Modeljaar: 2024
 
v.a. Nog niet bekend
Contact

De voordelen van
deze motor

Verbeterd Windscherm

Nieuwe Banden: Lichtere Handling

Meer Passagierscomfort

Smartphone Verbinding

Actiefoto 2023 Kawasaki Ninja 650 die hangend een bocht in stedelijk gebied.

Sugomi design druipt van de Ninja 650 2024 af

Laten we eerlijk zijn, de uitstraling van een motorfiets is vaak het eerste wat ons aantrekt. Als je naar de Kawasaki Ninja 650 kijkt, word je meteen gegrepen door zijn sportieve styling. Met zijn scherpe lijnen, slanke profiel en de keuze uit verschillende opvallende kleurstellingen, waaronder het nieuwe Ebony met Candy Lime Green accenten, maakt de Ninja 650 een statement op de weg. Het Lime Green KRT-edition en Metallic Matte Graphenesteel Gray zijn ook beschikbaar voor degenen die iets anders willen.

Kracht Onder Controle

Wat onder de kuip van de Ninja 650 schuilt, is even indrukwekkend als zijn uiterlijk. De 649cc parallel-twin motor levert een krachtige 68 pk. Dit betekent dat je genoeg vermogen hebt om opwindende ritten te maken, maar de Ninja 650 blijft altijd controleerbaar, zelfs voor beginnende rijders. Het vermogen wordt soepel overgedragen aan het wegdek, waardoor je een onverslaanbare combinatie van snelheid en beheersbaarheid krijgt.

Actiefoto 2023 Kawasaki Ninja 650 die hangend in de bocht door een bergpas rijdt
Lifestylefoto 2023 Kawasaki Ninja 650 met motorrijder die naast de motor staat en achterom kijkt in stedelijk gebied

Traction Control voor Veiligheid

Veiligheid is voor ons allemaal van het grootste belang, en de Kawasaki Ninja 650 heeft dat goed begrepen. Met zijn geavanceerde Traction Control Systeem (KTRC) kun je kiezen uit verschillende modi om de tractie aan te passen aan je rijstijl en de omstandigheden op de weg. Of je nu sportief wilt rijden of maximale grip wilt hebben, dit systeem is er om je te ondersteunen. En als je de volledige controle wilt, kun je het systeem ook volledig uitschakelen.

A2-Rijbewijsvriendelijk

Voor degenen onder ons met een A2-rijbewijs is er goed nieuws. De Ninja 650 kan worden aangepast met een 35 kW kit, zodat je binnen de wettelijke beperkingen kunt rijden terwijl je nog steeds kunt genieten van de opwinding van deze motorfiets.

Actiefoto 2023 Kawasaki Ninja 650 van motorrijder die de bocht neemt in stedelijk gebied

De 2024 Ninja 650 borduurt verder op Rijcomfort en Bruikbaarheid

Een van de dingen die de Ninja 650 zo aantrekkelijk maakt, is zijn vermogen om sportieve prestaties te combineren met dagelijkse bruikbaarheid. Het Trellis-frame en de lichte aluminium swingarm dragen bij aan de wendbaarheid van de motor, wat betekent dat je gemakkelijk door bochten kunt manoeuvreren en je volledige controle hebt, ongeacht de rijomstandigheden.

De zitpositie van de Ninja 650 is ontworpen voor comfort, en het geïntegreerde windscherm biedt uitstekende windbescherming, zodat je zelfs tijdens lange ritten kunt genieten van een ontspannen en vermoeidheidsvrije rijervaring. Het lage brandstofverbruik betekent dat je langer kunt rijden zonder constant naar het tankstation te hoeven stoppen.

Moderne Technologie

De Ninja 650 is niet alleen een krachtige motorfiets; hij is ook boordevol moderne technologie. Het TFT-dashboard met connectiviteit is een van de hoogtepunten. Hierop vind je niet alleen essentiële informatie zoals snelheid en toerental, maar ook handige extra's zoals een schakelindicator, een brandstofmeter en een ECO-indicator. Bovendien kun je via smartphone-connectiviteit gemakkelijk toegang krijgen tot een schat aan informatie met behulp van de Kawasaki Rideology app. Hiermee kun je zelfs je route loggen en onderhoudsinformatie bijhouden.

Sportmotor met complete tourpakketten

De Ninja 650 een komt een verscheidenheid aan pakketten. Te weten, het Urban pakket, het Sport pakket, het Tourer pakket en, tot slot, het Performance pakket. Dat laat maar zien dat deze motor veel te bieden en vele fans kent.

Bijna elk type motorrijder weet wel raad met deze motor. Daarbij heb je van beide pakketten ook een kleinere variant, genaamd het Urban pakket en het Sport pakket. Contact ons voor alle details. De populairste pakketten vind je hieronder.

Tourer pakket: dit pakket heb je voor 799.- (excl. montage):

  • Tank en Knee pads
  • Frame sliders
  • Semi- soft zijtassen
  • Groot touring windscherm

Performance pakket: Dit pakket heb je voor 1399.- (excl. montage):

  • Buddy seat cover
  • Smoke windscherm
  • Tank pad
  • Akrapovic uitlaatsysteem

 

 

Boek een proefrit
Actiefoto 2023 Kawasaki Ninja 650 van motorrijder die op een bergpas rijdt.

DE NINJA 650 PAKKETTEN: TOURER, UBRAN EN PERFORMANCE

PRODUCTFOTO 2023-kawasaki-ninja-650-met-tourer-pakket-kopen
PRODUCT FOTO 2023-kawasaki-ninja-650-met-urban-pakket-kopen
PRODUCTFOTO 2023-kawasaki-ninja-650-met-performance-pakket-kopen

DE KAWASAKI NINJA 650 IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUREN:

24MY_Ninja 650_BK2_STU
Productfoto 2023 Kawasaki Ninja 650 Lime green_ebony op witte achtergrond
Productfoto 2023 Kawasaki Graphite grey op witte achtergrond

Verkrijgbaarheid van 2024 Ninja 650

De 2024 Kawasaki Ninja 650 zal naar verwachting beschikbaar zijn bij MotorCity Amsterdam vanaf oktober. De exacte prijzen zullen binnenkort worden aangekondigd, maar je kunt nu al contact opnemen met je lokale dealer om meer informatie te krijgen en eventueel een voororder te plaatsen.

MotorCity Amsterdam is al jarenlang een begrip voor Kawasakirijders in de regio Noord-Holland en omstreken. Vind bij ons alle nieuwe modellen en topocassions. Ook kun je bij ons terecht voor alle te gekke opties en accessoires voor de Ninja 650. 

Plaats een voororder
Ninja 650 2024 v.a. Nog niet bekend
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. Nog niet bekend

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?