Suzuki

GSX-S 1000 GT

v.a. 75,00 per dag
Bouwjaar:
2023
Rijbewijssoort:
A
Vrije kilometers per dag:
150 km
Meerprijs per kilometer:
0,25 euro
Krijg in het weekend 1 dag gratis
 

Omschrijving

Direct de Suzuki GSX-S 1000 GT huren?

De Suzuki GSX-S1000GT is de sportieve toermotorfiets waar je altijd al van hebt gedroomd. Met de dokke 1000cc viercilindermotor - die je ook van de GSX S1000 kent -  en comfortabele ergonomie, biedt deze motorfiets de perfecte combinatie van prestaties en comfort voor lange afstanden.

Of je nu op de snelweg rijdt of door de bergen slingert, de GSX-S1000GT levert op elk moment opwindende prestaties. Met zijn sportieve rijpositie en geavanceerde technologie, zoals de Suzuki Drive Mode Selector (S-DMS) en het quick shift-systeem, is deze motorfiets ontworpen om te voldoen aan de eisen van elke rijder.

Maar de GSX-S1000GT biedt niet alleen prestaties. Met zijn ruime zitplaatsen en geavanceerde veringssysteem biedt deze motorfiets een soepele en comfortabele rijervaring, zelfs op lange afstanden. Bovendien beschikt de GSX-S1000GT over praktische kenmerken, zoals bagagehouders en handvatverwarming, waardoor hij ideaal is voor avontuurlijke tochten.

Met onze huurspecials en snelboek-systeem rijd jij vandaag nog de Suzuki GSX S1000 GT.

De voordelen:

  • Bij het huren van een motor krijg jij van ons 150,- gratis te rijden kilometers. Rij je meer kilometers, dan is dat uiteraard geen probleem. De extra kilometers verrekenen wij achteraf.
  • Wanneer je een motor huurt voor een weekend krijg je van ons 1 dag gratis en 300 km vrij te rijden kilometers.
  • Claim interessante kortingen op het huren van een motor vanaf 3 dagen
  • Bevalt jouw huurmotor zo goed, en wil je overgaan tot aanschaf? Dan verrekenen wij de huurprijs van max. 1 huurdag.
  • Handig: in de checkout kan je een optionele: helm of telefoonhouder bijhuren.
Let op: het huren van de telefoonhouder is afhankelijk van het type motorfiets. Op sommige motorfietsen is het niet mogelijk om een telefoonhouder te monteren vanwege de vorm van het stuur.

Handig om te weten:
  • Jouw huurmotor kan je ophalen vanaf 09:30
  • Wanneer je een motor huurt voor een weekend kan je deze op zaterdag komen ophalen, en de motor dient op dinsdag tussen 08:30 en 09:00 teruggebracht worden.
  • Het eigenrisico voor het huren van deze motor bedraagt 2000,- welke niet als borg op voorhand betaald hoeft te worden.
  • Motoren worden uitsluiten meegegeven op vertoning van een dubbele legitimatie. Een officieel geldig Europees motorrijbewijs in combinatie met een ander geldig identiteitsbewijs.
  • Heb je meer vragen? Vul dan het contactformulier in of mail naar verhuur@motorcityamsterdam.nl 
1 dag: € 99,00 per dag
3 dagen: € 90,00 per dag
Vanaf 7 dagen: € 75,00 per dag
Meerprijs per gereden kilometer: 0,25 euro

Neem contact met ons op over deze Suzuki GSX-S 1000 GT

Motor City Amsterdam

Jarmuiden 31

1046 AC Amsterdam