Kawasaki

Kawasaki Z900 SE

De Kawasaki Z900 SE, dé special edition van de Z900.

Boek een proefrit
Kawasaki Z900 SE
Modeljaar: 2024
 
v.a. 12.699,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Brembo remmen

Rijmodi

Öhlins vering

De 2024 Kawasaki Z900 SE kopen

De 2024 Kawasaki Z900 SE, next level, het beste totaalpakket in de naked bike klasse met hoogwaardige Brembo remcomponenten, Öhlins vering en een unieke kleurstelling.

De Z900 nog beter maken is geen gemakkelijke taak, toch is het Kawasaki gelukt met de Z900 SE. Dit model onderscheidt zich van de standaard Z900 met hoogwaardige vering van Öhlins en Brembo remcomponenten, waardoor het rijwielgedeelte naar een nog hoger niveau wordt getild. Hiernaast is het SE model direct herkenbaar aan zijn unieke kleurstelling. Voor 2024 is de Z900 SE verkrijgbaar in Metallic Spark Black met Candy Lime Green accenten en frame.

Z900 SE in de rook

Het motorblok van de Kawasaki Z900 SE

Het motorblok van de Kawasaki Z900 SE is een technologisch masterpiece dat de essentie van kracht, prestaties en rijdynamiek bevat. Met zijn 948cc viercilinder-in-lijn motor biedt het motorblok een verbluffende combinatie van koppel en vermogen over het gehele toerenbereik. Dit zorgt voor indrukwekkende acceleratie en high speed, of je nu in de stad rijdt of de snelweg op gaat.

Wat dit motorblok echt onderscheidt, is de geavanceerde technologie die erin is geïntegreerd. Met features zoals elektronische gasklepregeling en brandstofinjectie levert de Z900 een buitengewone brandstofefficiëntie en responsiviteit. De krachtige prestaties worden perfect in balans gebracht met een soepele vermogensafgifte, wat resulteert in een rit met veel plezier.

De sound van de Kawasaki Z900 SE

Bovendien is het motorblok van de Z900 SE ontworpen met oog voor detail en precisie, wat resulteert in een betrouwbare en duurzame krachtbron. Het geluid dat uit de uitlaat komt, is diep en krachtig, wat bijdraagt aan de ervaring van snelheid en opwinding.

Kortom, het motorblok van de Kawasaki Z900 SE is de katalysator van avontuur op twee wielen. Het levert de kracht en de prestaties die elke motorrijder zoekt en maakt de Z900 SE tot een geweldige motor om te rijden.

kawasaki z900 motorblok
kawasaki z900 se 2024 actiefoto

Öhlins Schokdemper

De 2024 Kawasaki Z900 SE is uitgerust met een Öhlins schokdemper. De goudkleurige upside-down voorvork met grote diameter en grotere instelbaarheid wordt aangevuld met een Öhlins S46 schokdemper voor meer rijcomfort, grip en verbeterde handling. De veervoorspanning van de schokdemper is gemakkelijk te verstellen middels een afzonderlijke verstelknop.

Brembo remmen

Het remsysteem van de 2024 Z900 SE bestaat uit hoogwaardige Brembo onderdelen. Het afremmen gebeurt nu via radiaal gemonteerde Brembo M4.32 remklauwen en ø300 mm grote Brembo remschijven. Samen met de radiale Nissin hoofdremcilinder en staal omvlochten remleidingen zorgt dit voor betere remprestaties en een preciezer gevoel in de remhendel.

kawasaki z900 se 2024 circuit
kawasaki z900se performance

Electronics

Kawasaki Traction Control (KTRC): Kawasaki's geavanceerde Traction Control helpt tijdens sportief rijden en in slechtere omstandigheden. De hulpsystemen grijpen progressief in afhankelijk van de gekozen rijmodus.

Geïntegreerde Rijmodi: Geïntegreerde rijmodi, waarbij KTRC en Power Modes met elkaar worden gekoppeld, stellen rijders in staat om eenvoudig tractiecontrole en vermogensafgifte in te stellen voor een bepaalde rijsituatie. Rijders kunnen kiezen uit drie instellingen (Sport, Road, Rain) of een handmatige instelling (Rider), waarbij de hulpsystemen onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingesteld.

Styling & verlichting

Evolutie van de Z Sugomi Styling: De kenmerkende Sugomi designelementen (aanvalshouding, laaggeplaatste kop en hoge staart) blijven onveranderd, maar de Kawasaki Z900 SE is door zijn nieuwe design nog scherper dan voorheen.

Volledige LED Verlichting: Nieuwe LED-koplampen, dagrijverlichting, kentekenplaatverlichting en richtingaanwijzers dragen bij aan de scherpere styling van de Kawasaki Z900 SE.

kawasaki z900se 2024 lifestyle
kawasaki z900 se 2024 studio

De specs van de Kawasaki Z900 SE

  • 948 cc cilinderinhoud
  • 125 PK / 9500 TPM
  • 98.6 NM koppel
  • 213 KG rijklaar gewicht
  • 17 L. brandstofcapaciteit
  • Trellis frame, hoogwaardig staal

De Kawasaki Z900 SE is verkrijgbaar in de kleur:

kawasaki z900 se 2024 product

MOTORCITY IS JOUW KAWASAKI DEALER

MotorCity is de Kawasaki dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Kawasaki motoren. Je kunt deze Kawasaki Z900 SE 2024 bij ons kopen. Net als andere Z-modellen van Kawasaki uit 2024 zoals de Kawasaki ZH2 of de Kawasaki Z7 Hybrid Zoek je een compleet andere Kawasaki dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Kawasaki's

Of ontdek ons brede aanbod van Kawasaki Occasions

Je kunt de Kawasaki Z900 SE komen bewonderen in onze showroom. Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

 

Boek een proefrit
Kawasaki Z900 SE v.a. 12.699,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 12.699,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?