can-am spyder f3 limited kopen

Fantastische Can-Am Acties voor 2023

Maak je op voor Can-Am topdeals bij MotorCity
Nog voor de zomer van 2023 komen we samen met BRP met acties die je normaal alleen na de zomer terugvindt. Zodat jij nu al kunt profiteren!

Maak je op voor Can-Am topdeals bij MotorCity
Nog voor de zomer van 2023 komen we samen met BRP met acties die je normaal alleen na de zomer terugvindt. Zodat jij nu al kunt profiteren!

Can-Am: de nieuwe dimensie in rijgenot

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en krachtige driewieler die zowel op de weg als off-road gebruikt kan worden? Dan is Can-Am de perfecte keuze voor jou! Can-Am is een toonaangevend merk op het gebied van driewielers en staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties, comfort en duurzaamheid.

Achter de makers van Can-Am zit niet een of andere kleine start-up. BRP is een internationaal en toonaangevend bedrijf op het gebied van recreatieve voertuigen en motoren. Met merken als Can-Am, Ski-Doo, Lynx en Sea-Doo bieden ze een breed scala aan producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Als producent van Can-Am driewielers, begrijpt BRP als geen ander wat rijders willen en nodig hebben en geven ze innovativiteit een nieuwe naam

Download Brochure Can-Am
3 mannen waarvan 1 op een 2023 can-am ryker gold rush zit

Ontvang tot wel €1200 korting en 3 jaar garantie op Can-Am Spyder en Can-Am Ryker modellen van 2022

Voor een beperkte tijd bieden wij een fantastische promotie op alle Can-Am Spyder en Can-Am Ryker modellen van 2022. Als je een 2022-model koopt, ontvang je niet alleen €1200 korting, maar ook 3 jaar garantie (normaal gesproken 2 jaar). Dit betekent dat je niet alleen geld bespaart op de aankoop, maar ook zekerheid hebt over de betrouwbaarheid van jouw Can-Am driewieler.

Download de brochure

Ontvang €500 korting op accessoires en 3 jaar garantie op Can-Am Spyder en Can-Am Ryker modellen van 2023

Als je liever wacht op een 2023-model, hebben we ook een fantastische aanbieding voor jou. Als je een Can-Am Spyder of Can-Am Ryker 2023-model koopt, ontvang je €500 korting op accessoires en 3 jaar garantie (normaal gesproken 2 jaar). Dit betekent dat je niet alleen jouw Can-Am driewieler kunt aanpassen aan jouw wensen en behoeften, maar ook zekerheid hebt over de betrouwbaarheid.

Download de Can-Am brochure
2023-can-am-spyder-rt-limited-sea-to-sky-groen-kopen
Can-Am Spyder F3 Limited 2023 model Petrol Metallic

Alle acties op een rijtje:

  • Ontvang €1200 korting en 3 jaar garantie op alle Can-Am Spyder en Can-Am Ryker modellen van 2022
  • Ontvang €500 korting op accessoires en 3 jaar garantie op alle Can-Am Spyder en Can-Am Ryker modellen van 2023
  • Can-Am biedt een breed scala aan modellen die perfect passen bij jouw rijstijl en -behoeften. Onze driewielers zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, prestaties en comfort.

Over BRP, Can-Am en MotorCity

Motorcity is de grootste en erkende Can-Am dealer in Nederland en heeft een passie voor Can-Am On Road modellen. De Ryker, Spyder F3-reeks en de RT Limited zijn stuk voor stuk bijzondere machines. Ze bieden niet alleen een uitgebreid assortiment aan Can-Am driewielers, maar ook professioneel advies en uitstekende service. Bij Motorcity staat de tevredenheid van de klant altijd voorop.

Als samenwerking tussen BRP en Motorcity, bieden we niet alleen fantastische promoties op Can-Am On Road modellen, maar ook de expertise en ondersteuning van de grootste en erkende Can-Am dealer in Nederland. We zijn trots op onze samenwerking met deze topmerken en kijken uit naar de toekomst van Can-Am On Road in Nederland.

Of je nu op zoek bent naar een sportief model met een krachtige motor of een comfortabel model voor lange ritten, Can-Am heeft het allemaal. Met BRP als producent en Motorcity als dealer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste service. Aarzel niet en bezoek onze website of showroom om jouw perfecte Can-Am driewieler te vinden!

Heb je vragen over de modellen of onderhoud ervan. Neem dan contact op!

Bekijk alle can-ams