Yamaha

Yamaha MT-09 SP 2024

Fast forward in de tijd! Wat een technologisch geavanceerd monster!

Plaats een voororder
Yamaha MT-09 SP 2024
Modeljaar: 2024
 
v.a. 14.399,-
Contact

De voordelen van
deze motor

3e Generatie Quickshifter

R1M geïnspireerd design

Ook als 35kW

Hyperconnectiviteit

Yamaha-MT09-SP-2024-kopen-5

De Yamaha MT-09 SP 2024 kopen

De Yamaha MT-09 SP 2024 is een bijzondere toevoeging aan de Yamaha MT-serie op zichzelf. Een die bekend staat om zijn prestaties en innovatieve ontwerpen. Maar voor 2024 is er gekozen voor een nieuw design die deuren geopend heeft voor de doorontwikkeling van andere features. De MT-09 SP 2024 behoudt de essentie van de MT-serie, maar introduceert enkele opmerkelijke verbeteringen en nieuwe functies die het tot een verbluffende motorfiets maken.

Eigenlijk kijk je naar een geheel nieuwe MT motorfiets. Maar de winnende elementen zijn gebleven. De Yamaha MT-09 SP 2024 blijft trouw aan het DNA van de MT-serie, met zijn opwindende Naked-bike ontwerp en krachtige motor. Het concept van "The Dark Side of Japan" blijft intact, wat betekent dat de motorfiets een ruige en opvallende uitstraling heeft en garant staat voor een spannende rijervaring.

Yamaha-MT09-SP-2024-kopen-3
Yamaha-MT09-SP-2024-kopen-app

De MT-09 SP wint op alle fronten

De Yamaha MT-09 SP 2024 is een waar meesterwerk van techniek en prestaties. Aangedreven door het bekende 890cc EU5+ CP3-motor levert de kracht en koppel die je gewend bent. Verbeterde op het circuit gerichte rijmodi stellen rijders in staat om zich aan te passen aan verschillende circuitprofielen en omstandigheden, met volledige controle als resultaat.

Met een 41 mm KYB-voorvork met DLC-coating en een volledig instelbare Öhlins-achterschokdemper biedt de Yamaha MT-09 SP 2024 uitzonderlijk comfort en nauwkeurige afstelling van de vering voor een uitstekende Hyper Naked-rijervaring. Geïnspireerd door de R1M heeft de motorfiets exclusieve esthetiek en premium functies, zoals een achterbrug van geborsteld aluminium, die de superieure kwaliteit benadrukken.

Ter aanvulling op de aantrekkingskracht introduceert de MT-09 SP 2024 het innovatieve Smartkey-systeem, waarmee u gemakkelijk en veilig de motorfiets kunt starten zonder de sleutel uit uw zak te halen. Yamaha blijft grenzen verleggen door geavanceerde technologie in hun motoren te integreren en zo te zorgen voor een eersteklas rijervaring.

Hieronder schrijven we alle nieuwe veranderingen voor je uit!

Yamaha-MT09-SP-2024-kopen-close-up
Yamaha-MT09-SP-2024-kopen-6

Wat is er nieuw aan de Yamaha MT-09 SP 2024?

We hebbe alles voor je op een rijtje gezet. En de doorontwikkeling van deze topnaked is versneld!

Motorremsysteem: Het 2024 model heeft een tweemodig elektronisch gestuurd motorremsysteem geïntroduceerd dat niet beschikbaar was in de vorige modellen.

Display: Een groter vijf-inch TFT-dashboard is toegevoegd om een betere weergave en meer informatie aan de rijder te bieden.

Smart Key Systeem: Het 2024 model is voorzien van een smart key systeem wat een nieuwe toevoeging is.

Rijmodi: Naast de drie standaard rijmodi (Sport, Street en Rain), heeft de MT-09 SP 2024 een extra Track-modus geïntroduceerd. Deze nieuwe modus stelt rijders in staat om vier extra vermogenspatronen aan te passen, waardoor de veelzijdigheid van de motor op het circuit wordt vergroot.

Yamaha Ride Control (YRC): Deze functie, met specifieke SP-instellingen, verbetert de rijervaring op de MT-09 SP.

