Motorzaak-Wormerveer

Motorzaak Hippolytushoef

Motorzaak nabij Hyppolytushoef
Op 20 min afstand vind je de modernste motorzaak van de regio. Als dealer van 6 officiële merken vind je bij ons een groot assortiment van nieuwe modellen, maar ook de beste occasions.

Motorzaak nabij Hyppolytushoef
Op 20 min afstand vind je de modernste motorzaak van de regio. Als dealer van 6 officiële merken vind je bij ons een groot assortiment van nieuwe modellen, maar ook de beste occasions.

Motorzaak vlakbij Hyppolytushoef - rij naar MotorCity Amsterdam

Motorzaak Hippolytushoef

Op zoek naar een grote motorzaak nabij Hippolytushoef? In Amsterdam kun je terecht bij MotorCity Amsterdam voor al je motorwensen. Met een gigantisch aanbod, alle onderdelen en accessoires en een moderne werkplaats komen we tegemoet aan alles wat je als motorfanaat nodig hebt. Met standaard minstens 400 motoren in de onlangs compleet gerenoveerde showroom en service waar je u tegen zegt, is MotorCity Amsterdam het kloppend hart in Noord-Holland voor motorrijders.

Motorzaak Hippolytushoef – 6 dealermerken 

Weinig motorzaken in Nederland hebben zoveel aanbod aan nieuwe motoren als MotorCity Amsterdam. Met maar liefst 6 merken bieden we voor ieder wat wils. En ja, ook voor occasions kun je bij ons terecht. De nieuwste modellen van Yamaha, Kawasaki en Suzuki staan prachtig uitgelijnd en klaar voor een mooie demorit. Ons team staat klaar om alle vragen over alle categorieën te geven.

Of je nu van de toermotoren bent, of van de naked bikes. Bij ons kun je terecht voor de laatste modellen. Of wat dacht je van de supersport-klasse.

In ons experience center vind je naast de Japanse reuzen en nog twee te gekke merken uit het verre oosten, te weten: Royal Enfield en CF Moto. Tevens zijn we de grootste dealer in Nederland van Can-Am driewielers.

Service bij MotorCity    

Onderhoud en service voor je motor nabij Hillegom? Zoek niet verder. Service is bij ons de pijler waarop het bedrijf gebouwd is. De aankoop van een motor zelf moet al een ervaring op zich zijn. Zelf voordat je een kilometer gereden hebt.  Vandaar dat je ons overal tegenkomt om jou via alle kanalen te inspireren met de nieuwste modellen of beste deals. Maar ook om motorrijders slimmer en comfortabeler te laten reizen door onze inspirerende blogs en YouTube video’s. En dit zetten we uiteraard door in de winkel.

Ten eerste, het gevoel als je de winkel binnenloopt. We hebben in 2022 gigantisch veel geïnvesteerd in onze experience center. De showroom is omgedoopt tot een wereld waar je ondergedompeld wordt in de pracht van tweewielers. Je komt binnen bij de Racing Blue-vibe van Yamaha en als je verder loopt duik je de groene waas van Kawasaki in en loop je langs Suzuki door naar de authentieke wereld van Royal Enfield totdat je bij de bijzondere driewielers van Can-Am komt.

Ten tweede, onze verkoopadviseurs. De kundige adviseurs kennen de ins en outs van alle motoren. Laat je verrassen door dingen die je nog niet wist over jouw favoriete motor. Ze begeleiden je gedurende het hele proces. Van het kopje koffie naar de proefrit tot het de aflevering van jouw droommotor.

Ten derde, onze productspecialisten. Loop bij ons de linker ingang in en je komt bij de balie terecht. Je kunt dit ook de specialistenbalie noemen. Hier vind je onze collega’s die precies weten welk onderdeel of accessoire jij nodig hebt voor iedere motor. Van navigatiesystemen tot aan DB-killers en performance-pakketten, met ruim 200.000 producten kun je ervan uitgaan dat we alles kunnen regelen.

Tot slot, de werkplaats. In 2022 hebben we tevens de gehele werkplaats uitgebreid en gemoderniseerd. State-of-the-art apparatuur om jouw motor beter, mooier en uitgebreider de weg op te sturen dan dat deze binnenkwam. Van schadetaxatie en herstel tot aan een grote beurt of een simpele montage van je nieuwe SP Connect. We regelen het voor je. Maak simpelweg een afspraak en wij maken de rest in orde.

MotorCity Occasions

Naast een ruimte vol de nieuwste modellen van de tofste merken, vind je bij ons letterlijk alle merken terug in gebruikte staat. Van BMW en Ducati tot aan Honda en KTM. Ben je benieuwd wat we op voorraad hebben, check dan onze website of geef een belletje voor het meest actuele aanbod.

Of je nu voor toermotoren komt, naked bikes of supersport. We hebben in alle categorieën te gekken occasions staan. Om over de cruisers en modern classic maar niet te spreken.

Motor kopen nabij Hippolytushoef

Het is slechts een kleine rit naar MotorCity Amsterdam en je kunt meer dan 400 motoren bekijken. Daarbij hebben we een groot aanbod aan demo-modellen. Dus voor een proefrit hoef je je alleen maar aan te melden.

Wil je motor financieren of leasen. Ook dat kan. De voordelen van financieren zijn dat je direct je droommotor kan bestellen en in behapbare bedragen kun afbetalen. Je bent na de aflossing ook volledig eigenaar. Of wat dacht je van leasen. Voor een betaalbaar maandbedrag rijd je droommotor en heb je ook nog eens de volgende voordelen: schadeherstel, wegenbelasting, bandenservice, pechhulp en zelfs je verzekering.

Het enige wat je hoeft te doen is de benzine erin te gooien en gaan. Ook kun je bij MotorCity motoren huren. We hebben ruim 30 modellen voor je klaarstaan. Gemakkelijk geregeld via onze site en rijd vandaag nog een te gekke naked bike of toermotor.