Suzuki V-Strom

De V-Strom series van Suzuki houden een ongeëvenaarde standaard hoog in de allroad motorwereld.

Suzuki V-Strom

Suzuki V-Strom toermotoren

Ontdek de wereld van de Suzuki Adventure motoren. Zeg je Suzuki Adventure, dan zeg je V-Strom. Suzuki is sterk vertegenwoordigd in alle huishoudens. Iedereen kent Suzuki. Maar als er een segment is waar Suzuki de spijker op z'n kop heeft geslagen, dan is het de Adventure Motor-markt wel. 

De Suzuki V-Strom is de perfecte motor voor avonturiers, met een comfortabele zitpositie, optimale bescherming en uitstekende rijprestaties. De nieuwste V-Strom 1050/DE is de meest geavanceerde Suzuki V-Strom tot nu toe, met assistentiesystemen, meer vermogen en technische updates. Deze motor is krachtig en voldoet aan het credo "The Master of Adventure". Probeer het populairste motorsegment van Nederland: Adventure Sport met de Suzuki V-Strom.

V-strom: Master of Adventure

De Suzuki V-Strom is de adventure-lijn motoren die voor het eerst het wegdek bereed in 2004. De motorfietsen zijn ontworpen voor avontuurlijk gebruik en hebben een comfortabele zitpositie, optimale bescherming en uitstekende rijprestaties. Ze zijn voorzien van verschillende assistentiesystemen en hebben meer vermogen dan hun voorgangers, wat ze tot de meest geavanceerde Suzuki V-Strom tot nu toe maakt. De Suzuki V-Strom is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de V-Strom 1050/DE, die gericht is op avontuurlijk gebruik en voldoet aan het credo "The Master of Adventure".

Er zijn drie accessoirepakketten ontwikkeld voor de verschillende typen V-Strom-rijders. Het Adventure Pack is er voor de motorrijder die comfortabel op zijn bestemming wil komen. De Black Rhino Pack is voor de avonturier die van een smalle fiets houdt. En het Touring Pack is bedoeld voor straateters.

Er zijn drie accessoirepakketten ontwikkeld voor de verschillende typen V-Strom-rijders. Het Adventure Pack is er voor de motorrijder die comfortabel op zijn bestemming wil komen. De Black Rhino Pack is voor de avonturier die van een smalle fiets houdt. En het Touring Pack is bedoeld voor kilometervreters.

Aanbod Suzuki V-Strom toermotoren

V-Strom 1050 en de 1050DE

2023 is het jaar van Suzuki. Het jaar van de nieuwe introducties. Een van van de meest opzienbarende is de nieuwe V-Stroms. De XTA's zijn vervangen door nieuwe motoren met verbeterde technologie en designaanpassingen. De welbekende snavel, die we kennen van de eerste Daker-motor die Suzuki op het hete zand zette, is in ere gehouden. 

De Suzuki V-strom 1050 en V-strom 1050 DE zijn twee krachtige en veelzijdige motorfietsen, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee modellen. Zo heeft de V-strom 1050 DE een aangepast frame met een langere en stijvere aluminium swingarm, een langere wielbasis, langere veerweg en offset wielen waarvan het voorwiel in 21" formaat is en voorzien van Dunlop TRAILMAX MIXTOUR banden. maakt de V-strom 1050 DE bijzonder geschikt voor het rijden op onverharde wegen en onverharde paden.

Een ander opmerkelijk verschil is de nieuwe Gravel-modus (G-modus) van Suzuki's tractiecontrolesysteem op de V-strom 1050 DE. Deze modus verbetert de wegligging op onverharde wegen en stelt u in staat het ABS van het achterwiel uit te schakelen voor betere prestaties op grind. Dit wordt bereikt doordat het achterwiel zonder onderbreking vermogen blijft leveren en alleen overmatige wielspin onderdrukt.

Hoewel beide fietsen krachtig en veelzijdig zijn, is de V-strom 1050 DE daarom specifiek ontworpen voor offroad- en onverharde wegen, terwijl de V-strom 1050 meer gericht is op rijden op verharde wegen. Als je van plan bent veel onverharde wegen te rijden, is de V-strom 1050 DE wellicht de beste keuze voor jou. Maar als u voornamelijk op verharde wegen rijdt, past de V-strom 1050 misschien beter bij uw behoeften.

De Suzuki V-strom 1050 Desert Express (1050DE) is een krachtige en veelzijdige motorfiets met een reeks geavanceerde functies om je rit veilig en comfortabel te maken. Een van deze functies is het immobilisatiesysteem, dat ervoor zorgt dat de motor alleen start als de juiste sleutel wordt gebruikt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over diefstal van je motor.

Daarnaast heeft de V-strom 1050DE ook een low rpm assist-functie, die ervoor zorgt dat de motor soepel blijft lopen als je lage toerentallen hebt, zoals bij het stoppen op een helling. Dit maakt het gemakkelijker om de motor te besturen en te manoeuvreren in moeilijke situaties.

De toermotor V-strom 1050DE uitgelicht

Met het Suzuki easy start system hoef je alleen maar op een knop te drukken om de motor te starten, wat handig is als je bijvoorbeeld met handschoenen aan rijdt. En met de Suzuki drive mode selector SDMS kun je kiezen uit verschillende rijmodi om de motor af te stemmen op de omstandigheden waarin je rijdt.

De V-strom 1050DE is ook uitgerust met elektronische gashendelbediening, wat betekent dat je nauwkeurig en soepel kunt accelereren en afremmen. En met het motion track brake system worden de remmen automatisch aangepast aan de hellingshoek van de motor, wat bijdraagt aan een veiligere rit.

