Motorzaak-Zoetermeer

Motorzaak Zoetermeer

Motorzaak nabij Zoetermeer
Op zoek naar een motorzaak vlakbij Zoetermeer? Kom dan naar MotorCity Amsterdam, het motorcentrum van westelijk Nederland. Met meer dan 450+ motoren, een vernieuwd showroom en moderne werkplaats vind je alles wat je nodig hebt voor al je motorwensen.

Motorzaak nabij Zoetermeer
Op zoek naar een motorzaak vlakbij Zoetermeer? Kom dan naar MotorCity Amsterdam, het motorcentrum van westelijk Nederland. Met meer dan 450+ motoren, een vernieuwd showroom en moderne werkplaats vind je alles wat je nodig hebt voor al je motorwensen.

Motorzaak nabij Zoetermeer - kom naar MotorCity Amsterdam

Op nog geen half uur rijden vind je jouw motorzaak nabij Zoetermeer. Het grootste motorcentrum van westelijk Nederland ligt praktisch om de hoek en biedt een gigantisch aanbod nieuwe en gebruikte motoren. We zijn erkend dealer van maar liefst zes grote merken en je vindt alle merken occasions bij ons terug.

In onze onlangs compleet vernieuwde bevind je je in de wereld van tweewielers en laat je in ons experience center onderdompelen in de racerij van Yamaha of de toerdimensie van Kawasaki. We hebben voor ieder wat wils. Kom dus langs en laat je verrassen.

Motorzaak Zoetermeer – motor kopen

In onze motorzaak dichtbij Zoetermeer kun je langs onze ruim 400 motoren lopen. Boek een proefrit en voel hoe jouw volgende droommotor zit en rijdt. Bij ons vind je de nieuwste modellen van de volgende merken:

Yamaha dealer nabij Zoetermeer

Yamaha’s brede aanbod vind een plekje in het hart van veel motorrijders. Met hun rijke geschiedenis en een breed scala aan tweewielers is Yamaha een van de topmerken die je vind bij ons.

Kawasaki dealer nabij Zoetermeer

De grote tegenhanger van Yamaha kenmerkt zich door bijzondere lijnen, innovatief karakter en de onmiskenbare groene kleur die als een waas over het Nederlandse wegdek hangt.

Suzuki dealer nabij Zoetermeer

Dit merk is bijna een huishoudmerk te noemen. Wereldwijd bekend en een van de best verkochte motoren met bekende lijnen als de V-Strom en de GSX serie.

Royal Enfield dealer nabij Zoetermeer

de fans van modern classics kunnen hun hart ophalen. Royal Enfield is het merk als het gaat om nieuwe technologie gecombineerd met rauwe en authentieke looks. Daarbij is het een merk dat veel motor biedt voor een zeer acceptabele prijs.

CF Moto dealer dichtbij Zoetermeer

De Chinese producent die steeds meer Europees wordt. De motortak van CF Moto kent al jaren een bijzondere samenwerking met KTM. Sterker nog, KTM is mede-eigenaar. Zo vind je KTM-blokken en ontwerp terug in bijna alle modellen.

Can-Am dealer in Zoetermeer

Ben je op zoek naar het meest bijzondere voertuig op het wegdek? Dan zit je bij Can-Am goed. In onze motorzaak nabij Zoetermeer vind je alle modellen. Van de Can-Am Ryker 600 tot aan de Ryker 900 Rally Edition. Van de Spyder F3 tot aan de extreem luxe Spyder RT Limited. We mogen onszelf de grootste Can-Am dealer van het land noemen en hebben onlangs ook een mooie award in de wacht gesleept.

Service en motoronderhoud nabij Zoetermeer

In onze motorzaak dichtbij Zoetermeer kun je terecht voor al het onderhoud aan je motor. Of een 1000-kilometer beurt nodig hebt of een grote beurt. Kom langs voor een bandenservice of laat je schade taxeren en herstellen door ons team van gepassioneerde vakspecialisten. Met maar liefst 80 jaar ervaring onder de gordel, een compleet vernieuwde werkplaats en maar liefst 8 bruggen met moderne apparatuur hebben we plek voor iedereen.

Maak een afspraak op onze website of bel ons op 020 480 80 10.

Motor Kopen dichtbij Zoetermeer

Ben je van plan een motor te kopen, dan zit je MotorCity Amsterdam gebakken. Onze verkoopadviseurs staan je van harte te woord. Probeer onze demomodellen om erachter te komen wat nu echt bij je past. Bij ons vind je grofweg 7 categorieën

Cruisers – laagzittende maar comfortable low-riders voor de korte of lange afstand. Met accessoire-pakketten tot en met ben je helemaal klaar voor je volgende tocht. Of het nu de Vulcan S van Kawasaki is of de Super Meteor 650 van Royal Enfield.

Toermotoren – Adventure en Dual Purpose motoren die voor zowel het avontuur als het dagelijkse woon-werkverkeer klaarstaan. Krachtige blokken, ergonomisch geperfectioneerde zithouding en oneindige bagage opties.

Naked bikes – wellicht de meeste populaire categorie. Wat vroeger een kaalgestripte motor was omdat de eigenaar geen bezoek aan de repair shop wilde brengen is nu een categorie waar elk merk zich mee bemoeit.

Sport touring – waar ligt de grens? Wat is een toermotor en wat een sportmotor. Dat bepaal jij. Maar Yamaha en Kawasaki zijn heel duidelijk in het benoemen van deze categorie. Sport touring bij Kawasaski vind je onder de naam Ninja en bij Yamaha onder de naam Tracer wat letterlijk een samenvoeging is van Toeren en Racer: Tracen.

Modern classics – het authentieke gevoel alleen dan met technologie van vandaag de dag. Mooie gevormde motoren zoals de Classic 350 of de Z 900 RS die het verleden ademen maar perfect meekunnen in de uitdagingen van het verkeer anno nu.

Supersport – onmiskenbaar. Lage en vooruit gepositioneerde zithouding en de focus op snelheid. De racers vind je bij Kawasaki, Suzuki en Yamaha terug. Van de R125 tot aan de ZX-10RR van Kawasaki. Heb je de Hayabusa 2023 al gezien.

Motorzaak Zoetermeer – bezoek de showroom

Benieuwd naar onze motorzaak nabij Zoetermeer. Kom dan snel eens langs voor een wam bakje koffie, neem de tijd en dompel je onder in de  wereld van de mooiste motoren. Met ruim 400 nieuwe en gebruikte motoren bieden we een breed scala aan motoren voor elke liefhebber aan.