Can-Am

Can-Am

De meest bijzondere verschijning op het wegdek. Bij MotorCity Amsterdam vind je de Can-Am On-roadproducten. Deze collecties bestaan uit Rykers, Spyders en Spyder RT Limited-modellen.

Can-Am
Can-Am Spyder F3 Limited 2023 model Petrol Metallic

Can-Am On-road

Bombardier Recreational Products, ook wel bekend als BRP, is een Canadees bedrijf dat zich richt op het maken van bijzondere voertuigen voor diverse doeleinden. Te denken aan, quads, ATV's en jetski's. Opgericht in 1942 en gevestigd in Valcourt, Quebec, heeft BRP een rijke geschiedenis in het produceren van kwalitatief hoogstaande producten. Een van de meest populaire productlijnen van BRP is hun Can-Am driewieler.

Van wild tot aan sportief tot aan absolute luxe. De Can-Am line-up bestaat uit 3 bijzonder modellen. De Ryker, Spyder F3 en de Spyder RT Limited. Voor ieder wat wils om deze compleet nieuwe rijervaring te ontdekken.

Of je nu op zoek bent naar een snelle en sportieve rit of juist een stabiele en comfortabele rit, Can-Am driewielers bieden de prestaties en het rijplezier waar je naar op zoek bent. Met hun krachtige motoren, geavanceerde technologieën en uitstekende wegligging, zijn Can-Am driewielers de perfecte keuze voor een breed scala aan buitenactiviteiten.

 

 

Can-am Ryker sport 2023 model gold rush

Ontdek de Can-Am Ryker

De Can-Am Ryker is een unieke en krachtige driewielige motorfiets die is ontworpen voor een geweldige rijervaring. Ryker modellen zijn uitgerust met krachtige, efficiënte en betrouwbare Rotax motoren, waaronder de 2-cilinder Rotax 600 ACE of 3-cilinder Rotax 900 ACE motor.

De Ryker is ontworpen met de veiligheid van de bestuurder als prioriteit. Remmen met ABS, tractie- en stabiliteitscontrole ontwikkeld samen met BOSCH en technologieën voor gemoedsrust zorgen voor een veilige en stabiele rit.

De Rykers komen in 4 versies. De 600 en de 900. Daarbij zijn er van de 900 de sport- en de rally-versie. Bij de Rally-versie kun je gave extra verwacht. 

De Can-Am Ryker 900 cc (Rally) biedt extra's zoals sterkere velgen, banden geschikt voor rally, stootstang, skidplate, inlaat met pre-filter en Akrapovič uitlaat (ook spatborden). Geschikt voor onverharde wegen, Rally stuur met handbeschermers, Rally comfortzadel en antislip voetsteunen. Overal KYB HPG schokdempers met externe afstellingen en 2,5 cm veerweg. MAX houder om bagage en passagier mee te nemen op lange ritten. Exclusieve Rallymodus om bochten te nemen zonder slippen. En cruisecontrol niet te vergeten, die zorgt voor het stukje comfort als je het nodig hebt.

Als u op zoek bent naar een machine die u een unieke rijervaring biedt en die is ontworpen voor de veiligheid van de bestuurder, dan is de Can-Am Ryker de perfecte keuze voor u. Bezoek onze website of een van onze verkooppunten om meer te weten te komen over deze unieke motorfiets.

Ontdek alle Ryker-modellen

Ervaar de Can-Am Spyder F3

De Can-Am Spyder F3 is een unieke driewielige machine die je sport met comfort samensmelt in een krachtige rijervaring. Met het pittige 115 pk Rotax® 1330cc -blok en de semi-automatische transmissie, kun je ervan op aan dat je avontuur beleefd. Alle veiligheid- en controle-functies zorgen er tevens voor dat je zorgeloos opstapt. De ECO-modus en voertuigstabiliteitscontrole zijn belangrijke veiligheidskenmerken van deze machine. Het grote, panoramische 7,8 inch (19,8 cm) lcd-scherm geeft u een helder overzicht van de weg en de omgeving.

Met BRP GO! wordt de rit nog aangenamer, met inbegrip van Genius Map en Sygic navigatie, plus het populaire live digitale muziekplatform Dash Radio. De Rotax® 1330 ACE™ in-line 3 cilinders en de semi-automatische 6-versnellingen met achteruit zorgen voor een soepele rijervaring. De opslagcapaciteit is 24,4 L en de motorfiets heeft een Eco-modus voor efficiënt en comfortabel rijden.

De Can-Am Spyder F3 is een unieke en krachtige motorfiets met vele innovatieve functies die uw rijervaring zullen verbeteren. Of u nu op zoek bent naar een motorfiets voor een dagje uit of een lange roadtrip, de Spyder F3 is de perfecte keuze. Als u meer wilt weten over deze motorfiets en de mogelijkheden die het biedt, bekijk dan onze website of bezoek een van onze verkooppunten.

Ontdek de Spyder F3 en z'n diverse uitvoeringen. 

diverse 2023 can-am spyder modellen