Suzuki's street smart naked bikes

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De Suzuki street-collectie is reeks hele dikke naked bikes.

Suzuki's street smart naked bikes

Suzuki Naked Bikes

Suzuki naked bikes, agressief en stijlvol. Hun 'street'-collectie' met daarin de GSX-S1000 is befaamd en berucht. Agressieve naked bikes met onlangs een gloednieuwe introductie van het nieuwe blok en de daarbij behorende GSX-8S van Suzuki. Zowel A2-rijders als doorgewinterde street-riders kunnen hart ophalen. 

Street is de verzamelnaam voor de middellange en langere afstanden. De naked bikes hebben alle genoeg power voor de dagritten, ofschoon de GT-versie van GSX S1000 toch echt een sport tour motor is. Voor de volledigheid nemen deze wel mee in de beschrijvingen. 

Suzuki heeft een goed afgeronde line-up van modellen in het straatsegment die historisch sterk en aanpasbaar zijn. Van aansprekende allrounders tot de beste sportieve fietsen. Zo is er de Katana, een opvallend vormgegeven naked bike. SV650A, een V-Twin-pleziermachine, is ook beschikbaar. De GSX-S1000 combineert een echte Supersport-ervaring met een knusse stoel. Een Streetfighter is nu zeer toegankelijk dankzij de nieuwe GSX-S950 en GSX-8S, en de GSX-S1000GT combineert opnieuw met succes sportieve prestaties en comfort voor lange afstanden. 

Ook A2-rijders kunnen hun hart ophalen. De GSX S950 is geïntroduceerd als eenzelfde model als de GSX S1000 alleen met A2-klare opties. Nu met de nieuwe Suzuki 8S is er een middenklasser bij.

Het aanbod van Suzuki Naked Bikes

GSX S1000 naked bike

Een krachtige motorfiets met een verscheidenheid aan geavanceerde technologieën die een veilige, comfortabele en sportieve rit garanderen, is de Suzuki GSX S1000. Met 214kg is het een behoorlijk gewicht, maar dat heeft een reden. Deze bike zit bomvol extra's. 

Het systeem voor immobilisatie is een van deze technologieën. In het geval dat het slot niet wordt ontgrendeld met de juiste sleutel, voorkomt dit systeem dat de motor start. 

Daarbij zitten er ook genoeg tools die het comfort en veiligheid van de rit garanderen. Zoals de ABS, ook wel bekend als het antiblokkeerremsysteem, is inbegrepen bij de GSX S1000. Met dit systeem blokkeren de wielen niet wanneer je remt, waardoor je de controle kunt verliezen. Dit was vroeger een grote oorzaak van ongevallen en de intensiteit van ongevallen. 

De Low RPM Assist-functie is ook beschikbaar op de GSX S1000. Met behulp van deze functie kunt u met lage snelheden rijden of de auto starten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de motor afslaat wanneer u het toerental te laag zet. Dit vergemakkelijkt het starten en bedienen van de motor onder uitdagende omstandigheden.

Het Suzuki Easy Start-systeem is een ander kenmerk van de GSX S1000 dat het starten van de motor eenvoudig maakt door op een knop te drukken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als het buiten koud is en u aan het rijden bent. Met de Suzuki Drive Mode Selector SDMS kunt u kiezen uit verschillende rijmodi die passen bij de buitentemperatuur en uw rijvoorkeuren. Voor een dynamische rit kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sportief rijprogramma; voor een rustiger rit, een comfortabel rijprogramma.

De GSX S1000 beschikt ook over elektronische gasbediening, waardoor het gebruik van de gashendel eenvoudiger en nauwkeuriger wordt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u wilt opschakelen zonder te accelereren. Het Quick Shift-systeem op de GSX S1000 zorgt er bovendien voor dat je snel en gemakkelijk kunt opschakelen zonder de koppeling te gebruiken. 

Last but not least heeft de GSX S1000 vijf tractiecontrole-instellingen waarmee u kunt aanpassen hoeveel tractie de fiets op de grond heeft. Zo kunt u kiezen tussen meer grip bij slecht weer en minder grip bij bijvoorbeeld.

De Suzuki GSX S950 naked bike

De opvallende LED-koplamp is verticaal gemonteerd op de GSX-S950, die dezelfde agressieve styling heeft als de GSX-S1000. Het chassis biedt grote stabiliteit bij hogere snelheden, messcherpe besturing en ongelooflijk eenvoudige bediening. Het is logisch omdat het is afgeleid van het veelgeprezen fietsonderdeel van de GSX-S1000. De motorfiets is uiterst compleet, met een slipper clutch en andere opvallende extra's die in deze scene ongetwijfeld niet vanzelfsprekend zijn. Met een verscheidenheid aan accessoires kunt u de GSX-S950 verder personaliseren naar uw voorkeuren.

