Servicedesk Motorcity Amsterdam

Werkplaats voor motoren

Alles voor je motoronderhoud. In onze werkplaats doen wij onderhoud, montage en reparaties aan alle merken.

usp Gespecialiseerd personeel
usp Persoonlijk advies
usp Vervangend vervoer
usp Meer dan 50 jaar ervaring

Motoronderhoud in de regio Amsterdam

Als dealer van Yamaha, Kawasaki en Suzuki en de merken Royal Enfield, CF Moto en Can-Am doen wij onderhoud, montage en reparatie in onze werkplaats. Naast onze eigen merken hebben we een vernieuwde en moderne werkplek waar alle merken welkom zijn. 

Ons personeel is opgeleid en bestaat uit vakmannen en vrouwen met een passie voor motoren. Veilig, betrouwbaar en gaan graag de 'extra mile'. Daarom hebben we up-to-date uitleesapparatuur, state of the art gereedschap en onze monteurs die geschoold zijn volgens richtlijnen van deze motormerken.

Werkplaats van Motorcity Amsterdam, kettingreiniger

Motoronderhoud

Door jarenlange ervaring aan vrijwel alle merken motoren ben je in onze werkplaats aan het juiste adres. Van onderhoud en reparatie tot aan blokrevisies en elektronische storingen niks is ons te gek. Ook hebben wij uitlees apparatuur in de werkplaats om al deze motoren uitlezen op storingen en gebreken. Onderhoud is vaak een punt dat wordt verwaarloosd en pas wanneer er klachten optreden klanten vaak tot actie overgaan. Wil je dit allemaal voor zijn? Maak dan een afspraak om uw motor gratis en vrijblijvend te laten controleren op de huidige staat van de motor.

Heb je klachten over stuurgedrag, vering of remmerij dan weten wij daar raad mee. Zou u meer vermogen uit uw motor willen krijgen ook dan krijgt je advies op maat.

 

Onze werkplaatsdiensten

We bieden bij MotorCity Amsterdam verschillende diensten aan om de motorrijder te bedienen.

 • Klein onderhoud: alle merken motoren kunnen terecht bij ons voor een kleine onderhoudsbeurt. Vakkundig personeel voert deze beurten met de hoogste standaard uit.
 • Groot onderhoud: ook voor een grote beurt is MotorCity jouw partner. Complete service met een volledige check. Open en transparant handelen is de basis voor onze checks.
 • Bandenservice: bij Motorcity kun je terecht voor een totale bandenservice. 
 • Schadeherstel: onze ervaren vak personeel kan elk type schadeherstel aan. Snelle service, secuur herstel en de juiste onderdelen. U krijgt de motor zo goed als nieuw afgeleverd. 
 • Schadetaxatie: laat een schaderapport opmaken door een van onze experts. Ontvang een officieel schaderapport dat door elke verzekeringsmaatschappij gebruikt kan worden. Eerlijk taxeren, transparant communiceren en een duidelijk stappenplan; dat kun je verwachten bij MotorCity Amsterdam.
 • Vervangend vervoer: moet je motor onverhoopt  blijven staan bij MotorCity Amsterdam, dan bieden we passend vervangend vervoer.
Werkplaats van Motorcity Amsterdam met motoren
Monteur bezig met onderhoud van de motor

Een moderne werkplaats

MotorCity Amsterdam heeft een ware metamorfose ondergaan. De werkplaats is gemoderniseerd en geoptimaliseerd. Bij ons kun je een volledig en modern ingerichte werkplaats verwachten. Sterker nog u kan meekijken. Grote ramen zijn geïnstalleerd zodat je af en toe kan kijken hoe het ervoor staat. 

 • Werkbanken: Er zijn vernieuwde werkbanken aanwezig waar ons personeel aan werkt. Deze banken zijn voorzien van alle (technische) hulpmiddelen zoals tangen, sleutels, moersleutels en andere gereedschappen.
 • Onderdelen en accessoires: Er is voldoende ruimte om onderdelen en accessoires op te slaan. Alle onderdelen staan in ons magazijn of op planken in de werkplaats. 
 • Opslag: We hebben in 2022 een compleet nieuw expeditie laten bouwen met twee verdiepingen.
 • Liften en Bruggen: Je kun bij ons de werkplaats inkijken via de balie zo kun je onze monteurs aan het werk zien op een van onze bruggen. 
 • Afvoersysteem: Een gecertificeerd afvoersysteem om olie en andere vloeistoffen op te vangen tijdens het onderhoud aan de motoren.
 • Ventilatie: Een compleet ventilatiesysteem om de werkplaats te ventileren tijdens het werken aan de motoren. Op die manier dragen we bij aan een gezonde werkomgeving voor ons vak personeel. 
 • Correcte verlichting: Speciaal afgestemde verlichting om goed te kunnen zien tijdens het werken aan de motoren.
 • Klantenruimte: Voor u als klant hebben we een mooie coffee corner om te wachten terwijl je motor onderhouden wordt. Neem een lekker bakje koffie, praat met mede-rijders, pak een tijdschrift of bekijk onze grote collectie motoren. 
 • Overall veiligheid: De werkplaats voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en er is voldoende veiligheidsuitrusting aanwezig voor personeel en bezoek, zoals handschoenen, veiligheidsbrillen en brandblussers.

Maak een afspraak

Is je motor voor onderhoud of reparatie in onze garage en wilt u tijdelijk vervangend vervoer, dan bieden we dit uiteraard aan bij Motorcity Amsterdam.

Nieuw: Onze Quick Service staat elke zaterdag voor u klaar voor een snelle check aan uw motor. Dit houd in dat er naar de motor gekeken word door een van onze balie medewerkers om zo vast te stellen of uw motor een onderhoudsbeurt nodig heeft en wat hierbij vervangen zal moeten worden.  Ons belangrijkste basisprincipe is hierbij:
Wie het eerst komt, wordt het eerst geholpen. Let wel: in de zomer zijn de wachttijden langer dan in de winter.

Heb je een vraag of opmerking?

Wil je langs komen voor onderhoud, reparatie of een check van je motor? Maak vrijblijvend een afspraak. Heb je een vraag of opmerking over Motorcity of onze dienstverlening? Je kunt ons bereiken via onze contact pagina. 

Heeft je motor een kleine of een grote beurt nodig? Neem dan contact op en maak een afspraak met onze planners. Heeft u ongeluk gehad of is er schade aan uw motor, kies dan voor een schadetaxatie of schadereparatie bij Motorcity Amsterdam. 

Maak een afspraak
motoren in de werkplaats van Motorcity Amsterdam