Royal Enfield

Meer classic dan dit krijg je niet. Deze modellen ademen de rijke historie van het merk dat we allemaal wel ergens van kennen. Alleen dan met een modern jasje.

Royal Enfield
Royal-enfield-classic-dealer

Royal Enfield Classic series

Welkom bij Royal Enfield's Classic-serie, een viering van motorfietserfgoed en -cultuur. Deze reeks, bestaande uit de Classic 350, Super Meteor 650, Meteor 350 en de nieuw geïntroduceerde Bullet 350, vertegenwoordigt het tijdloze karakter van Royal Enfield. Elk model in deze serie is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het merk en biedt tegelijkertijd moderne functies en prestaties.

vrouw rijdend op een royal enfield 2023 marsh grey
Royal-enfield-classic-dealer-2

Royal Enfield Classic 350 dealer

De Classic 350, vanaf €6.499, is een eerbetoon aan de gouden eeuw van Brits motorrijden. Geïnspireerd door het post-oorlogse G2-model uit de jaren '50, behoudt het de iconische druppelvormige brandstoftank en casquette-koplamp.

Met een 349cc eencilinder, 4-takt, lucht- en oliegekoelde motor die 20 pk levert, is de Classic 350 zowel krachtig als comfortabel om te rijden, dankzij een ontwerp dat gericht is op comfort en stabiliteit

Ontdek de Classic 350
Model op Royal Enfield Classic 350 rijdend langs historisch pand
Super Meteor 650 Interstellar Green kopen

Royal Enfield Super Meteor 650 dealer

Nieuw in 2023 en geprijsd vanaf €9.499, vertegenwoordigt de Super Meteor 650 een nieuw niveau van verfijning in de cruiser-klasse. Deze motorfiets is uitgerust met een 648cc paralleltwin en is gebouwd op hetzelfde platform als de Continental GT en INT650.

Het biedt een soepele rijervaring, ideaal voor ontspannen tochten. De Super Meteor 650 is beschikbaar in twee configuraties: Tourer en een standaardmodel, beide geïnspireerd door de klassieke Britse stijl.

Ontdek de Super Meteor 650

Royal Enfield Meteor 350 dealer

De Meteor 350, vanaf €5.899, combineert tijdloos design met moderne technologie. Deze cruiser heeft een lucht- en oliegekoelde 349cc 4-takt motor met elektronische brandstofinjectie, die zorgt voor soepele en beheersbare prestaties.

Het Tripper navigatiesysteem, aangedreven door Google Maps, biedt geavanceerde navigatieondersteuning. De Meteor 350 behoudt de klassieke uitstraling van Royal Enfield met een gebogen brandstoftank en verchroomde accenten, waardoor het een uitstekende keuze is voor liefhebbers van retro cruisers​.

Ontdek de Meteor 350
Royal-enfield-meteor-350-dealer-2
2023-Royal-Enfield-Bullet-350-motorcity-7

Royal Enfield Bullet 350 dealer

De Bullet 350, geïntroduceerd in 2023, is een moderne interpretatie van de iconische Bullet. Met een nieuw frame, motor, en styling, behoudt het nog steeds zijn old-school charme. De Bullet 350 heeft een J-serie motor, een handgestreepte brandstoftank en een geribbelde eendelige zitting. Het is beschikbaar in drie varianten en vijf kleuropties, met prijzen die beginnen bij € 6.399,-.

Ontdek de nieuwe Bullet 350

Jouw Royal Enfield Classics dealer

Elk model in de Classic-serie van Royal Enfield biedt een unieke rijervaring, doordrenkt met geschiedenis en gemoderniseerd voor hedendaags rijplezier. Of je nu kiest voor de tijdloze elegantie van de Classic 350, de moderne cruiserervaring van de Super Meteor 650, de toegankelijke charme van de Meteor 350, of de legendarische Bullet 350, er is een Royal Enfield die bij jouw stijl past. Bezoek ons om deze prachtige machines zelf te ervaren en boek vandaag nog een proefrit. Jouw Royal Enfield avontuur begint hier!

Boek een proefrit