Wat is het verschil met de GSX S1000. Zelfs het gewicht is hetzelfde als de GSX-S1000. Het verschil? 50cc? Nee, ook niet. Beide komen met een 999cc-blok.

Deze motor is klaargemaakt voor A2-gebruik. Daarbij, om hem bereikbaarder te maken voor een groter publiek zijn er ook een aantal zaken aangepast. Zo krijgt de GSX-S950 een andere zilverkleurige KYB-voorvork met een diameter van 43 mm, radiaal geplaatste Tokico mono-block remklauwen voor, remschijven van 310 mm diameter en een ander stuur.

De Suzuki GSX S950 is een motorfiets met een brandstoftank van L19 inhoud. Het gewicht van de motor is 214 kg. De motor heeft een 4-takt, vloeistofgekoelde DOHC 4-in-lijn motortype. De boring en slag zijn 73,4 mm x 59,0 mm en de cilinderinhoud is 999 cc. De compressieverhouding is 12,2 : 1.

De voorwielophanging van de Suzuki GSX S950 is telescopisch met schroefveren en is oliegevuld. De achterwielophanging is een swingarm met schroefveer en is ook oliegevuld.

De motor is voorzien van het Low RPM Assist-systeem, het Suzuki Easy Start System en het Electronic Throttle Control-systeem. Dit zorgt ervoor dat de motor makkelijk te starten is en dat de gashendel nauwkeurig kan worden bediend.

De compleet nieuwe Suzuki GSX 8S naked bike

De nieuwste telg van de naked bike familie. Hier maakt Suzuki een statement mee. Nieuw design, nieuw blok, nieuwe niche.

Het slanke motorblok, het frame en de drie stoere kleurstellingen geven het design nog meer persoonlijkheid. Suzuki's nieuwe 776cc DOHC paralleltwin-motor met vier kleppen biedt een prachtige balans tussen het leuke gevoel van een motor die graag op toeren komt en een soepele, controleerbare vermogensafgifte vanaf lage toerentallen. De krukasconfiguratie van 270° garandeert een comfortabele rolbeweging met veel koppel en goede tractie. De persoonlijkheid en het geluid van de V-twin-motor zijn vergelijkbaar.

In deze markt biedt de nieuwe GSX-8S een ongeëvenaarde uitrusting. Een 5-inch TFT-display met pop-upwaarschuwingen, drie rijmodi, een uitgebreid Suzuki Intelligent Ride System-elektronicapakket, een op- en neerwaartse quickshifter en een lichtgewicht aluminium achterbrug die uniek is voor Suzuki, zijn slechts enkele van de functies die Suzuki biedt met de nieuwe naakte straatvechter. Bij het maken van de GSX-8S is rekening gehouden met de straatgebruiker.

Door de unieke framegeometrie kunnen jouw heupen verder naar voren worden geplaatst, waardoor het voor de berijder eenvoudiger wordt om zijn lichaamsgewicht naar voren te verplaatsen. Dit maakt de GSX-8S nog eenvoudiger te hanteren en verbetert uw vermogen om hem door krappe bochten te manoeuvreren.

De Suzuki GSX S1000 GT

Zoals vermeld, niet je meest typische naked bike, maar wel echt een street fighter. Het maakt niet uit hoe ver je rijdt, hoeveel je afhankelijk bent van smartphoneconnectiviteit of hoeveel bagage je meeneemt op de Suzuki GSX-S1000GT. Het maakt niet uit of u de voorkeur geeft aan snelle ritten op lange rechte wegen of liever stuurt op bochtige wegen - met of zonder passagier. brengt. Bij de GSX-S1000GT draait alles om het plezier van de reis, niet om de eindbestemming.

De Suzuki GSX-S1000GT valt op door zijn scherpe contouren en extreem gestroomlijnde voorkant, evenals zijn prachtige, horizontaal geplaatste LED-koplampen en positieverlichting. Een hoog comfort voor het gemakkelijk afleggen van lange afstanden wordt gegarandeerd door het ontwerp, dat ook bij hoge snelheden stabiliteit garandeert. De GT wordt standaard geleverd met geavanceerde technologie zoals cruise control, een bidirectionele quickshifter, drie rijmodi, tractiecontrole met vijf standen, Suzuki Clutch Assist, Low RPM Assist, een groot 6,5-inch TFT-kleurenscherm en een smartphone-connectiviteitsmodule.

Suzuki Drive Mode Selector SDMS is een systeem dat is geïnstalleerd in de GSX S1000GT-motorfiets. Dit systeem stelt de bestuurder in staat om tussen verschillende rijmodi te schakelen om aan verschillende rijomstandigheden te voldoen.Daarnaast heeft de motor een Electronic Throttle Control-systeem, waarmee het gaspedaal nauwkeurig kan worden geregeld. De Suzuki GSX S1000GT heeft ook het Quick Shift-systeem, waarmee de bestuurder snel en soepel kan schakelen zonder het gaspedaal in te trappen.

