Spyder F3

De Can-Am F3 serie begint met de F3, een motor die sportiviteit, comfort en luxe combineert.

Spyder F3

Ga voor een mix van “luxe, sportiviteit en comfort”

De Can-Am F3 serie begint met de F3, een motor die sportiviteit, comfort en luxe combineert. Deze motor wordt standaard geleverd als een enkele zitter, maar kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een tweepersoonsmodel met de optionele duo-zitskit. Zo kun je met zijn tweeën op avontuur gaan.

Net als de andere Spyders is de F3 ook voorzien van verschillende veiligheidssystemen, zoals traction control, ESP en stuurbekrachtiging om oneffenheden op de weg te verwerken. Het heeft ook een ABS (anti-blokkeersysteem) en een G-krachtsensor die meet hoeveel krachten er op de motor staan, zodat de systemen tijdig kunnen ingrijpen.

*   te besturen met een autorijbewijs behaald voor 19-03-2013
** te besturen met een A motorrijbewijs of A2 behaald van 21-jarige leeftijd met Code 80

Zwarte Can-Am spyder F3, te zien vanuit het vooraanzicht rijd over een weg met heuvelachtig landschap op de achtergrond.
twee Zwarte Can-Am spyders F3, te zien vanuit het voorzijaanzicht, rijdend over een weg met heuvelachtig landschap.

Wat is er nieuw dit jaar?

De Can-Am Spyder F3 heeft dit jaar enkele veranderingen ondergaan, waaronder het nieuwe 5-spaaks gietwiel dat vorig jaar al te zien was in de Special Series. Het vermogen is ook verhoogd van 105 naar 115 pk en het koppel naar 130 Nm. Verder is hij verkrijgbaar in de prachtige kleur "steel black metallic".

De Spyder F3 is ook uit te rusten met verschillende accessoires om hem naar eigen smaak te personaliseren, van performance- en bagage- tot comfortonderdelen. Het gemiddelde brandstofverbruik van de Spyder F3 is 6,3 l/100 km, maar hij heeft ook een ECO-modus waarmee je nog zuiniger kunt rijden.

De Spyder F3 heeft ook een semi-automatische versnellingsbak waarbij je zelf moet opschakelen, maar de motor zelf terugschakelt. Als je wat sportiever wilt rijden, kun je op de terugschakelknop tikken en genieten van het krachtige koppel van de driecilindermotor.

Zwarte Can-Am spyder F3 te zien vanuit het voorzijaanzicht rijd op een zandkleurige weg met op de achtergrond zeecontainers en een blauwe lucht.
Featurefoto LCD Scherm op witte achtergrond

Verstelbaar voor elke Lengte

Het UFIT-systeem van BRP maakt het mogelijk om elke denkbare zitpositie op de Spyder te creëren, dankzij 5 verschillende stuur- en voetsteunposities die geschikt zijn voor mensen van 150 cm tot 210 cm. Onze ervaren verkopers kunnen snel bepalen welke lengte het beste bij jou past, zodat je comfortabel kunt genieten van je motor.

Als je op zoek bent naar meer luxe en comfort dan de Ryker-serie, dan is de Spyder F3-serie wat voor jou. De driewielige motoren in deze serie bieden alles wat je zoekt en worden standaard geleverd met 2 jaar garantie en pechhulp in Europa. Laat je verrassen en boek een proefrit.

*   te besturen met een autorijbewijs behaald voor 19-03-2013

** te besturen met een A motorrijbewijs of A2 behaald van 21-jarige leeftijd met Code 80

DE CAN-AM SPYDER F3 IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUR:

Zwarte Can-Am spyder F3 staat in een studio geparkeerd te zien vanaf het voorzijaanzicht.