A2 Motoren bij MotorCity Amsterdam

MotorCity Amsterdam is de A2 motorzaak van de regio. Hier vind je de nieuwste A2 motoren van topmerken en kwaliteit ocassions en informatie over alles wat A2-rijders aangaat. Meer info

usp Uitsluitend A-merken
usp Proefrit zo geregeld
usp Deskundig advies
usp Leasen mogelijk
Contact opnemen

Nieuwe motor kopen

Bij MotorCity koop je jouw nieuwe motor. Met maar liefst 6 merken waar we erkend dealer van zijn vindt iedere motorrijder een nieuwe motor die zijn of haar hart begeert. In ons compleet vernieuwde showroom en experience center vind je totaal meer dan 450 motoren waarvan het grootste gedeelte nieuwe motoren zijn. We hebben de volgende merken in ons portfolio.

Merken nieuwe motoren

Yamaha

Kawasaki

Suzuki

Suzuki, wereldwijd bekend van de auto's, boten en motoren. Sinds 1952, toen Suzuki de eerste motorfiets lanceerde, zie je de tweewielige blikvangers van het merk rondrijden. Door de jaren hebben veel legendarische modellen de ronde gedaan. De absolute winnaars, die zie je nog steeds terug bij Suzuki. Te denken aan de populaire V-Strom reeks of de Hayabusa, de supersport machine met verbazingwekkende prestaties. 

Royal Enfield 

De revelatie uit India. Het merk met Britse roots vind in 1955 z'n vaste stek in India. 

CF Moto 

Can-Am

 

Er zijn een aantal belangrijke factoren om in overweging te nemen bij het kopen van een nieuwe motor:

  • Doel: Bedenk van tevoren waarvoor je de motor gaat gebruiken (dagelijks woon-werkverkeer, lange afstanden, off-road rijden, etc.)
  • Budget: Bepaal hoeveel je maximaal wilt uitgeven aan de motor
  • Gewicht en grootte: Bedenk of de motor comfortabel is voor jou om te rijden en of je er gemakkelijk mee kunt manoeuvreren.
  • Brandstofverbruik: Overweeg het brandstofverbruik van de motor en hoe vaak je moet tanken.
  • Veiligheid: Kijk naar de veiligheidsfuncties van de motor, zoals antiblokkeersysteem (ABS) en airbags.
  • Garantie en onderhoud: Overweeg de garantie en onderhoudskosten van de motor.
  • Testrit: Maak een testrit om te zien of de motor aan jouw verwachtingen voldoet.

De immens populaire driewielers zijn echte nekkendraaiers. Iedereen die ze ziet, kijkt even om. Het is en blijft een bijzondere machine, maar rolt steeds vaker over het wegdek. Met 3 series bieden ze voor de ieder wat wils. Instapmodellen die ingesteld zijn op roadfun: de Ryker. Of wat dacht je van de Can-Am Spyders waar sportiviteit en comfort samenkomt. Deze modellen komen in een echte sportvariante als ook een toervariant. Als we het dan over toeren hebben, dan is de Spyder RT wel echt top-of-the-bill. Deze extreem luxe machine neemt je mee van je voordeur door naar de costa del overal!

Heb je een motor gevonden? Kom dan naar onze showroom. Zoek je motoren van andere merken, zoek dan door bij onze occasions