Kawasaki

Kawasaki Z650 RS

De Z650RS is de meest recente toevoeging aan Kawasaki’s ongekend populaire Modern Classic line-up.

Boek een proefrit
Kawasaki Z650 RS
Modeljaar: 2023
 
v.a. 9.299,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Parallel-Twin Motorblok

Gegoten spaakwielen

Ontspannen rijpositie

Lichtgewicht Trellis-frame

Een ware Retro Revolutie

In 2022 ontketende Kawasaki een Retrovolutie met de introductie van de nieuwe Z650RS. Deze Modern Classic is een hommage aan de originele Z650-B1 uit 1977. Moderne technologie wordt gecombineerd met iconische designelementen zoals de prachtige tank, zijpanelen en niet te missen ducktail. In 2023 zetten ze de bijzondere lijn voort met frisse kleurstellingen.

Oude ruimte met stallingen en een nieuwe Kawasaki 650rs en een oldtimer van de Kawasaki 650rs
Actiefoto van Kawasaki 650rs met twee pasagiers op een weg in stedelijk gebied met muur met creatieve tekeningen op de achtergrond

Ervaar sportief comfort

De basis van de Z650RS wordt gevormd door het 649cc parallel-twin motorblok met een balans as, bekrachtigde slipper koppeling en speciaal voor de Z650RS ontworpen motordeksels. Voor het gebruik in deze Retro Sport is het blok getuned met de focus op souplesse in lage toeren en koppel en vermogen in middelhoge toeren. Hiernaast is dit blok zeer betrouwbaar en zuinig qua verbruik en staat dus garant voor vele zorgeloze kilometers rijplezier. 

Het chassis bestaat uit een stalen Trellis frame. Deze frameconstructie is zeer licht en gecombineerd met de korte wielbasis zorgt dit voor een geweldige handling. De vering bestaat uit een ø41 mm conventionele voorvork en achter door een horizontale backlink met instelbare veervoorspanning. Ten opzichte van de Z650 heeft de RS een meer ontspannen rijpositie door een hoger stuur wat dichter bij de rijder staat.

Twee Kawasaki's 650rs met motorrijders in stedelijk gebied met bomen op de achtergrond
Lifestylefoto Kawasaki Z650 RS met motorrijder die achterom kijkt onder een viaduct

Authentiek maar fris design

Kawasaki’s oog voor design en detail komen het beste tot hun recht in de Retro Sport modellen. Iconische designelementen zoals de prachtige tank, zijpanelen, ducktail en 2 analoge ‘’artillery shell’’ tellers zijn overgenomen van de Z650-B1. Tussen de analoge tellers huist een LCD-display om zo functionaliteit te behouden zonder af te doen aan het design. LED-verlichting geeft het geheel een moderne touch waarbij het achterlicht zo ontworpen is dat het lijkt alsof deze verlicht wordt door een klassieke gloeilamp.
 

Boek een proefrit

DE KAWASAKI 650RS IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Productfoto Kawasaki Z650 RS groen op witte achtergrond
Productfoto Kawasaki Z650 RS zwartzilver op witte achtergrond
Productfoto Kawasaki Z650 RS zwartgroen op witte achtergrond
Kawasaki Z650 RS v.a. 9.299,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 9.299,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?