Modeljaar: 2023
 
v.a. 16.999,-
Contact

De voordelen van
deze motor

G-Mode voor Gravel en Offroad rijden

Sterke 1.037 cm3 V-twin motor

Standaard Bi-directional Quickshifter

Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.)

Off-road heeft een nieuwe naam

De V-STROM 1050DE is gericht op optimale prestaties en controle, ook wanneer je ontdekkingsdrift verder gaat over gravelpaden en vlakke off-roadpaden. Wielbasis, balhoofdhoek, rijpositie en specifieke features verleggen het werkterrein ook naar minder gebaande wegen.

Motorblok

De 1.037 cc, 90° viertakt V-twin van de V-STROM 1050DE is voorzien van dubbele bovenliggende nokkenassen. Deze twin levert een hoog koppel in het middentoerengebied en heeft een levendig karakter. Zijn herkenbare V-twin-roffel en -uitlaatsound leveren een voelbaar, bijna onbeschrijfelijk rijplezier.

Actiefoto 2023 Suzuki V Strom 1050 DE met motorrijder die door woestijnachtig landschap rijdt met bergkliffen op de achtergrond
Lifestylefoto 2023 Suzuki V Strom 1050 DE met motorrijder die naast de motorfiets staat uitkijkend over vallei met zonsondergang op achtergrond

Uitgebreide elektronica

De V-STROM 1050DE heeft eveneens het Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.), aangestuurd door een 6-assige IMU, ervoor dat je met nog meer vertrouwen en gemoedsrust rijdt; of je nu grote afstanden aflegt, bagage meeneemt of de geplaveide wegen verlaat.

 

Met de Suzuki Drive Mode Selector (SDMS) kies je tussen vier verschillende motorkarakteristieken om de prestaties van de V-STROM 1050DE af te stemmen op jouw voorkeuren en/of de rijomstandigheden. De DE-versie heeft een G-modus (Gravel) waarin de ontsteking wordt verlaat en de tractiecontrole een beperkte mate van slip toestaat. Daarnaast is er een modi voor het uitschakelen van het ABS op het achterwiel. Dat maakt het gemakkelijker om over gravelpaden te rijden.

Actiefoto 2023 Suzuki V Strom 1050 DE vanuit cockpit gezien met zicht op LCD scherm in bosrijke omgeving

Slimme functies en een strak ontwerp

De kwalitatief hoogwaardige display houdt je volledig op de hoogte van alle systemen en instellingen van de V-STROM 1050DE en levert vitale real-time informatie over de status van de motor. De toerenteller fungeert eveneens als schakelindicator en kan (indien gewenst) knipperen wanneer de motor een vooraf ingesteld toerental bereikt.

 

Het dashboard biedt nu een extra functie waarmee je grote pop-upwaarschuwingen kunt laten tonen. Verder kan het dasboard handmatig of automatisch op een daginstelling (wit) of een nachtinstelling (zwart) worden ingesteld, zodat je de afleesbaarheid op elk moment en in elke rijomstandigheid kunt optimaliseren. Links naast het dashboard zit een USB-aansluiting.

Styling

De verticaal gestapelde, rechthoekige LED-koplamp zorgt voor een heldere blik op de weg voor je, terwijl hij tegelijkertijd een stijlvolle flair toevoegt aan het vooraanzicht van de V-STROM 1050DE. Compacte LED-positielichten, LED-knipperlichten en een LED-achterlicht garanderen een duidelijke zichtbaarheid en een praktische duurzaamheid.

DE V STROM 1050 DE IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Productfoto 2023 Suzuki V Strom 1050 DE geel op witte achtergond
Productfoto 2023 Suzuki V Strom 1050 DE zwart op witte achtergond
Productfoto 2023 Suzuki V Strom 1050 DE blauwwit op witte achtergond
Suzuki V-Strom 1050 DE v.a. 16.999,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 16.999,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?