Een Traction Control-systeem met 5 standen met een uitgeschakelde optie is ook beschikbaar op de Suzuki GSX S1000GT. Met name bij slecht weer of op gladde wegen stelt dit de berijder in staat om op de been te blijven en de fiets onder controle te houden.

De Suzuki GSX S1000GT beschikt ook over het Suzuki MySpin-systeem via het TFT-scherm. Hierdoor kan de bestuurder tijdens het rijden instellingen bekijken en wijzigen. Naast de snelheid, het brandstofpeil en de toerenteller van de bestuurder, toont het TFT-dashboard ook alle essentiële informatie die hij nodig heeft tijdens het rijden.

Suzuki SV650 

Het plezier van een V-twin is nu betaalbaarder dan ooit dankzij de Suzuki SV650. De geliefde allrounder is eenvoudig te manoeuvreren door zijn kleine formaat en lichte gewicht. Bovendien is de SV650 in vergelijking met al zijn rivalen efficiënter en krachtiger.

Slimme functies als Low RPM Assist en Easy Start zorgen ervoor dat de bestuurder zich volledig kan concentreren op wat belangrijk is: genieten van motorrijden. De Suzuki SV650 wordt gratis aangeboden in een 35 kW-versie voor de A2-licentie.

De gloednieuwe Suzuki SV650A. een echte allrounder die rijplezier voorop stelt met een laag brandstofverbruik. een echte alleskunner met een redelijk brandstofverbruik en vooral prettige rijeigenschappen.

De Suzuki SV650 werd in 1999 voor het eerst door Suzuki op de markt gebracht. Een redelijk geprijsde V-twin met een volwassen persoonlijkheid en afmetingen. De gloednieuwe Suzuki SV650A houdt zich aan dat idee. een kleine motor met een hoog koppel bij lage toeren die zorgt voor plezierig rijden. De SV650A uit 2016 bereikt dit met de minste hoeveelheid brandstof in zijn klasse. Hij verbruikt slechts 3 punt 84 l per 100 km.

Suzuki Katana naked bike

De Suzuki Katana is een naked motorfiets met een 999 cc vloeistofgekoelde viercilindermotor die maximaal 110 kW (150 pk) en 108 Nm koppel kan produceren. De motor van 215 kg is snel uit zijn positie te schieten doordat het motorblok meer dan zat vermogen heeft.

Om de wegligging en het rijplezier te verbeteren, is het Suzuki Katana-chassis voorzien van een nieuw lichtgewicht frame. Elk onderdeel van het chassis is ontworpen om het rijgedrag en de controle onder alle weers- en wegomstandigheden te verbeteren.

De styling van de Suzuki Katana is modern en doet denken aan de originele Katana. De strakke vormen en de compacte cockpit, de led-verlichting, de opvallend hoge tank en de korte, elegante achterkant geven de motor een strijdlustige uitstraling. De fiets wordt aangeboden in zilvergrijs of helemaal zwart.

Het volledige LCD-scherm van de Suzuki Katana heeft een exclusief Katana-thema en omvat een snelheidsmeter, toerenteller (met peak hold-functie), brandstofmeter, klok, verschillende dagtellers, stopwatch, snelheid en actieradius, een constant/gemiddeld brandstofverbruiksindicator, accuspanning en meer.

Erkende en vertrouwde dealer van Suzuki naked bikes

Naked bikes van Suzuki Motoren. MotorCity is al vele jaren een erkend Suzuki-dealer. Bekijk hier alle nieuwe naked bikes van Suzuki.Wil je eerlijk en gedegen service, zoek dan niet verder! Wij zijn een gerenommeerd dealer van de mooiste nieuwe en gebruikte Suzuki motorfietsen. Met een groot aanbod van de nieuwste modellen en een team van deskundige medewerkers bieden wij de beste service en knowhow op het gebied van Yamaha motorfietsen.

Of het nu gaat om een ​​supersport motor, of een comfortabele toer motor voor de lange ritten of alledaags gebruik, wij hebben een motor voor iedereen. Daarnaast bieden we ook een breed scala aan accessoires en onderdelen voor al uw Yamaha motorfietsbehoeften. Als geautoriseerde Suzuki-dealer doen we er alles aan om alleen de hoogste kwaliteit en service te bieden. Bezoek vandaag nog onze showroom om onze producten te zien en laat ons u helpen de perfecte motorfiets voor u te vinden. Wij helpen u graag verder met uw nieuwe Yamaha fiets. Blader door onze nieuwste modellen of vind gebruikte Suzuki motoren in ons tweedehands assortiment.

Bezoek onze showroom of neem dan contact met ons op.