Welkom bij Motorcity Verzekeringen

Motorcity Verzekeringen verwelkomt u in een wereld van ongeëvenaarde motorverzekeringen, waar uw passie voor het rijden wordt omhuld door een ongekende gemoedsrust. Onze dekkingsvarianten zijn niet zomaar verzekeringen; het zijn gepersonaliseerde beschermingspakketten ontworpen om u te omringen met zorgeloosheid op de weg. Of u nu kiest voor onze uitgebreide de extra bescherming van WA Beperkt Casco of de zekerheid van de WA Volledig Casco, bij Motorcity Verzekeringen vindt u altijd een dekking die perfect past bij uw behoeften.

Motorverzekering berekenen & afsluiten

Bereken hier direct de kosten voor de verzekering van uw motor. MotorCity heeft special voor motorrijders zijn eigen label verzekeringen opgezet. Eerlijk en transparant, met altijd de juiste dekking voor jou. 

Via onze makkelijke verzekeringsmodule op deze pagina, bereken je binnen no-time wat jouw dekking en premie is. Heb je vragen, neem dan contact op.

 

Onze dekkingsvarianten in een overzicht

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Bij Motorcity Verzekeringen bieden we een WA-verzekering die u dekking geeft tot €2.500.000,- voor materiële schade en €6.100.000,- voor letselschade die u met uw motor aan anderen toebrengt. Bovendien kunt u rekenen op juridische hulp bij het verhalen van schade op derden, waardoor u met gemoedsrust kunt rijden.

 

 

WA Volledig Casco (All Risk)

Naast de gebeurtenissen die onder de Beperkt Casco dekking vallen, dekt onze WA Volledig Casco verzekering schade als gevolg van alle mogelijke van buitenkomende onheilen. Bovendien is schade aan uw helm en kleding tot €1.500,- per opzittende meeverzekerd, wat uw rijervaring nog veiliger maakt.

 

WA Beperkt Casco

Onze WA Beperkt Casco dekking gaat verder dan aansprakelijkheid en dekt schade buiten uw schuld, zoals joyriding, brand, aanrijdingen met vogels of loslopende dieren, en zelfs schade veroorzaakt door storm. Accessoires tot €1.500,- zijn gratis meeverzekerd, samen met gratis pechhulp in heel Europa.

 

WA Volledig Casco + 3 jaar aanschaf- / taxatiewaarde garantie

Als u kiest voor deze dekking, profiteert u van volledige zekerheid gedurende de eerste drie jaar na aanschaf of taxatie van uw motor. Er vindt gedurende deze periode geen afschrijving plaats. Bovendien is uw originele motorkleding en/of motorhelm tegen nieuwwaarde verzekerd tot €1.500,-, wat uw totale gemoedsrust op de weg waarborgt. 

  Motorcity-Verzekeringen

homepage banner-hero -royal enfield days

Je motor verzekeren

Welkom bij MotorCity Verzekeringen, de pionier op het gebied van motorverzekeringen die is ontworpen met liefde voor de open weg. Wij begrijpen de passie en vrijheid die het berijden van een motor met zich meebrengt, en daarom hebben we een verzekeringsconcept gecreëerd dat specifiek is afgestemd op de unieke behoeften van motorrijders.

Bij MotorCity Verzekeringen draait alles om de ervaring. We bieden uitgebreide dekkingen die niet alleen zorgen voor bescherming tegen onverwachte gebeurtenissen, maar ook voor gemoedsrust tijdens elke rit. Met ons geavanceerde netwerk van betrouwbare partners en onze toegewijde team van experts, streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van service en ondersteuning te bieden aan onze verzekerden.

Zorgeloos motorrijden

We begrijpen als geen ander wat een motorrijders wilt. Wat ons onderscheidt, is onze diepgaande kennis van de motorwereld en onze passie voor de motorsportgemeenschap. Of je nu een toerrijder, een avonturier of een snelheidsfanaat bent, wij begrijpen jouw specifieke behoeften en passen onze verzekeringsoplossingen daarop aan.

Sluit je aan bij MotorCity Verzekeringen en geniet van de ultieme gemoedsrust, wetende dat je motor volledig gedekt is. Ontdek een wereld van opwindende mogelijkheden terwijl je onbezorgd de weg op gaat. MotorCity Verzekeringen, waar jouw motoravontuur begint.

V-Strom 800 DE nieuw. Geel actieshot