de geschiedenis is en een sprong naar de toekomst. Ervaar de geest van klassieke sport als nooit tevoren met de Z650RS 2024.

MotorCity Amsterdam is jouw dealer voor Kawasaki in de regio. We bieden alles aan omtrent Kawasaki. De nieuwste modellen, ocassions. Maar uiteraard ook accessoires, onderdelen en de service van onze vakmannen die je mag verwachten.

Boek een proefrit
Kawasaki Z650 RS 2024 v.a. Nog onbekend
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. Nog onbekend

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?