Dunlop actie

Dunlop actie MORE GRIP FOR LESS

Van het asfalt tot off-road trails, met een nieuwe set Dunlop banden krijg je het vertrouwen en de grip die je nodig hebt om ten volle te genieten van elke rit. En als extra krijg je nu €30,- cashback.

Van het asfalt tot off-road trails, met een nieuwe set Dunlop banden krijg je het vertrouwen en de grip die je nodig hebt om ten volle te genieten van elke rit. En als extra krijg je nu €30,- cashback.

Dunlop actie

Dunlop assortiment

Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment bevat onder andere de Trailmax Raid, ideaal voor rijders die zowel uitdagende onverharde paden als kronkelende wegen willen trotseren. Voor langere prestaties is er onze nieuwste sport-touring band, de RoadSmart IV. Of kies de Trailmax Meridian, perfect voor avontuurlijke motoren en gegarandeerd rijvertrouwen. Dunlops crossoverband, de Mutant, biedt ultieme veelzijdigheid. Bestel jouw nieuwe Dunlop banden vandaag en geniet van minder kosten, meer rijplezier.

De actie loopt tot 15 oktober 2024. Registreren is mogelijk tot en met 30 oktober 2024. Voor volledige voorwaarden, bezoek www.dunlop.eu of www.dunlopmotorewards.eu.

€30 cashback

Zo claim je de €30,- cashback:

  1. Koop en laat tussen 1 september 2024 en 15 oktober 2024 een set deelnemende Dunlop banden monteren.
  2. Ga naar www.dunlopmotorewards.eu en vul het online formulier in.
  3. Upload een kopie van je factuur.
  4. Na goedkeuring ontvang je de €30,- cashback direct op je bankrekening.

Sport-Touring Met de RoadSmart IV is de weg van jou. Het geoptimaliseerde profiel en de geavanceerde rubbersamenstellingen geven je volledige controle, zelfs op natte wegen. Meer kilometers, meer vertrouwen.

Adventure & Trail De Trailmax Meridian is je perfecte metgezel voor avonturen. Verken nieuwe plekken en rijd met hernieuwd vertrouwen op elk terrein.

Crossover Welke weg je ook kiest en welk weer je ook tegenkomt, de Dunlop Mutant staat voor je klaar. Deze eerste crossoverband ter wereld biedt sportieve prestaties, uitzonderlijke grip op natte wegen en duurzaamheid op lange toertochten.

Dunlop motorbanden.

Motorcity Amsterdam is jouw Dunlop dealer

Bij Motorcity Amsterdam zijn wij trots op onze rol als officiële Dunlop dealer. Of je nu een fanatieke motorrijder bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe banden, wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige Dunlop motorbanden die perfect passen bij jouw rijstijl en motor.

Naast het leveren van de beste banden, bieden we ook een vakkundige bandenmontageservice aan. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken om je banden te laten vervangen, zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Onze ervaren monteurs staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je veilig en comfortabel kunt blijven rijden.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de kwaliteit en service van Motorcity Amsterdam, jouw Dunlop specialist!

Maak je afspraak in de werkplaats