nieuwe Yamaha XSR125 Legacy actiefoto

Yamaha XSR 125 LEGACY

Heritage stijl met sportprestaties, de Yamaha XSR 125 LEGACY.
Opnieuw uitgelicht, de Yamaha XSR 125 LEGACY. Al even beschikbaar, maar toch weer even in zonnetje gezet. Ook weer op de EICMA 2022. MotorCity Amsterdam heeft als de Yamaha dealer in Amsterdam jouw favoriete modellen klaarstaan. Zo ook de XSR 125 Legacy.

Heritage stijl met sportprestaties, de Yamaha XSR 125 LEGACY.
Opnieuw uitgelicht, de Yamaha XSR 125 LEGACY. Al even beschikbaar, maar toch weer even in zonnetje gezet. Ook weer op de EICMA 2022. MotorCity Amsterdam heeft als de Yamaha dealer in Amsterdam jouw favoriete modellen klaarstaan. Zo ook de XSR 125 Legacy.

Faster Sons concept, de Yamaha XSR125 Legacy

Yamaha heeft met de XSR series de spijker op de kop geslagen het modern classic segment. Voor een merk wat hard werkt om alle doelgroepen te bedienen zijn deze neo-retro’s een perfecte combinatie van oude stijl met nieuwe technologie. Zo ook de XSR 125 Legacy.

Dit is een perfecte motorfiets voor mensen met een A1 rijbewijs of urban riders die woon-werk afstand in stijl willen afleggen. Want stijl heeft deze motor. Het concept van Faster Sons is Yamaha’s inspiratie geweest voor de ontwerpen van alle XSR motoren. Een tijdloos design, krachtig blok en de nieuwste technologie. Het chassis is zo opgebouwd dat de XSR 125 Legacy kenmerken als wendbaarheid en sportiviteit zich eigen maakt.

 

Bekijk de XSR 125 Legacy
2023 yamaha xsr125 legacy kopen actiefoto
Yamaha xsr125 legacy productfoto

Pittige motor

Het blok van de Yamaha XSR125 Legacy kennen we al van de MT125. Een gerenommeerd blok wat bekend staat als het beste blok in z’n klasse. Een SOHC, 1-cilinder, 4-takt levert net onder 15pk. Zodra je de vloeistof gekoelde 125cc-motor start, weet je dat deze pittige, lichtgewicht motor het vermogen heeft dat je nodig hebt. De 11kW XSR125 Legacy zet de standaard voor bestuurders met een A1-rijbewijs en is uitermate geschikt voor soepele acceleraties in alle versnellingen.

Het Deltabox-frame en de omgekeerde voorvork zorgen voor een wendbaar en sportief rijgedrag, terwijl de rechte zitpositie altijd zorgt voor een comfortabele rit.

Het verschil met de standaard Legacy

Onderscheidt in het lichte segment is moeilijk. Toch weet de XSR 125 voorsprong te pakken door hoogwaardige technologie te koppelen aan een frisse en pittige motor. De Legacy gooit daar een schepje bovenop door echt retro-elementen terug te laten komen. Zo komt de XSR 125 Legacy met gouden velgen en spaken en spraakmakende retro- en style-elementen.

Verder zorgt de pure Heritages-stijl voor een diepere laag als het gaat om het totaalplaatje. Met de XSR 125 Legacy heeft Yamaha in het lichste segment een echte modern classic te pakken. Een waarvan wij denken dat het een graag geziene gast op het wegdek wordt.

Nieuwsgierig, en wil je meer weten van de XSR 125 Legacy? Neem contact met ons op via de onderstaande knop.

Contact
Yamaha xsr 125 legacy kopen lifestyle
yamaha xsr125 legacy lifestyle

De specs

  • Heritage-stijl met sportprestaties
  • Lichtgewicht spaakwielen met goudkleurige velgen
  • Sportieve banden met grootse prestaties
  • 2-delige aluminium kap op uitlaatdemper
  • Speciale kleuren en graphics
  • Toonaangevend 125 cc 11 kW motorblok
  • Ø 37 mm upside-down voorvork
  • Sterk en lichtgewicht Deltabox-chassis
  • Stijlvolle LED-verlichting
  • Superieure details

De Yamaha dealer in Amsterdam

Bij Motorcity Amsterdam kun je de XSR125 Legacy al bewonderen. Deze Yamaha XSR 125 Legacy is al te bemachtigen vanaf €5.299,- en verkrijgbaar sinds juni 2022. De standaard XSR 125 kun je kopen vanaf €4.799,-.

Motorcity Amsterdam is de Yamaha dealer in Amsterdam en levert naast de nieuwste modellen ook Yamaha occasions en bieden we service en onderhoud aan alle Yamaha modellen.

Tip: Yamaha heeft te kennen gegeven dat ze in 2023 weer een significante verhoging in prijs zullen doorvoeren. Neem een kijkje in ons huidige aanbod van Yamaha mocht je ook geïnteresseerd zijn in occasions check dan deze link. 

Ben je benieuwd naar de grote broer van de XSR 125 Legacy? Bekijk dan de XSR700 XTRIBUTE de XSR700 of de XSR900

Contact
Yamaha xsr sport heritage kopen lifestyle