Kawasaki

Kawasaki

Een grootheid uit Japan. De onmiskenbare groene kleur, de strakke lijnen en de de Sugomi designfilosofie. Kawasaki biedt het hele pakket. Ontdek Kawasaki!

Kawasaki
Lifestylefoto van geelzwarte Kawasaki Z900 RS in oude garage met een old timer versie van de Kawasaki z900 rs

Kawasaki dealer

MotorCity Amsterdam is de dealer van Kawasaki motoren. Al jaren zijn we trots om erkend dealer te zijn. De strakke lijnen en de krachtige motoren van elk segment zijn de reden waarom. Met een brede range aan motoren is Kawasaki populair bij veel mensen.

Het bedrijf begon met het produceren van motorfietsen in 1949 met de lancering van de "Meihatsu" motorfiets met een 98cc 2-takt motor. Dit was de eerste motorfiets van het bedrijf en het begin van Kawasaki's lange geschiedenis van motorfietsproductie.

Vandaag de dag is Kawasaki en speelt het merk mee op het hoogste niveau. Met een breed aanbod in elke categorie, bijzondere vlaggenschepen in alle klassen en de innovatiekracht in het Carbon Neutral-programma is Kawasaki een absolute leider. 

Ontdek de nieuwste modellen voor 2023

Productfoto 2023 Kawasaki Z900 matgrijs groen op witte achtergrond

Kawasaki Z900 2023

Bekijk de nieuwe Z900
studiofoto Kawasaki versys 1000 SE 2023

Kawasaki Versys 1000SE

Ontdek de nieuwe Versys 1000SE
ninja 400 2023 productfoto

2023 nieuwe Ninja 400

Bekijk de nieuwe Ninja 400
Lifestylefoto van geelzwarte Kawasaki Z900 RS in oude garage met een old timer versie van de Kawasaki z900 rs

Cruisers & Classics

Kawasaki heeft een klein maar sterk aanbod aan cruisers. En ook precies wat je nodig hebt. De Vulcan S, bijvoorbeeld, met het 700cc blok is een cruiser met een authentieke uitstraling. De W800 is de café-bike van Kawasaki en is al jaren een opmerkelijke toevoeging aan dit segment. Geïnspireerd door de klassieke Amerikaanse fietsen uit de jaren 50 en 60, is deze fiets ontworpen voor comfort op de weg. Ze hebben meestal een lage zithoogte, een lange wielbasis en een laag brandstofverbruik. 

Kawasaki retromotoren, beter bekend als de modern classics. Dit zijn looks van het verleden met de technologie van nu. De authentieke randjes van de motoren met de nieuwste technologie zorgen ervoor dat de Z RS-serie bijvoorbeeld de populairste neo-retro motor van alle merken blijft. De reeks Kawasaki motoren in dit segment biedt voor elke ervaren motorrijder een motor met een passend vermogen.

Ontdek de Cruisers en Modern Classics

Adventure Toermotoren

De bekende Versys-series van Kawasaki zijn een standaard in de categorie toermotoren. Ontworpen om comfortabel lange afstanden af te leggen, zijn deze motoren uitgerust met top- en zijkoffers. Ze nemen je mee van de voordeur dwars door de Alpen naar de hak van Italië.

Kenmerken van Kawasaki Versys motoren zijn luxe functies zoals veel opbergruimte, comfortabele zittingen, cruise control en een aangepast windscherm. Populaire modellen in deze categorie zijn de Voyager en Concours series van Kawasaki.

Bekijk de toermotoren
Kawasaki-versys-1000-groen-2023 lifestylefoto
Actiefoto 2023 Kawasaki Z900 SE op circuit met motorrijder die met hoge snelheid in stedelijk gebied rijdt.

Kawasaki Naked Bikes

De Z-klasse van Kawasaki is de populairste klasse en biedt ook het grootste aanbod. Van A2-rijders tot aan de Supercharged ZH2 met maar liefst 200 pk, elk type motorrijder kan zijn hart ophalen.

Van de wendbare stadsmotor Z125 die je snel van A naar B helpt met strakke looks en een pittig karakter, tot aan de middenklasse naked bikes Z400 en Z650. In de zwaardere klasse vind je het vlaggenschip van Kawasaki, de Z900.

Ontdek de Naked Bikes

Sport touring

Deze klasse is grotendeels gecreëerd door Kawasaki. De sport touring motoren van Kawasaki bieden het beste van twee werelden.

De bekende H2-SX en SX1000 bieden bijzondere technologie en combineren het beste van twee werelden. Comfortabel toeren met een sportief randje. Deze Ninja's zijn een klasse apart.

Bekijk de Sport Tourers
Actiefoto 2023 Kawasaki Ninja 1000 SX van motorrijder en buddy met op de achtergrond een vallei.
Actiefoto 2023 Kawasaki ZX-10 R close up schuin vooraanzicht motorrijder hangend door de bocht op circuit

Supersport van Kawasaki

De racemotoren van Kawasaki zijn zowel op het openbare wegdek als het circuit een fenomeen. Dit blijkt niet alleen uit de talloze prijzen die op het circuit zijn gewonnen, maar ook uit de omzet van Kawasaki. Het zijn hoogwaardige motorfietsen die zijn gebouwd voor snelheid, acceleratie en wendbaarheid.

Showa-systemen en Brembo premium producten zijn slechts enkele van de hoogstandjes die je terugvindt in deze categorie. De naam Ninja doet eer aan dit type Kawasaki motoren.

Ontdek de Kawasaki Racers

Erkend Kawasaki Dealer

Kom naar onze showroom voor een breed scala aan nieuwe Kawasaki motoren, Kawasaki occasionsaccessoires en onderdelen voor jouw Kawasaki. Als geautoriseerde Kawasaki dealer kunt u er zeker van zijn dat we alleen de hoogste kwaliteit en service bieden. Bezoek vandaag nog onze showroom om onze producten te zien en laat ons u helpen de perfecte motorfiets voor u te vinden. 

Wil je de motoren van Kawasaki live bekijken, kom dan naar onze showroom.

Heb je vragen of wil je een proefrit plannen? Neem contact met ons op.