Modeljaar: 2022
 
v.a. 35.990,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Rotax® 1330 cc motor (115 pk)

Geïntegreerde ruggensteun voor passagier,

Verwarmde stoelen en handgrepen

Cruise Control

Can-Am Spyder RT Limited

De Spyder RT Limited is de meest luxe en comfortabele Spyder binnen het gamma. Zorgeloos en uitgerust een vakantierit rijden van Amsterdam naar de Costa’s in Spanje is voor deze Spyder een “lachertje”. Deze Spyder is van alle gemakken voorzien, van 177L opbergruimte, zadel en handvatverwarming, verstelbare ruit en de vergrote floorboards van 57cm, overal is aan gedacht.  Naast al dit moois vinden we op de RT Limited ook het BRP connect systeem terug.

Dit systeem maakt het mogelijk om met de joystick op het stuur, de apps op je telefoon te bedienen. Hoe waanzinnig is dat? Even snel het weer checken, of even snel switchen tussen muziek, dit is allemaal geen probleem. Het mooie 7,8 inch LCD dashboard maakt het mogelijk om, om alle belangrijke rijders informatie te tonen en daarnaast dus allerlei apps van je telefoon te streamen.

*   te besturen met een autorijbewijs behaald voor 19-03-2013
** te besturen met een A motorrijbewijs of A2 behaald van 21-jarige leeftijd met Code 80

Innovatie

De gloednieuwe geïntroduceerde RT heeft vele aanpassingen gekregen. Samen met berijders en het BRP ontwikkelingsteam is de Spyder gebouwd met alle opgedane kennis van de afgelopen 10 jaar. Zo werden tal van simpele tot ingewikkelde verbetering toegepast, om hun vlaggenschip tot een nieuwe niveau te tillen.

En dat is gelukt, want los van extra opbergruimte en de grote floorboards is voornamelijk de zitpositie aangepast. Zo zit er veel meer ruimte tussen bestuurder en bijrijder. Ook qua warmte ontwikkeling en aerodynamica is de Spyder RT volledig bij de tijd.

lifestyle foto van Spyder RT en Spyder rt sea to sky
lifestyle-foto van 2023 canam spyder rt limited zwart

Can-Am Spyder RT Limited vs Veiligheid

De RT modellen zijn standaard voorzien van een grote diversiteit in veiligheidssystemen. Denk bijvoorbeeld aan “traction control” en “ESP”. Daarnaast zijn alle Spyders voorzien van stuurbekrachtiging, welke allerlei oneffenheden weg filteren uit het weggedrag. En vergeet ook zeker niet het ABS (anti blokkeer systeem) niet. Ook kunnen we op een Spyder terug vinden de G kracht sensor welke exact meet hoeveel krachten erop de machine staan, zodat elk van de bovengenoemde systemen tijdig in kunnen grijpen.

To the max!

Wil jij meer luxe en comfort dan bijvoorbeeld de Ryker-serie, dan ga je voor een Spyder F3 serie. De driewielige motors in deze serie bieden alles waar jij naar op zoek bent. Laat je verrassen en boek een proefrit. Standaard worden Spyder geleverd met 2 jaar garantie en pechhulp verlening in Europa.

DE CAN-AM SPYDER RT LIMITED IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUREN:

Can-Am Spyder RT Limited 2022 v.a. 35.990,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 35.990,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?