Modeljaar: 2023
 
v.a. Tijdelijk: €12.350,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Rotax 600cc Blok

Automatische Transmissie

Diverse Rijmodi

Sachs Twin Tube ophanging

Instappen was nog nooit zo vet

Het begint allemaal met de Can-Am Ryker 600. De 2 cilinder in lijn aangedreven 50pk sterke driewieler is een mix van: fun, eenvoud, veiligheid. Los van het feit dat je met een *autorijbewijs of een ** motorrijbewijs een Can-Am mag besturen is deze ontworpen voor zowel nieuwe als ervaren bestuurders.

Door de lage zitpositie heb je veel tractie en een goede wegligging. Door alle veiligheidssystemen waaronder: ABS, tractiecontrole en stabiliteitssysteem is een Can-Am net zo veilig als een auto, misschien nog wel intelligenter zelfs. Zo berekend een Ryker exact welke veiligheidssystemen hij toe moeten inzetten en aanpassen, op welk gevaarlijk moment dan ook. Slim niet?

De Can-Am Ryker 600 doet niets onder aan de Can-Am Spyder. De stoere zithouding, strakke looks en het dikke geluid zorgen ervoor dat iedereen even stopt om te kijken als je op de Ryker voorbij komt rijden. De Can-Am Ryker 600 heeft een volledig automatische transmissie. Hierdoor hoeft er niet meer geschakeld te worden, waardoor iedereen met weinig ervaring op een twee- of driewieler toch optimaal kan genieten van de Ryker. Uiteraard zorgt het VSS (Vehicle Stabilty System) van de Ryker voor de laatste puntjes op de i rondom de weglegging van dit schitterend apparaat.

*te besturen met een autorijbewijs behaald voor 19-03-2013
**te besturen met een A motorrijbewijs of A2 behaald van 21-jarige leeftijd met Code 80

rode en zwarte Can-Am Ryker 600 te zien vanuit het voorzijaanzicht geparkeerd naast een groen gebouw
zwart met rode Can-Am Ryker 600 te zien vanuit het zijaanzicht met op de achtergrond een oranje met blauw en wit gebouw

Personaliseren tot en met

Alsof dat nog niet genoeg is, kan je zonder gereedschap en binnen enkele seconden de totale zit positie aanpassen. Zo kan je het stuur aanpassen en de voetsteunpositie. Ben jij 150cm, of 210? Dat maakt voor de Ryker niks uit, want voor alle lengtes kan jij eenvoudig je zit personaliseren.

Naast het feit dat een Ryker al een eye-catcher op zich is, is deze daarnaast met veel accessoires uit te rusten om deze volledig te laten personaliseren. Van de meest extreme kleuren tot aan alles wat betreft: performance, bagage en comfort. Verzin het en het is er!

Kleurstelling
Eén van de toffe features aan de Can-Am Ryker is dat je via de bovenstaande app helemaal los kunt gaan met samenstellen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit maar liefst 12 kleuren voor de kappen. Wij hebben de nieuwste voor jou op een rijtje gezet.

Een ervaring Ryker

De Can-Am Ryker 600 is het instapmodel van de Can-Am Ryker serie. Dit betekent niet dat dit de minst leuke is. Door het lage zwaartepunt en de lage zitpositie kun je elke bocht met het grootste gemak overwinnen. Daarnaast kun je Ryker volledig laten customizen met diverse accessoires. Denk hierbij aan andere zadels, FOX ophanging, Akrapovic uitlaten, andere kleurpanelen, velgen, ga zo maar door. Niks is te gek!

3 Can-Am Rykers 600 rijden door een heuvelachtig graslandschap te zien vanuit het achteraanzicht.
twee geel met zwarte Can-Am Rykers 600 rijdend door een bocht te zien vanuit vooraanzicht met op de achtergrond een aantal bomen.

Zuinig in verbruik

De Ryker 600 heeft een gemiddeld verbruik van zo’n 5,4L per 100km. Dat is netjes, maar wil je nog wat zuiniger rijden, dan beschikt de Ryker 600 over een speciale ECO-modus. Zo kun je wanneer je lekker aan het cruisen bent wat zuiniger aan doen met de brandstof. Dankzij zijn CVT (volledig automatische versnellingsbak) hoef je eigenlijk alleen maar gas te geven en te remmen. Dit zorgt voor relatief onervaren bestuurders dat zij meer focus hebben op de weg, en voor de ervaren bestuurders een mooie manier om lekker sportief te kunnen rijden, omdat deze iets hoogtoeriger loopt dan een semi-automaat.

Can-Am Ryker 600 eigenschappen

Aantal cilinders 2
Cilinderinhoud 600CC
PK 47
Transmissie Volledig automaat
Display Strakke 4,5″ digitaal display met snelheidsmeter, toerenteller en informatie
Bergruimte Compact handschoenkastje
Onderstel KYB Suspension
Driving modes Standaard en eco
Ufit Door zijn speciale frame is het mogelijk om een persoonlijke voetsteunpositie te verwezenlijken d.m.v. het Ufit-systeem.
Aansluitingen Dubbele USB aansluiting voor al uw apparaten

 

De Can-Am Ryker 600 is er al vanaf € 14.099,-  incl. afleveringskosten

Met de Can-Am Ryker trapt Can-Am het tijdperk in voor dit kleine broertje van de Can-Am Spyder. Deze vette machine is voorzien van de nieuwste technieken voor een betaalbare prijs. De Ryker is een absolute musthave. Klik hier voor de brochure.

VRAAG BIJ MOTORCITY NAAR DE MOGELIJKHEDEN OM TE PERSONALISEREN.

zwart met rode Can-Am Ryker 600 op witte achtergrond te zien vanuit het voorzijaanzicht
zwart met mint groene Can-Am Ryker 600 op een witte achtergrond te zien vanuit het voorzijaanzicht
zwart gouden Can-Am Ryker 600 op een witte achtergrond te zien vanuit het voorzijaanzicht
Can-Am Ryker 600 2023 v.a. Tijdelijk: €12.350,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. Tijdelijk: €12.350,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?