Modeljaar: 2022
 
v.a. 27.990,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Super Sport Grille

Cruisecontrol

Gasgevulde KYB† schokdempers voor

19,8 cm (7,8″) brede digitale meter met BRP Connect

Zit jij ook in de Sportmodus?

Wil je voor nog meer sportiviteit gaan dan kies je voor de F3-S. Waarom? Denk alleen al aan de sportmodus die op de Spyder is uitontwikkeld! Met deze modus open je de deuren naar ongekende speel mogelijkheden. Zo kan je jouw toekomstige machine gecontroleerd dwars zetten op het asfalt en de show stelen. Maar wat komen we nog meer tegen op deze driewielige motor? Nou op de F3-S zitten de volgende extra’s bovenop de standaard F3:

  • Sportievere lijnen met Sport-grill, en in de kleur meegespoten
  • Waanzinnige Monolith Satin Black / Sparkle Blue kleurencombinatie
  • Afdekcover om snel en eenvoudig een éénzits look te genereren
  • Strak afgewerkt en gestikte zadels
  • KYB instelbare vering aan de voorzijde
  • Volledig 19.8cm digitaal TFT kleurendisplay met BRP-connect
  • Sportscherm
  • Cruisecontrol

Naast het feit dat een Spyder al een eye-catcher op zich is, is deze daarnaast met veel accessoires uit te rusten om deze volledig te laten personaliseren. Van de heerlijke kleur “steel black metallic”. tot aan alles wat betreft: performance, bagage, en comfort. Verzin het en het is er!

 

 

gele Can-Am Spyder F3 Limited Special Series met rijder staat naast een gebouw geparkeerd te zien vanuit zijaanzicht.
gele Can-Am Spyder F3 Limited Special Series geparkeerd op een weg met bosrijke omgeving vanuit vooraanzicht te zien.

Can-Am Spyder F3 power!

De Spyder F3 heeft een gemiddeld verbruik van zo’n 6,3L per 100km. Dat is netjes, maar wil je nog wat zuiniger rijden, dan beschikt de Spyder F3 over een speciale ECO-modus. Zo kun je wanneer je lekker aan het cruisen bent wat zuiniger aan doen met de brandstof. 

Dankzij zijn semi-automatische versnellingsbak, kan je heel relaxed rijden. Zo moet je altijd zelf opschakelen, maar de Spyder kan zelf terug schakelen. Daarnaast, wil jij wat sportiever rijden? Tik dan snel even op de terugschakelknop en er gaat een wereld voor jou open, want vergis je niet het ijzersterke koppel van deze dikke 3 cilinders.

gele Can-Am Spyder F3 Limited Special Series rijd op een weg met graslandschap eromheen. vanuit het vooraanzicht te zien.
gele en rode Can-Am Spyder F3 Limited Special Series staan geparkeerd naast een gebouw. te zien vanuit zijaanzicht.

Can-Am Spyder F3-S vs Veiligheid

De Spyder F3-S komt in 2022 terug in niet één, maar twee Special Series. Deze juweeltjes bevatten alles, sportiviteit, comfort en luxe. De F3-S modellen zijn standaard voorzien van een grote diversiteit in veiligheidssystemen. Denk bijvoorbeeld aan “traction control” en “ESP”. Daarnaast zijn alle Spyders voorzien van stuurbekrachtiging, welke allerlei oneffenheden weg filteren uit het weggedrag. En vergeet ook zeker niet het ABS (anti blokkeer systeem) niet. Ook kunnen we op een Spyder terug vinden de G kracht sensor welke exact meet hoeveel krachten erop de machine staan, zodat elk van de bovengenoemde systemen tijdig in kunnen grijpen.

Verstelbaar voor elke Lengte

Het UFIT systeem is intelligent ontwikkelld door de mannen van BRP. Zo kun je elke denkbare zitpositie genereren op een Spyder. Iemand van 150 cm tot iemand 210 cm is eenvoudig te passen op een Spyder. 5 verschillende sturen en voetsteunposities maken dit mogelijk. Onze ervaren verkopers zien al snel wat voor jou de juiste lengte is en zou kun je dus heel relaxed genieten van jouw machine. 

To the max!

Wil jij meer luxe en comfort dan bijvoorbeeld de Ryker-serie, dan ga je voor een Spyder F3 serie. De driewielige motors in deze serie bieden alles waar jij naar op zoek bent. Laat je verrassen en boek een proefrit. Standaard worden Spyder geleverd met 2 jaar garantie en pechulp verlening in Europa.

DE CAN-AM SPYDER F3 S LIMITED SERIES IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUREN:

gele Can-Am Spyder F3 Limited Special Series op witte achtergrond. te zien vanuit voorzijaanzicht.
zwart met blauwe Can-Am Spyder F3 Limited Special Series op witte achtergrond. te zien vanuit voorzijaanzicht
Can-Am Spyder F3-S Special Series '22 v.a. 27.990,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 27.990,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?