Can-Am

Can-Am RYKER SPORT 900

Kracht en controle. De ultieme combinatie

Can-Am Ryker Sport 900 2023
Modeljaar: 2023
 
v.a. 17.699,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Stabiliteitssysteem

Automatische transmissie

UFit-SYSTEEM

Milieuvriendelijk

Met de Can-Am Ryker trapt Can-Am een nieuw tijdperk in voor dit kleine broertje van de Can-Am Spyder. De Can-Am Ryker 900 het middelste model van deze serie. Elke Ryker is voorzien van de nieuwste technieken voor een betaalbare prijs. De Ryker is een absolute musthave. 

Hierdoor hoeft er niet meer geschakeld te worden, waardoor iedereen met weinig ervaring op een twee- of driewieler toch optimaal kan genieten van de Ryker. Uiteraard zorgt het VSS (Vehicle Stability System) van de Ryker voor de laatste puntjes op de i rondom de weglegging van dit schitterend apparaat.

 

 

zwart met geel en rode Can-Am Ryker Sport 900 rijdend over een grindpad met als achtergrond een bosrijke omgeving
3 Can-Am Rykers 600 rijden door een heuvelachtig graslandschap te zien vanuit het achteraanzicht.

Rijk uitgerust

Door de lage zitpositie heb je veel tractie en een goede wegligging. Door alle veiligheidssystemen waaronder: ABS, tractiecontrole en stabiliteitssysteem is een Can-Am net zo veilig als een auto, misschien nog wel intelligenter zelfs. Zo berekend een Ryker exact welke veiligheidssystemen hij toe moeten inzetten en aanpassen, op welk gevaarlijk moment dan ook. Slim niet?

Alsof dat nog niet genoeg is, kan je zonder gereedschap en binnen enkele seconden de totale zit positie aanpassen. Zo kan je het stuur aanpassen en de voetsteunpositie. Ben jij 150cm, of 210? Dat maakt voor de Ryker niks uit, want voor alle lengtes kan jij eenvoudig je zit personaliseren.

Naast het feit dat een Ryker al een eye-catcher op zich is, is deze daarnaast met veel accessoires uit te rusten om deze volledig te laten personaliseren. Van de meest extreme kleuren tot aan alles wat betreft: performance, bagage en comfort. Verzin het en het is er!

 

zwart met geel en roze Can-Am Ryker Sport 900 te zien van het zijaanzicht met als achtergrond een bosrijke omgeving
drie Can-Am Ryker 900 rijders lopen met hun helm in de hand. op de achtergrond staan 2 Can-Am Rykers 900 en is de zonsondergang te zien

Zuinig maar krachtig

De Ryker Sport 900 heeft een gemiddeld verbruik van zo’n 6,08L per 100km. Dat is netjes, maar wil je nog wat zuiniger rijden, dan beschikt de Ryker Sport 900 ook over een speciale ECO-modus. Zo kun je wanneer je lekker aan het cruisen bent wat zuiniger aan doen met de brandstof.

Dankzij zijn CVT (volledig automatische versnellingsbak) hoef je eigenlijk alleen maar gas te geven en te remmen. Dit zorgt voor relatief onervaren bestuurders dat zij meer focus hebben op de weg, en voor de ervaren bestuurders een mooie manier om lekker sportief te kunnen rijden, omdat deze iets hoogtoeriger loopt dan een semi-automaat.

Draait het bij jou ook allemaal om sportiviteit? Dan is de Ryker Sport 900 jou machine! Dit model is een gloednieuwe aanvulling op in de Ryker reeks waarbij het allemaal draait om handeling en sportiviteit. Los van het feit dat je met een *autorijbewijs of een ** motorrijbewijs een Can-Am mag besturen is deze ontworpen voor zowel nieuwe als ervaren bestuurders.

Zo heeft de Ryker Sport 900 een sportmodus, welke er voor zorgt de tractiecontrole wat meer ruimte geeft om te kunnen spelen. Uiteraard wel alles binnen veilig gebruik. Maar wat is er nog meer anders dan de “standaard” Ryker 900? Zo kun je onder meer terug vinden.

*   te besturen met een autorijbewijs behaald voor 19-03-2013
** te besturen met een A motorrijbewijs of A2 behaald van 21-jarige leeftijd met Code 80

Een ervaring Ryker

De Can-Am Ryker 600 is het instapmodel van de Can-Am Ryker serie. Dit betekent niet dat dit de minst leuke is. Door het lage zwaartepunt en de lage zitpositie kun je elke bocht met het grootste gemak overwinnen. Daarnaast kun je Ryker volledig laten customizen met diverse accessoires. Denk hierbij aan andere zadels, FOX ophanging, Akrapovic uitlaten, andere kleurpanelen, velgen, ga zo maar door. Niks is te gek!

Download de brochure

De Can-Am Ryker 900 is er al vanaf € 15.999,- incl. afleveringskosten

Met de Can-Am Ryker trapt Can-Am het tijdperk in voor dit kleine broertje van de Can-Am Spyder. Deze vette machine is voorzien van de nieuwste technieken voor een betaalbare prijs. De Ryker is een absolute musthave.

Kom de Can-Am Ryker 900 bezichtigen!

Ben je geïnteresseerd in deze Can-Am Ryker 900? Kom gezellig buurten. Je bent van harte welkom in onze showroom. Wil je een proefritje maken? Maak dan even een afspraak om teleurstelling te voorkomen. Bel ons op 020 480 80 10 of klik op de knop hieronder.

Neem contact op
twee Can-Am Rykers 900 rijden onder een rond bruggebouw door met grote pilaren te zien vanuit het voorzijaanzicht met de zonsondergang op de achtergrond

VRAAG BIJ MOTORCITY NAAR DE MOGELIJKHEDEN OM TE PERSONALISEREN.

productfoto 2023-can-am-ryker-900-sport-edition-silver-lava
productfoto 2023-can-am-ryker-900-sport-edition-gold-rush
productfoto 2023-can-am-ryker-900-sport-edition-lemon-twist
Can-Am Ryker Sport 900 2023 v.a. 17.699,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 17.699,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?