Motorzaak-Wormerveer

Motorzaak Hoofddorp

Motorzaak nabij Hoofddorp
Op 20 min afstand vind je de modernste motorzaak van de regio. Als dealer van 6 officiële merken vind je bij ons een groot assortiment van nieuwe modellen, maar ook de beste occasions.

Motorzaak nabij Hoofddorp
Op 20 min afstand vind je de modernste motorzaak van de regio. Als dealer van 6 officiële merken vind je bij ons een groot assortiment van nieuwe modellen, maar ook de beste occasions.

Motorzaak dichtbij Hoofddorp - rij naar MotorCity Amsterdam

Motorzaak Hoofddorp

Op zoek naar een motorzaak dichtbij Hoofddorp? Zoek dan niet verder. MotorCity Amsterdam zit praktisch om de hoek. Onze gigantische motorzaak biedt plaats aan meer dan 400 motoren en heeft onlangs een megaverbouwing ondergaan (2022). Er is een hele expeditie bijgebouwd, zo is onze showroom omgetoverd tot een experience center en is onze werkplaats voorzien van de meeste moderne apparatuur. We kunnen met maar liefst 8 motoren tegelijk aan de slag op de werkplaats.

Onze personeel is vakbekwaam en opgeleid. Heb je vragen? Kom dan gerust langs voor een bakje koffie en laat onze verkoopadviseurs en technici je begeleiden naar een invulling van jouw wensen.

Maar liefst 6 officiële motormerken

Geïnteresseerd in nieuwste motoren? Kom dan naar onze motorzaak nabij Hoofddorp. We zij trots dat we erkend dealer zijn van 6 prachtmerken. Om het beginnen:

Yamaha motoren in Hoofddorp

Yamaha is een vertrouwd gezicht in onze showroom. We bieden de gehele range van modellen aan. Van de stoere MT naked bikes tot aan de Tracer toermotoren-selectie. Uiteraard bieden we alle service, onderdelen en accessoires aan.

Kawasaki motoren in Hoofddorp

De groene verschijning. Iedereen herkent de onmiskenbare groene kleur van Kawasaki. De bijzondere lijnen in de motoren die de gedisciplineerde Sugomi designfilosofie volgen. Prachtige modern classic van Z-RS series of wereldbefaamde Ninja’s, bij MotorCity vind je ze allemaal.

Suzuki motoren in Hoofddorp

Er is geen huishouden dat de naam Suzuki niet kent. Bij ons vind je uiteraard de motoren. Loop rond en aanschouw de te gekke lijnen van de Hayabusa, een racemonster of de legendarische V-Strom series. Voor dit jaar, verwacht een nieuwe midden-klasse: het 800cc blok van de compleet nieuwe V-Strom 800 DE en GSX 8S

Royal Enfield motoren in Hoofddorp

Sinds maart 2022 vind je deze bijzondere Indiase machines bij ons in de showroom. En wat zijn ze populair. Royal Enfield slaagt er met elk model weer in om de klassieke look een frisse hedendaagse touch te geven.

Can-Ams in Hoofddorp

Wij zijn trots de grootste Can-Am onroad dealer van Nederland te zijn. Het bijzondere merk met nog bijzonderdere machines, de driewielers, zijn een vast onderdeel van het straatbeeld aan het worden. Je vindt bij ons alle modellen. De Ryker, Spyder F3 en de luxueuze RT Limited.

CF Moto motoren in Hoofddorp

De revelatie uit China. Voor velen onbekend, totdat je naar de technische aspecten gaat kijken. En wat zien we daar? Deze motoren zijn doordrenkt van KTM-technologie en design. Sterker, de modellen komen met KTM-blokken en worden ontworpen door Kiska, het designbureau van KTM.

Alle merken motor occasions

Naast dat we vaste merken hebben, kopen we veel motoren op van alle merken die je kent buiten het bovenstaande rijtje. En alleen als die in goede staat verkeren. We hebben een ruime selectie die elke dag veranderd en aangevuld wordt om zo voor ieder wat wils te bieden. Speciaal verzoek, geef ons een bel en we gaan aan de slag. MotorCity beschikt over een groot netwerk.

Motorzaak Hoofddorp - Accessoires en Onderdelen

We bieden voor alle merken, onze dealermerken en onze occasions, alle accessoires en onderdelen aan. Bij onze op de website vind je een compleet overzicht van maar liefst 200.000 producten. We hebben OEM-parts finder die je helpt het onderdeel voor jouw motor te vinden. Uiteraard monteren we alles bij ons in de werkplaats als je dat wenst. Je kunt ze via de online shop bestellen of bij ons in de winkel.

Motorschade, taxatie en reparatie

Heb je een ongeluk(je) gehad met je motor in de regio Hoofddorp. Neem dan direct contact op en we zorgen dat we via een gedegen proces de schade wordt opgemaakt en gerepareerd. Desnoods halen we je motor op.

We hebben taxatie-experts die voor de verzekering een juist rapport opstellen. Samen met jou bepalen we de stappen om de motor te repareren. Onze werkplaats kent de modernste apparatuur, opgeleid personeel met meer dan 80 jaar ervaring. We hebben vorig jaar nog (2022) de gehele werkplaats aangepakt.

Sterker nog, we laten je graag meekijken in onze keuken. We hebben grote ramen laten plaatsen achter de receptiebalie zodat je mee kan kijken hoe onze experts jouw motor weer naar de originele staat terug brengen.

Showroom motorzaak nabij Hoofddorp

Kom vandaag langs bij ons compleet vernieuwde Experience Center dichtbij Hooffdorp. Uitgemeten rijen van de gaafste en nieuwste motoren die klaarstaan om de volgende eigenaar de rit van zijn of haar leven te bieden. Op de wintermaanden na, zijn we doordeweeks van 08:30 tot 18:00 geopend en op donderdag tot 20:00. De zaterdagen gaan we een uurtje eerder dicht (17:00) om tijd thuis door te brengen. In die tussentijd hopen we dat jij met je mooiste motor prachtige ritten maakt door het land en daarbuiten.

Vragen? Ga naar de contactpagina of bel 020-480 80 10