Herboren: De Interceptor 650

De nieuwste Interceptor 650 is de reïncarnatie van de legendarische klassieker die zijn stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van Royal Enfield. Geboren in een tijdperk waarin de zonovergoten stranden van Californië werden overspoeld door surfers en de relaxte levensstijl van het 'easy living' hoogtij vierde, belichaamt deze motorfiets nog steeds diezelfde charme en allure die hem destijds zo geliefd maakte.

Deze ultieme roadster uit de jaren '60 past naadloos in het hedendaagse verhaal over jong, wild en vrij. Of je nu door kronkelende bochtige weggetjes scheurt, over de snelweg raast, of je een weg baant door de stedelijke jungle, deze machine rijdt moeiteloos en met dezelfde vertrouwde gemakkelijkheid als zijn voorganger.

Als je je been over het zadel zwaait en plaatsneemt op deze krachtige machine, voel je de pure sensatie van het rijden door je hele lichaam. De natuurlijke rechtop houding van de Interceptor zorgt voor een ontspannen gevoel in elke vezel van je lijf. De speciaal ontworpen vering zorgt voor een precies, direct en toch lichtvoetig rijgedrag, waardoor je met volle teugen kunt genieten van de weg die voor je ligt.

Kortom, de Interceptor 650 is de perfecte combinatie van tijdloze stijl en moderne prestaties. Deze machine is meer dan alleen een motorfiets; het is een belichaming van vrijheid, avontuur en opwinding op de open weg. Stap op, haal diep adem en laat je meevoeren door de wederopstanding van een legende.

Foto van vooraanzicht van Royal Enfield Interceptor 650 met focus op de koplamp.
Modellen op twee Royal Enfield's Interceptor 650 bij opslag voor containers in haven

Het blok van de Interceptor

De 648cc motor, ondersteund door een lucht/oliegekoelde parallelle twin-configuratie, is gebouwd voor het moderne rijden. De motor levert een ferme 47 pk bij 7150 tpm en maximaal 52 Nm koppel bij 5250 RPM. Het geheim van de nieuwe motor zit 'm de manier waarop de stroom wordt geleverd.

De soepele gasrespons levert voldoende vermogen over het gehele toerenbereik. Hiermee neem je moeiteloos deel aan stadsverkeer of cruise je lekker langs de open wegen.

Model op een blauwe Royal Enfield's Interceptor 650 bij opslag voor containers in haven
Twee Royal Enfield's Interceptor 650 bij opslag voor containers in haven

Prachtig design

Een ware beauty voor de liefhebbers van de modern classics. Met zijn prachtig gebeeldhouwde lijnen van de glanzende, handgepolijste aluminiummotor, de klassieke druppel tank- en diamant-quilt-patroon dubbelzadel, grijpt de Interceptor terug naar een gouden tijdperk van het motorrijden.

De vintage-geïnspireerde esthetiek wordt uitgebreid met de 36-spaaks aluminium legering velgen, bevestigd aan de 'Ceat Zoomcruz', speciaal ontwikkeld voor Royal Enfield. Wat de legende echt tot leven brengt, is het sprekende uitlaatnoot. Met een geluid de hoofden doet draaien en je ziel laat dansen.

DE ROYAL ENFIELD INTERCEPTOR IS VERKRIJGBAAR IN DIVERSE KLEUREN:

Productfoto Roodkleurige Royal Enfield's Interceptor 650
Productfoto Blauwkleurige Royal Enfield's Interceptor 650
Productfoto oranjekleurige Royal Enfield's Interceptor 650
Productfoto zwart-grijs kleurige Royal Enfield's Interceptor 650
Productfoto chrome Royal Enfield's Interceptor 650 met rode accenten
Productfoto Roodwit-kleurige Royal Enfield's Interceptor 650
Productfoto navy blauw- en roodkleurige Royal Enfield's Interceptor 650