Verder heeft de V-strom 1050DE ook cruise control, wat ervoor zorgt dat je constant op een bepaalde snelheid kunt blijven rijden zonder steeds het gashendel te hoeven bedienen. En met de hill hold control system kun je de motor vastzetten op een helling zonder te hoeven terugvallen, wat handig is als je bijvoorbeeld op een lastig parkeerterrein staat.

Daarnaast heeft de V-strom 1050DE ook een slope dependent control system, dat ervoor zorgt dat de motor stabiel blijft op hellingen, en een load dependent control system, dat ervoor zorgt dat de motor stabiel blijft als je bijvoorbeeld met zware bagage rijdt.

Tot slot is de V-strom 1050DE ook uitgerust met een quick shift system, waarmee je snel en soepel kunt schakelen zonder het gashendel te hoeven loslaten. En met de traction control in 3 standen of uitgeschakeld en ABS in 2 standen of uitgeschakeld kun je de grip van de motor op het wegdek aanpassen aan de omstandigheden.

Suzuki V-Strom 800DE

En toen was daar ineens: het 800cc-blok. 776cc om precies te zijn. Hiermee duikt Suzuki in een nieuwe adventure-niche die tot dusver alleen door KTM bemand werd, met de 790 Adventure. 

De nieuwe Suzuki V-STROM 800DE is de perfecte motorfiets voor avontuurlijke ritten en dagelijks gebruik. Met de gloednieuwe 776 cc paralleltwin motor levert de 800DE krachtige prestaties die speciaal zijn afgestemd op deze veelzijdige motorfiets. Vanaf 2023 is de V-STROM 800DE verkrijgbaar en er is ook een variant voor rijbewijshouders met het A2-rijbewijs. 

De Suzuki V-STROM 800DE is een moderne en veelzijdige motorfiets met een ergonomische rechtop-zithouding, 5-inch TFT-display met pop-upwaarschuwingen, een ruime tank met een inhoud van 20 liter en een uitgebreid Suzuki Intelligent Ride System-elektronicapakket. De motor is voorzien van opvallende kleuren en compacte LED-verlichting voor een goede zichtbaarheid.

Een van de belangrijkste kenmerken van de V-STROM 800DE is de compacte 776 cc paralleltwin motor met 270° krukas, die standaard is gekoppeld aan een up & down Quickshifter. Dankzij de compacte bouw is de motor licht en wendbaar, wat het rijden op gravelwegen en paden gemakkelijker maakt. Tevens is de zitpositie geoptimaliseerd, zodat je comfortabel en met goede controle kunt rijden.

Met het Suzuki Easy Start System kun je de motor gemakkelijk starten door slechts één druk op de knop te geven. Deze functie zorgt voor meer rijplezier en gemak tijdens elke rit. Kortom, de Suzuki V-STROM 800DE is de ideale motorfiets voor avontuurlijke ritten en dagelijks gebruik.

Suzuki V-Strom 650A en 650XTA

Het verschil tussen beide motoren zit 'm in het uiterlijk. De kleurstellingen voor beide modellen zijn anders en de XTA komt met spaakvelgen wat bijdraagt aan het authentiek offroad-gevoel. 

De Suzuki V-strom 650 XTA is een krachtige en veelzijdige motorfiets met een reeks geavanceerde functies om je rit veilig en comfortabel te maken. Een van deze functies is het immobilisatiesysteem, dat ervoor zorgt dat de motor alleen start als de juiste sleutel wordt gebruikt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over diefstal van je motor.

Daarnaast heeft de V-strom 650 XTA ook ABS, wat ervoor zorgt dat je beter kunt remmen op nat of glibberig wegdek zonder dat de wielen blokkeren. Dit vergroot de grip en stabiliteit van de motor en helpt om ongevallen te voorkomen. Met de low rpm assist-functie blijft de motor soepel lopen als je lage toerentallen hebt, zoals bij het stoppen op een helling. Dit maakt het gemakkelijker om de motor te besturen en te manoeuvreren in moeilijke situaties.

En met het Suzuki easy start system hoef je alleen maar op een knop te drukken om de motor te starten, wat handig is als je bijvoorbeeld met handschoenen aan rijdt. Tot slot is de V-strom 650 XTA ook uitgerust met traction control in 2 standen of uitgeschakeld. Met deze functie kun je de grip van de motor op het wegdek aanpassen aan de omstandigheden, wat bijdraagt aan een veiligere rit.

Erkende en vertrouwde dealer van Suzuki V-Strom toermotoren

Naked bikes van Suzuki Motoren. MotorCity is al vele jaren een erkend Yamaha-dealer. Bekijk hier alle nieuwe naked bikes van Yamaha Wil je eerlijk en gedegen service, zoek dan niet verder! Wij zijn een gerenommeerd dealer van de mooiste nieuwe en gebruikte Suzuki motorfietsen. Met een groot aanbod van de nieuwste modellen en een team van deskundige medewerkers bieden wij de beste service en knowhow op het gebied van Yamaha motorfietsen.

Of het nu gaat om een ​​supersport motor, of een naked bike voor de lange ritten of alledaags gebruik, wij hebben een motor voor iedereen. Daarnaast bieden we ook een breed scala aan accessoires en onderdelen voor al uw Yamaha motorfietsbehoeften. Als geautoriseerde Suzuki-dealer doen we er alles aan om alleen de hoogste kwaliteit en service te bieden. Bezoek vandaag nog onze showroom om onze producten te zien en laat ons u helpen de perfecte motorfiets voor u te vinden. Wij helpen u graag verder met uw nieuwe Yamaha fiets. Blader door onze nieuwste modellen of vind gebruikte Suzuki motoren in ons tweedehands assortiment.

Bezoek onze showroom of neem dan contact met ons op.