Inlaatontwerp: De motor heeft een nieuw tweedelig inlaatontwerp met akoestische versterkerroosters voor verbeterde inlaatgeluiden.

Quick Shift Systeem: Yamaha's nieuwe derde generatie Quick Shift-systeem is een andere nieuwe functie in het 2024 model.

Remsysteem: De Yamaha MT-09 SP 2024 is voorzien van Brembo Stylema monoblock-remklauwen aan de voorkant, samen met een Brembo radiale hoofdcilinder. Deze opstelling zou een betere remprestatie moeten bieden in vergelijking met het vorige model.

Vering: Het 2024 model onderscheidt zich met zijn volledig verstelbare Öhlins schokdemper en de SP’s KYB vorkbuizen krijgen een DLC-coating die niet aanwezig was in de vorige modellen.

Rijmodi voor de baan: Er zijn vier aanpasbare rijmodi voor de baan, inclusief een functie met alleen voorwiel-ABS, die nieuw zijn voor het 2024 model.

Uiterlijk: Het 2024 model heeft enkele uiterlijke verbeteringen, waaronder het polijsten en helder coaten van de aluminium swingarm, en een afwerking en kleuren geïnspireerd op de YZF-R1M superbike.

 

Yamaha-MT09-SP-2024-kopen-brembo
Yamaha-MT09-SP-2024-kopen-4

Het nieuwe design van de Yamaha MT-09 SP 2024

Het design van de Yamaha MT-09 SP 2024 is een mix van moderniteit en agressiviteit, dat de 'Dark Side of Japan' filosofie belichaamt. Deze filosofie brengt de fascinatie voor het nachtelijke, het onbekende en het krachtige naar voren, wat weerspiegeld wordt in het donkere, gestroomlijnde uiterlijk van de motor. De inspiratie van de YZF-R1M superbike is duidelijk zichtbaar in de afwerking en de kleuren van de MT-09 SP, wat een vleugje racetraditie en prestatiegerichtheid toevoegt aan het esthetisch pakket.

Een van de opvallende nieuwe features is het akoestische inlaatsysteem met een nieuw tweedelig inlaatontwerp en akoestische versterkerroosters. Dit ontwerp is niet alleen functioneel door de verbeterde inlaatgeluiden die het creëert, maar draagt ook bij aan het agressieve uiterlijk van de motor, wat de Dark Side of Japan filosofie verder versterkt.

Het nieuwe front van de MT-09 SP 2024 is een ander element dat de moderniteit en de scherpe lijnen van het design onderstreept. Samen met de Brembo Stylema monoblock-remklauwen en de radiale Brembo hoofdcilinder, biedt het front een verbeterde remprestatie en een sterke visuele impact. De combinatie van deze designelementen zorgt voor een motor die er niet alleen indrukwekkend uitziet, maar ook een verbeterde rijervaring en prestaties biedt, trouw aan de kernwaarden van Yamaha en de inspiratie van de R1M superbike.

Yamaha-MT09-SP-2024-kopen-1

DE YAMAHA MT-09 SP 2024 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUR:

Yamaha-MT09-SP-2024-kopen-productfoto

Yamaha MT-09 SP 2024 kopen bij MotorCity Amsterdam

Natuurlijk kun je deze Yamaha MT-09 SP 2024 kopen of bewonderen bij ons wanneer deze bij onze showroom naar binnen rolt. MotorCity is jouw Yamaha dealer!

Ben je op zoek naar meer Yamaha-modellen of benieuw naar onze Yamaha occasions? Die vind je allemaal bij ons. Ook voor service kun je bij ons terecht. Elk model past op de brug bij ons!

Wil je de eerste zijn die dit model wil bemachtigen, dat kan. Plaats een voororder bij ons. Het voordeel is dat je dan voor op de lijst wordt geplaatst, terwijl je altijd kun annuleren. Komt de eerste MT 09 SP 2024 binnenrollen, dan is 'ie voor jou! Only upsides, no risk!

Wil je ons online volgen? Check dan onze Instagram, Youtube, Facebook of Tik Tok.

Yamaha MT-09 SP 2024 v.a. 14.399,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 14.399,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?