Modeljaar: 2022
 
v.a. Tijdelijk: €21.190,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Rotax® 1330 cc motor

Ontspannen ergonomie voor cruisen met UFit-systeem

24,4 liter bergruimte

11,4 cm (4,5″) brede digitaal display

Ga voor een mix van “luxe, sportiviteit en comfort”

We trappen de Can-Am F3 serie af met de F3. Dit juweeltje bevat alles, sportiviteit, comfort en luxe. Standaard word de F3 geleverd als 1 zitter, maar daar is eenvoudig een duo-zits kit voor te bestellen en dan kan je gezellig met zijn tweeën op avontuur. F3 modellen zijn standaard voorzien van een grote diversiteit in veiligheidssystemen. Denk bijvoorbeeld aan “traction control” en “ESP”.

Daarnaast zijn alle Spyders voorzien van stuurbekrachtiging, welke allerlei oneffenheden weg filteren uit het weggedrag. En vergeet ook zeker niet het ABS (anti blokkeer systeem) niet. Ook kunnen we op een Spyder terug vinden de G kracht sensor welke exact meet hoeveel krachten erop de machine staan, zodat elk van de bovengenoemde systemen tijdig in kunnen grijpen.

*   te besturen met een autorijbewijs behaald voor 19-03-2013
** te besturen met een A motorrijbewijs of A2 behaald van 21-jarige leeftijd met Code 80

Zwarte Can-Am spyder F3, te zien vanuit het vooraanzicht rijd over een weg met heuvelachtig landschap op de achtergrond.
twee Zwarte Can-Am spyders F3, te zien vanuit het voorzijaanzicht, rijdend over een weg met heuvelachtig landschap.

Wat is er nieuw dit jaar?

Sinds dit jaar kunnen we als veranderingen terug vinden bij de F3: 

- Nieuwe 5 spaak gietwiel, welke we vorig jaar al zagen bij de Special Series
- De 10 PK zit nu ook boven op de 105 die deze in het verleden had, dus 115 PK en 130 Nm koppel

Uiteraard weer in de heerlijke kleur “steel black metallic”. 

Naast het feit dat een Spyder al een eye-catcher op zich is, is deze daarnaast met veel accessoires uit te rusten om deze volledig te laten personaliseren. Van de heerlijke kleur “steel black metallic”. tot aan alles wat betreft: performance, bagage, en comfort. Verzin het en het is er!

De Spyder F3 heeft een gemiddeld verbruik van zo’n 6,3L per 100km. Dat is netjes, maar wil je nog wat zuiniger rijden, dan beschikt de Spyder F3 over een speciale ECO-modus. Zo kun je wanneer je lekker aan het cruisen bent wat zuiniger aan doen met de brandstof. 

Dankzij zijn semi-automatische versnellingsbak, kan je heel relaxed rijden. Zo moet je altijd zelf opschakelen, maar de Spyder kan zelf terug schakelen. Daarnaast, wil jij wat sportiever rijden? Tik dan snel even op de terugschakelknop en er gaat een wereld voor jou open, want vergis je niet het ijzersterke koppel van deze dikke 3 cilinders.

Zwarte Can-Am spyder F3 te zien vanuit het voorzijaanzicht rijd op een zandkleurige weg met op de achtergrond zeecontainers en een blauwe lucht.
Featurefoto LCD Scherm op witte achtergrond

Verstelbaar voor elke Lengte

Het UFIT systeem is intelligent ontwikkelld door de mannen van BRP. Zo kun je elke denkbare zitpositie genereren op een Spyder. Iemand van 150 cm tot iemand 210 cm is eenvoudig te passen op een Spyder. 5 verschillende sturen en voetsteunposities maken dit mogelijk. Onze ervaren verkopers zien al snel wat voor jou de juiste lengte is en zou kun je dus heel relaxed genieten van jouw machine. 

To the max!

Wil jij meer luxe en comfort dan bijvoorbeeld de Ryker-serie, dan ga je voor een Spyder F3 serie. De driewielige motors in deze serie bieden alles waar jij naar op zoek bent. Laat je verrassen en boek een proefrit. Standaard worden Spyder geleverd met 2 jaar garantie en pechulp verlening in Europa.

*   te besturen met een autorijbewijs behaald voor 19-03-2013

** te besturen met een A motorrijbewijs of A2 behaald van 21-jarige leeftijd met Code 80

DE CAN-AM SPYDER F3 IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUR:

Zwarte Can-Am spyder F3 staat in een studio geparkeerd te zien vanaf het voorzijaanzicht.
Can-Am Spyder F3 '22 v.a. Tijdelijk: €21.190,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. Tijdelijk: €21.190,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?