Suzuki

Suzuki GSX 8S - 6 jaar garantie

De nieuwe dimensie in het segment street fighters

Boek een Proefrit
Suzuki GSX 8S
Modeljaar: 2023
 
v.a. 9.999,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Diverse Rijmodi

Compleet nieuw 776cc-blok

5 inch TFT scherm

Slechts 202kg

Nieuwe 2023 Suzuki GSX-8S

De nieuwe Suzuki GSX-8S is van de grond af opnieuw ontworpen om te schitteren als een nieuwe interpretatie van de prestaties van een naakte straatvechter.

De naked bike combineert comfort en soepel rijgedrag met een krachtige gloednieuwe 776cc Parallel Twin voor een sublieme rijervaring met de focus op rijplezier. In de stad of op veeleisende passen.

De levering van de nieuwe Suzuki GSX-8S begint in het eerste kwartaal van 2023. Prijzen worden binnenkort door Suzuki bekend gemaakt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws over de nieuwe GSX-8S.

kaalgestripte Suzuki 2023 GSX 8S om chassis te tonen
Lifestyle foto van 2023 suzuki gsx 8s in blauw en wit met bergen op de achtergrond

Een nieuwe interpretatie

De Suzuki GSX-8S is klaar voor actie, dat verklapt zijn agressieve mass-forward houding. De trendsettende vormgeving van de GSX-8S luidt een nieuw tijdperk in van functionele streetfighter-schoonheid. De strakke, pure lijnen van de voor-en achterzijde contrasteren sterk met de gespierde massa van zijn torso.

Lifestyle foto van 2023 suzuki gsx 8s in blauw en wit met bergen op de achtergrond

Ferme prestaties en functies

Een middelzware performance naked bike die nieuwe normen stelt in zijn segment met een gedurfde styling en ongekende standaarduitrusting. De GSX-8S behaalt maximaal rijplezier met een volledig nieuw ontwikkelde 776cc paralleltwin-motor.

  • Gloednieuwe 776cc DOHC parallelle twin met bidirectionele quickshifter
  • Standaard uitgerust met een 5-inch TFT-display
  • Bestand tegen slechts 202 kg reizen dankzij lichtgewicht componenten
  • Instelbare tractiecontrole met 3 rijmodi
  • A2-versie is ook beschikbaar

Hoogwaardige technologie

De nieuwe GSX-8S beschikt over een in dit segment ongeëvenaarde uitrusting. Suzuki rust de nieuwe naked streetfighter standaard uit met onder meer een 5-inch TFT-display met mogelijkheid voor pop-upwaarschuwingen, drie rijmodi, een uitgebreid Suzuki Intelligent Ride System-elektronicapakket, een up & down quickshifter en een lichtgewicht aluminium swingarm die exclusief voor de GSX-8S is ontworpen met het oog op straatgebruik.

De unieke framegeometrie maakt het mogelijk om jouw heupen verder naar voren te positioneren, zodat de berijder zijn of haar lichaamsgewicht gemakkelijker naar voren kan brengen. Dit maakt de GSX-8S nog gemakkelijker te controleren en zo kan je hem nog beter door scherpe bochten heen sturen. De nieuwe GSX-8S is klaar om jouw wereld te veranderen. Ontdek zijn potentieel en geniet van elke tocht.

Lifestylefoto van een blauwe en witte 2023 Suzuki GSX 8S met op de achtergrond een wit gebouw

DE 2023 SUZUKI GSX-8S IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUREN:

Suzuki GsX 8S blauw 2023 model

Plaats een order

We verwachten de Suzuki GSX 8S richting einde eerste kwartaal van 2023. Met de uitdagingen in de toeleveringsketen moeten we hierbij wel een slag om de arm houden.

Ben je geïnteresseerd in de 2023 Suzuki GSX 8S dan raden we je aan een voororder te plaatsen. Hierbij plaats je een order zonder dat je er aan vast zit. Het zorgt ervoor dat je voor aan de rij komt te staan. Als de GSX 8S dan uitgeleverd wordt, ben jij de eerste in de rij. Bedenk je je in de tussentijd, dan kun je jouw voororder altijd cancelen zonder haken en ogen.

Of bekijk andere naked modellen van Suzuki. Ook heeft MotorCity een ruim aanbod occasions van Suzuki.

Plaats een order
Suzuki GSX 8S v.a. 9.999,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 9.999,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?