Modeljaar: 2024
 
v.a. 22.249,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Supercharged Blok

Slimste technologie

State-of-the-Art veiligheidstechnologie

Kawasaki naked bike binnen

De Kawasaki ZH2 kopen

 De Kawasaki ZH2. Al 50 jaar is de uiterst populaire Kawasaki Z-range toonaangevend in het Naked segment. Met de komst van de nieuwe en revolutionair Supercharged Kawasaki ZH2 begint een nieuw tijdperk in het nu al spectaculaire Z-tijdperk. 

Deze topper uit het Naked segment wordt aangedreven door een 998cc vloeistof gekoelde, 4-cilinder 4-takt lijnmotor met supercharger welke door Kawasaki zelf is ontworpen en geproduceerd. Dit blok levert door de supercharger een verbazingwekkend piekvermogen van maar liefst 200 pk (bij 11.000 tpm) en 137 Nm koppel (bij 8.500 tpm) dat resulteert in een sensationele acceleratie.

ZH2 naked bike op het circuit
Kawasaki naked bike binnen in gebouw

Design van de Kawasaki ZH2

Uiteraard is het vlaggenschip van de Z-serie vormgegeven volgens het SUGOMI & Minimalist design concept. Duidelijk zichtbaar is dan ook de agressieve houding van de Kawasaki Z H2 in combinatie met de asymmetrische Ram Air-inlaat aan de linkerkant welke het zeer intense en individualistische SUGOMI-design.

Ook het chassis is een duidelijke verwezenlijking van een minimalistische designfilosofie waarbij ieder functioneel onderdeel simpel, zonder poespas getoond wordt en zo klein mogelijk is gemaakt. Hierbij is echter het nieuwe stalen Trellis frame prominent weergegeven omwille zijn belang als zowel functioneel- als vormgevingselement. Dit speciaal ontworpen lichtgewicht Trellis frame biedt zowel lichte handling als rechte lijn stabiliteit.

kawasaki naked bike in witte studio
Kawasaki naked bike op circuit

Veiligheid en elektronische hulpmiddelen van de Kawasaki ZH2

De ZH2 is uitgerust met een grote hoeveelheid elektronische hulpsystemen zoals Power Modes, Traction Control, Cornering Management, Intelligente ABS en een IMU om de ABS en Traction Control te voorzien van feedback over de stabiliteit van de motorfiets. 

Hiernaast is de motor uitgerust met clutch assist dat de koppeling lichter bedienbaar maakt, Kawasaki Quick Shift voor schakelen zonder koppeling boven de 2.500 tpm, en Bluetooth smartphone verbinding welke het onder andere mogelijk maakt de rijmodus op afstand worden aangepast met de speciale RIDEOLOGY app.

DE KAWASAKI ZH2 IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUR:

Zh2 motor in witte studio
Kawasaki naked bike in studio

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer

MotorCity is de Kawasaki dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Kawasaki motoren. Je kunt deze Kawasaki ZH2 bij ons kopen. Misschien ben je op zoek naar 2024 modellen van Kawasaki. De Kawasaki Z7 Hybrid of de Kawasaki Z900 SE. Zoek je een compleet andere Kawasaki dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Kawasaki's

Of ontdek ons brede aanbod van Kawasaki Occasions

Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten u van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Plaats een voororder
Kawasaki ZH2 v.a. 22.249,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 22.249,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?