Modeljaar: 2022
 
v.a. 11.499,-
Contact

De voordelen van
deze motor

World GP 60th Anniversary kleurstelling

689 cc CP2-motor met een hoog koppel

Atletisch ontwerp met R-serie DNA

Aerodynamisch kuipwerk en 'twin-eye'-uiterlijk

Een racer voor iedereen

Yamaha’s betrokkenheid bij Grand Prix-races begon al in 1961 toen het bedrijf meedeed aan de Franse GP om op het hoogste niveau te strijden. De eerste overwinning van het team kwam kort daarna en Yamaha won de eerste van vele wereldkampioenschappen in 1964. De racewinsten gaan door, met tot nu toe meer dan 500 overwinningen – en er zullen er nog veel meer volgen.

De compacte afmetingen en het hoge koppel van de R7, gemaakt met hetzelfde pure race-DNA dat bij elke Yamaha Supersport motorfiets wordt geleverd, toveren bij elke rit gegarandeerd een glimlach op je gezicht. En om 60 jaar Grand Prix-racen te vieren, heeft Yamaha de exclusieve R7 World GP 60th Anniversary gecreëerd met de iconische witte en rode ‘speed block’-kleurstelling.

 

wit met rode Yamaha YZF-R7 rijd over een circuit te zien vanuit het vooraanzicht met als achtergrond een blauwe lucht en bomen
wit met rode Yamaha YZF-R7 staat op een paddock stand op het circuit te zien vanuit het zijaanzicht met als achtergrond blauwe lucht een toren en bomen

Het blok van de R7

Het CP2 van de R7 levert 73,4 pk bij 8.750 toeren per minuut en biedt een indrukwekkende acceleratie met een directe gasrespons. De R7 is de eerste Yamaha motorfiets met een Assist en Slipper koppeling, deze koppeling zorgt voor soepeler schakelen en voorkomt dat het achterwiel gaat stuiteren bij te hoge toerentallen.

Dit zorgt voor een voorspel- en beheersbaar rijgedrag bij het naderen van bochten. Een optionele toevoeging voor de R7 is het Quick Shift Systeem, dit mechanisme is verantwoordelijk voor naadloos opschakelen en biedt hoge prestaties op de weg of op het circuit.

 

wit met rode Yamaha YZF-R7 rijd over het circuit te zien vanuit het zijaanzicht
wit met rode Yamaha YZF-R7 rijd door een bocht over het circuit te zien vanaf het bovenaanzicht

De legende vol features

Elke Supersport uit de R-serie dankt zijn bestaan aan de racemotoren van Yamaha. De iconische witte carrosseriekleur van de R7 World GP 60th Anniversary met rode ‘speed block’-graphics en speciaal 60-jarig jubileumembleem – gecombineerd met een rood voorspatbord, gele voorplaat en goudkleurige wielen – belichaamt 60 jaar GP-racen en viert de beroemde racemotorfietsen en rijders die hebben geholpen om Yamaha te maken tot wat het nu is.

  • Aerodynamisch kuipwerk en 'twin-eye'-uiterlijk
  • A&S-koppeling voor meer controle
  • Licht frame voor een ideale stijfheidsbalans
  • Volledig instelbare 41 mm upside-down voorvork
  • Instelbare link-type achterschokdemper
  • Radiaal geplaatste voorremklauwen
  • Sportieve, voorovergebogen rijhouding voor optimale wendbaarheid
  • Lichtgewicht tienspaaksvelgen
  • Optioneel Quick Shift Systeem voor naadloos opschakelen

DE YAMAHA R7 WORLD GP EDITIE IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUR:

wit met rode Yamaha YZF-R7 op een witte achtergrond te zien vanuit het zijaanzicht
Yamaha YZF-R7 World GP 60th Anniversary v.a. 11.499,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 11.499,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?