Modeljaar: 2023
 
v.a. 22.249,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Supercharged Blok

Slimste technologie

State-of-the-Art veiligheidstechnologie

Minimalistische Design

Actiefoto 2023 Kawasaki ZH2 groen schuin vooraanzicht op racecircuit. Motorrijder neemt bocht.

Ongekende prestaties

Al 50 jaar is de uiterst populaire Kawasaki Z-range toonaangevend in het Naked segment. Met de komst van de nieuwe en revolutionair Supercharged Z H2 begint een nieuw tijdperk in het nu al spectaculaire Z-tijdperk. 

Deze topper uit het Naked segment wordt aangedreven door een 998cc vloeistof gekoelde, 4-cilinder 4-takt lijnmotor met supercharger welke door Kawasaki zelf is ontworpen en geproduceerd. Dit blok levert door de supercharger een verbazingwekkend piekvermogen van maar liefst 200 pk (bij 11.000 tpm) en 137 Nm koppel (bij 8.500 tpm) dat resulteert in een sensationele acceleratie.

Actiefoto 2023 Kawasaki ZH2 groen schuin vooraanzicht op racecircuit. Motorrijder neemt bocht.
Actiefoto 2023 Kawasaki ZH2 groen zijaanzicht op racecircuit

Sugomi Design

Uiteraard is het vlaggenschip van de Z-serie vormgegeven volgens het SUGOMI & Minimalist design concept. Duidelijk zichtbaar is dan ook de agressieve houding in combinatie met de asymmetrische Ram Air-inlaat aan de linkerkant welke het zeer intense en individualistische SUGOMI-design.

Ook het chassis is een duidelijke verwezenlijking van een minimalistische designfilosofie waarbij ieder functioneel onderdeel simpel, zonder poespas getoond wordt en zo klein mogelijk is gemaakt. Hierbij is echter het nieuwe stalen Trellis frame prominent weergegeven omwille zijn belang als zowel functioneel- als vormgevingselement. Dit speciaal ontworpen lichtgewicht Trellis frame biedt zowel lichte handling als rechte lijn stabiliteit.

Actiefoto 2023 Kawasaki ZH2 groen schuin vooraanzicht op racecircuit met blauwe lucht op achtergrond.

Veiligheid en elektronische hulpmiddelen

De Z H2 SE is uitgerust met een grote hoeveelheid elektronische hulpsystemen zoals Power Modes, Traction Control, Cornering Management, Intelligente ABS en een IMU om de ABS en Traction Control te voorzien van feedback over de stabiliteit van de motorfiets. Verder onderscheidt de motor zich van de standaard supercharged Z H2 door zijn elektronisch instelbare vering en hoogwaardige remmen.

Hiernaast is de motor uitgerust met clutch assist dat de koppeling lichter bedienbaar maakt, Kawasaki Quick Shift voor schakelen zonder koppeling boven de 2.500 tpm, en Bluetooth smartphone verbinding welke het onder andere mogelijk maakt de rijmodus op afstand worden aangepast met de speciale RIDEOLOGY app.

Boek een proefrit

DE KAWASAKI ZH2 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUR:

Productfoto 2023 Kawasaki ZH2 groen op witte achtergrond
Kawasaki Z H2 v.a. 22.249,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 22.249,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?