Motorverzekering berekenen & afsluiten

Bereken hier direct de kosten voor de verzekering van uw motor. 

homepage banner-hero -royal enfield days

Je motor verzekeren

Welkom bij MotorCity Verzekeringen, de pionier op het gebied van motorverzekeringen die is ontworpen met liefde voor de open weg. Wij begrijpen de passie en vrijheid die het berijden van een motor met zich meebrengt, en daarom hebben we een verzekeringsconcept gecreëerd dat specifiek is afgestemd op de unieke behoeften van motorrijders.

Bij MotorCity Verzekeringen draait alles om de ervaring. We bieden uitgebreide dekkingen die niet alleen zorgen voor bescherming tegen onverwachte gebeurtenissen, maar ook voor gemoedsrust tijdens elke rit. Met ons geavanceerde netwerk van betrouwbare partners en onze toegewijde team van experts, streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van service en ondersteuning te bieden aan onze verzekerden.

Zorgeloos motorrijden

We begrijpen als geen ander wat een motorrijders wilt. Wat ons onderscheidt, is onze diepgaande kennis van de motorwereld en onze passie voor de motorsportgemeenschap. Of je nu een toerrijder, een avonturier of een snelheidsfanaat bent, wij begrijpen jouw specifieke behoeften en passen onze verzekeringsoplossingen daarop aan.

Sluit je aan bij MotorCity Verzekeringen en geniet van de ultieme gemoedsrust, wetende dat je motor volledig gedekt is. Ontdek een wereld van opwindende mogelijkheden terwijl je onbezorgd de weg op gaat. MotorCity Verzekeringen, waar jouw motoravontuur begint.

V-Strom 800 DE nieuw. Geel actieshot