Royal Enfield

Royal Enfield HNTR350

Het maximum aan motorfiets per vierkante centimeter.

Hunter 350
Modeljaar: 2023
 
v.a. 5.499,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Hoge Koppel

Perfecte Handling

Digitaal Analoog Dashboard

Aangepaste Hellingshoek voor extra comfort

On the hunt!

Royal Enfield, wereldleider in het segment van de middelgrote (250cc-750cc) motorfietsen, heeft vandaag de nieuwe HNTR350 voor het eerst op Europese bodem geintroduceerd tijdens de Intermot 2022.

De nieuwe HNTR350 is ontwikkeld en ontworpen om door drukke steden te manoeuvreren. Royal Enfield heeft zichzelf tot doel gesteld een stadsmotorfiets te bouwen die perfect past in de coolste buurten van de wereld – van Mumbai tot Bangkok en van New York tot Amsterdam. Een motorfiets die verfrissend nieuw, maar tegelijkertijd cool is vanwege zijn old school-karakter, en niets verloren heeft van het kenmerkende DNA van Royal Enfield.

Lifestylefoto Royal Enfield Hunter 350 Rebel Blue midden op de straat met een bauxiet-kleurige hoek van een facade op de achtergrond.
Lifestylefoto Royal Enfield Hunter 350 Dapper Grey van schuinboven genomen neerkijkend op de tank en motorrijder.

Het frame en blok

De HNTR350 neemt een unieke plaats in binnen de Royal Enfield line-up. De HNTR350 is gebaseerd op het bekroonde 350cc-platform uit de J-serie, dat gecombineerd is met een fantastisch Harris Performance-frame. Zo biedt hij flexibiliteit in de stad en puur plezier op open wegen, goed voor een grote glimlach.

Slalom door drukke straten dankzij de compacte geometrie, de soepele besturing en de betrouwbare remmen. Neem deze nieuwe roadster mee buiten de stad en hij glijdt soepel over rechte wegen, met zijn brede wielen en tubeless banden. Stuur vervolgens over bochtige wegen en laat je zintuigen prikkelen door het stevige, ultra-responsieve frame en de 350cc-motor met een overvloed aan koppel. De brandstofinjectie zorgt voor 20,2 pk bij 6.100 tpm en 27 Nm koppel bij 4.000 tpm. Geluid, kleur, styling, rijgedrag en prestaties; alles aan de betrouwbare HNTR350 is ontworpen voor een ongeëvenaarde beleving.

Actiefoto Royal Enfield Hunter 350 Rebel Black met motorrijder die langs roodwitte wegblokkades racet.
Actiefoto Royal Enfield Hunter 350 Rebel Red met motorrijder die een burn-out doet.

De looks

De HNTR350 heeft een eigentijdse uitstraling met dubbele kleuren, lichtmetalen velgen, brede tubeless banden en afgeronde achterlichten. Er zijn 2 edities met ieder drie chique opties voor de tankkleur en graphics. De top of the range modellen zijn afgewerkt met de meest opvallende en revolutionaire tankontwerpen waarmee een Royal Enfield ooit is vervaardigd.

De HNTR350 zal leverbaar vanaf Kerst '22 met de eerste modellen en verwachten tegen maart alle modellen aan te kunnen bieden. 

Productfoto Royal Enfield Hunter 350 Rebel Black op witte achtergrond
Productfoto Royal Enfield Hunter 350 Dapper White op witte achtergrond
Productfoto Royal Enfield Hunter 350 Dapper Grey op witte achtergrond
Productfoto Royal Enfield Hunter 350 Rebel Red op witte achtergrond
Productfoto Royal Enfield Hunter 350 Dapper Ash op witte achtergrond
Productfoto Royal Enfield Hunter 350 Rebel Blue op witte achtergrond
Hunter 350 v.a. 5.499,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 5.499,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?