Can-Am

Can-Am RYKER SPORT 900

Kracht en controle. De ultieme combinatie

Can-Am Ryker Sport 900 2024
Modeljaar: 2024
 
v.a. €17.199,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Stabiliteitssysteem

Automatische transmissie

UFit-SYSTEEM

Milieuvriendelijk

Draait het bij jou ook allemaal om sportiviteit? Dan is de Ryker Sport 900 jou machine! Dit model is een gloednieuwe aanvulling op in de Ryker reeks waarbij het allemaal draait om handeling en sportiviteit. Los van het feit dat je met een *autorijbewijs of een ** motorrijbewijs een Can-Am mag besturen is deze ontworpen voor zowel nieuwe als ervaren bestuurders.

Zo heeft de Ryker Sport 900 een sportmodus, welke er voor zorgt de tractiecontrole wat meer ruimte geeft om te kunnen spelen. Uiteraard wel alles binnen veilig gebruik. Maar wat is er nog meer anders dan de “standaard” Ryker 900? Zo kun je onder meer terug vinden.

*   te besturen met een autorijbewijs behaald voor 19-03-2013
** te besturen met een A motorrijbewijs of A2 behaald van 21-jarige leeftijd met Code 80

zwart met geel en rode Can-Am Ryker Sport 900 rijdend over een grindpad met als achtergrond een bosrijke omgeving
3 Can-Am Rykers 600 rijden door een heuvelachtig graslandschap te zien vanuit het achteraanzicht.

Rijk uitgerust

Door de lage zitpositie heb je veel tractie en een goede wegligging. Door alle veiligheidssystemen waaronder: ABS, tractiecontrole en stabiliteitssysteem is een Can-Am net zo veilig als een auto, misschien nog wel intelligenter zelfs. Zo berekend een Ryker exact welke veiligheidssystemen hij toe moeten inzetten en aanpassen, op welk gevaarlijk moment dan ook. Slim niet?

Alsof dat nog niet genoeg is, kan je zonder gereedschap en binnen enkele seconden de totale zit positie aanpassen. Zo kan je het stuur aanpassen en de voetsteunpositie. Ben jij 150cm, of 210? Dat maakt voor de Ryker niks uit, want voor alle lengtes kan jij eenvoudig je zit personaliseren.

Naast het feit dat een Ryker al een eye-catcher op zich is, is deze daarnaast met veel accessoires uit te rusten om deze volledig te laten personaliseren. Van de meest extreme kleuren tot aan alles wat betreft: performance, bagage en comfort. Verzin het en het is er!

zwart met geel en roze Can-Am Ryker Sport 900 te zien van het zijaanzicht met als achtergrond een bosrijke omgeving
drie Can-Am Ryker 900 rijders lopen met hun helm in de hand. op de achtergrond staan 2 Can-Am Rykers 900 en is de zonsondergang te zien

Zuinig maar krachtig

De Ryker Sport 900 heeft een gemiddeld verbruik van zo’n 6,08L per 100km. Dat is netjes, maar wil je nog wat zuiniger rijden, dan beschikt de Ryker Sport 900 ook over een speciale ECO-modus. Zo kun je wanneer je lekker aan het cruisen bent wat zuiniger aan doen met de brandstof.

Dankzij zijn CVT (volledig automatische versnellingsbak) hoef je eigenlijk alleen maar gas te geven en te remmen. Dit zorgt voor relatief onervaren bestuurders dat zij meer focus hebben op de weg, en voor de ervaren bestuurders een mooie manier om lekker sportief te kunnen rijden, omdat deze iets hoogtoeriger loopt dan een semi-automaat.

 

VRAAG BIJ MOTORCITY NAAR DE MOGELIJKHEDEN OM TE PERSONALISEREN.

zwart met rode Can-Am Ryker Sport 900 op een witte achtergrond te zien vanaf het voorzijaanzicht
zwart met geel en roze Can-Am Ryker Sport 900 op een witte achtergrond te zien vanaf het voorzijaanzicht
zwart met gele Can-Am Ryker Sport 900 op een witte achtergrond te zien vanaf het voorzijaanzicht
Can-Am Ryker Sport 900 2024 v.a. €17.199,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. €17.199,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?