Kawasaki

Kawasaki Ninja 7 Hybrid

De Kawasaki Ninja 7 Hybrid, de eerste hybride motorfiets!

Plaats een voororder
Kawasaki Ninja 7 Hybrid
Modeljaar: 2024
 
v.a. 14.395,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Hybride

Gunstig verbruik

EV mode

De Kawasaki Ninja 7 Hybrid kopen

De Kawasaki Ninja 7 Hybrid is 's werelds eerste hybride motorfiets. Deze innovatieve machine combineert de voordelen van een verbrandingsmotor met die van een elektrische tractiemotor, waardoor het een ware Game Changer is op het gebied van prestaties, efficiëntie en veelzijdigheid.

kawasaki-ninja-7-hybrid-kopen-01

Rijgedrag en technologie van de Kawasaki Ninja 7 Hybrid

Het lichtgewicht trellis frame van de Kawasaki Ninja 7 Hybrid beschermd alle componenten van de hybride aandrijflijn, waaronder de verbrandingsmotor, tractiemotor, accu en de geïntegreerde starter generator. Dit resulteert in het sportieve rijgedrag waar Kawasaki bekend om staat. Met het Start/Stop-systeem in de ECO-HYBRID-modus wordt de verbrandingsmotor bij stilstand uitgeschakeld om brandstof te besparen, terwijl de EV-modus emissievrij rijden mogelijk maakt, ideaal voor situaties waar stilte gewenst is.

kawasaki-ninja-7-hybrid-kopen-02

Design & rijmodi van de Kawasaki Ninja 7 Hybrid

Extra aandacht is besteed aan de rijdersinterface, met een ontspannen, sportieve zithouding, een full-color TFT-display met smartphoneconnectiviteit en intuïtief geplaatste schakelaars op het stuur. De strakke en futuristische styling van de Kawasaki Ninja 7 Hybrid wordt benadrukt door de volledige LED-verlichting en unieke HEV-elementen, zoals een doorzichtig kuipdeel dat de accu onthult.

Met drie rijmodi, waaronder SPORT-HYBRID, ECO-HYBRID en EV voor lage snelheden op korte afstanden, biedt de Kawasaki Ninja 7 Hybrid veelzijdigheid voor diverse rijsituaties. De geautomatiseerde & handgeschakelde 6-versnellingsbak zorgt voor soepel schakelen, terwijl de e-boost-functie de acceleratie vergelijkbaar maakt met sportieve 1000cc-motoren.

Safety en comfort

De Kawasaki Ninja 7 Hybrid is uitgerust met geavanceerde technologieën zoals ALPF (Automatic Launch Position Finder) voor eenvoudig wegrijden, WALK Mode met Reverse voor gemakkelijk manoeuvreren op parkeerplaatsen, en ABS (Anti-lock Braking System) voor veilig remgedrag in verschillende omstandigheden.

kawasaki-ninja-7-hybrid-kopen-04
kawasaki-ninja-7-hybrid-kopen-05

Specs en performance

Met een vloeistofgekoelde, parallele 2-cilinder 4-takt motor, een cilinderinhoud van 451 cm³ en een maximumvermogen van 51,1 kW bij 10.500 tpm, levert de Kawasaki Ninja 7 Hybrid indrukwekkende prestaties. Het brandstofverbruik varieert tussen 4.0 l/100 km in SPORT-modus en 3.7 l/100 km in ECO-modus, met CO2-uitstootcijfers van respectievelijk 92 g/km en 86 g/km.

De Kawasaki Ninja 7 Hybrid is innovatie, prestaties en veelzijdigheid, waardoor het een must-have is voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke rijervaring. Maak je klaar om de toekomst van motorrijden te omarmen met deze revolutionaire hybride motorfiets.

Kawasaki Ninja 7 Hybrid kleurstelling

Kawasaki-ninja-7-hybrid-kopen
Kawasaki-ninja-7-hybrid-kopen-10(2)
Kawasaki-ninja-7-hybrid-kopen-10(1)

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer

MotorCity is de Kawasaki dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Kawasaki motoren. Je kunt deze Kawasaki Ninja 7 Hybrid binnenkort bij ons kopen. Maar misschien ben je op zoek naar andere Kawasaki modellen uit 2024 de Kawasaki ZH2 , Kawasaki Z7 Hybrid of de Kawasaki Z900 SE. Zoek je een compleet andere Kawasaki dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Kawasaki's

Of ontdek ons brede aanbod van Kawasaki Occasions

Je kunt alvast een voororder plaatsen voor de Kawasaki Ninja 7 Hybrid. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Kawasaki Ninja 7 Hybrid v.a. 14.395,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 14.395,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?