Modeljaar: 2023
 
v.a. Tijdelijk: €13.590,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Rotax® 900 cc motor

Zekerheid met automatische transmissie

Voertuigstabiliteitssysteem

Ergonomisch verstelbaar zonder gereedschap

De kracht onder controle

Zoek jij net iets meer vermogen dan de Ryker 600? Dan is de Ryker 900 waarschijnlijk jou ding. De 3 cilinder in lijn aangedreven 82pk sterke driewieler is een mix van: fun, eenvoud, veiligheid. Los van het feit dat je met een *autorijbewijs of een ** motorrijbewijs een Can-Am mag besturen is deze ontworpen voor zowel nieuwe als ervaren bestuurders.

Als extra aanvulling ten opzichte van de Ryker 600, is de Ryker 900 ook voorzien van een Sportmodus. Deze modus zorgt er voor dat de tractiecontrole wat later ingrijpt, zodat er wat meer ruimte overblijft om lekker gecontroleerd te kunnen driften en spelen met de Ryker.

Door de lage zitpositie heb je veel tractie en een goede wegligging. Door alle veiligheidssystemen waaronder: ABS, tractiecontrole en stabiliteitssysteem is een Can-Am net zo veilig als een auto, misschien nog wel intelligenter zelfs. Zo berekend een Ryker exact welke veiligheidssystemen hij toe moeten inzetten en aanpassen, op welk gevaarlijk moment dan ook. Slim niet?

*   te besturen met een autorijbewijs behaald voor 19-03-2013
** te besturen met een A motorrijbewijs of A2 behaald van 21-jarige leeftijd met Code 80

twee Can-Am Rykers 900 rijden onder een rond bruggebouw door met grote pilaren te zien vanuit het voorzijaanzicht met de zonsondergang op de achtergrond
drie Can-Am Ryker 900 rijders lopen met hun helm in de hand. op de achtergrond staan 2 Can-Am Rykers 900 en is de zonsondergang te zien

Personaliseer tot en met

Alsof dat nog niet genoeg is, kan je zonder gereedschap en binnen enkele seconden de totale zit positie aanpassen. Zo kan je het stuur aanpassen en de voetsteunpositie. Ben jij 150cm, of 210? Dat maakt voor de Ryker niks uit, want voor alle lengtes kan jij eenvoudig je zit personaliseren.

Naast het feit dat een Ryker al een eye-catcher op zich is, is deze daarnaast met veel accessoires uit te rusten om deze volledig te laten personaliseren. Van de meest extreme kleuren tot aan alles wat betreft: performance, bagage en comfort. Verzin het en het is er!

De Ryker 900 heeft een gemiddeld verbruik van zo’n 6,0L per 100km. Dat is netjes, maar wil je nog wat zuiniger rijden, dan beschikt de Ryker 900 over een speciale ECO-modus. Zo kun je wanneer je lekker aan het cruisen bent wat zuiniger aan doen met de brandstof.

Dankzij zijn CVT (volledig automatische versnellingsbak) hoef je eigenlijk alleen maar gas te geven en te remmen. Dit zorgt voor relatief onervaren bestuurders dat zij meer focus hebben op de weg, en voor de ervaren bestuurders een mooie manier om lekker sportief te kunnen rijden, omdat deze iets hoogtoeriger loopt dan een semi-automaat.

3 Can-Am Rykers 600 rijden door een heuvelachtig graslandschap te zien vanuit het achteraanzicht.

Can-Am Ryker 900 eigenschappen

Klik hier voor de brochure.

  • Aantal cilinders: 3
  • Cilinderinhoud: 900CC
  • PK: 77
  • Transmissie: Volledig automaat
  • Display: Strakke 4,5″ digitaal display met snelheidsmeter, toerenteller en informatie
  • Bergruimte: Compact handschoenkastje
  • Driving modes: Standaard en eco
  • Ufit: Door zijn speciale frame is het mogelijk om een persoonlijke voetsteunpositie te verwezenlijken d.m.v. het Ufit-systeem.
  • Aansluitingen: Dubbele USB aansluiting voor al uw apparaten

Ben je geïnteresseerd in deze Can-Am Ryker 900? Kom gezellig buurten. Je bent van harte welkom in onze showroom. Wil je een proefritje maken? Maak dan even een afspraak om teleurstelling te voorkomen. Bel ons op 020 480 80 10 of klik op de knop hieronder.

Neem contact op

VRAAG BIJ MOTORCITY NAAR DE MOGELIJKHEDEN OM TE PERSONALISEREN.

productfoto 2023-can-am-ryker-900-gold-rush
productfoto 2023-can-am-ryker-900-silver-lava
productfoto 2023-can-am-ryker-900-lemon-twist
Can-Am Ryker 900 2023 v.a. Tijdelijk: €13.590,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. Tijdelijk: €13.590,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?