Werken bij het mooiste motorcentrum van het land!

MotorCity Amsterdam heeft in 2022 een ware metamorfose ondergaan. Ingericht op meer beleving, meer motoren en een betere werkplek.

usp Gespecialiseerd personeel
usp Altijd motoren op voorraad
usp Online bestellen
usp Gratis thuisbezorgd

Werken bij het grootste en gezelligste motorcentrum van de regio Amsterdam

Werken in de motorbranche? Dat kan nog al verschillen per locatie. Wij bij MotorCity geloven in gelukkige werknemers. Gelukkige werknemers maken klanten gelukkig. En dat met de gaafste bikes ter wereld. Van de tourbikes van Kawasaki tot aan de populaire naked bikes van Suzuki. Van supersport motoren van Yamaha tot aan modern classics van Royal Enfield. En vergeet de bijzondere machines van Can-Am niet. 

In een showroom van maar liefst 2500 vierkante meter in Amsterdam vind je nieuwe motoren,  een moderne werkplek, accessoires van vrijwel alle bekende merken.  Hier werkt een gezellig en hardwerkende club motorliefhebbers. Bij MotorCity Amsterdam is alles mogelijk en staat service voorop. In ons occasion-aanbod en bij ons op de werkplaats vind je alle merken terug. 

Zie je jezelf werkenop een moderne werkplek, met ruimte voor groei, toffe borrels en uitjes. Gaat jouw hart sneller kloppen van de gaafste bikes. Maak kennis met ons en solliciteer bij het mooiste motorcentrum van Amsterdam.

 

showroom foto Can-am-sjhowroom-motorcity-amsterdam

Welkomstwoord van de eigenaar

Welkom bij de modernste motorzaak van Nederland. Omdat we geloven dat je altijd als eerst in je medewerkers investeert, hebben we dit jaar MotorCity compleet vernieuwd.  We hebben flink geïnvesteerd in de werkplek waar we elke dag onze beste been voor zetten. Een betere plek voor iedereen, werknemers en klanten.

Ook zie je dit terug in onze service en hoe we ons in de markt zetten. We willen ons onderscheiden van de gemiddelde motorzaak.

Zo is er 200m2 showroom bijgebouwd en een hele expeditie. Daarbij hebben we de standaard showroom omgetoverd tot een waar experience center. Groter en beter dus. Zodat ook jij voelt dat je kan groeien en dat wij onze medewerkers serieus nemen.

We zijn hard aan het groeien. En daarom zijn we opzoek naar medewerkers die niet alleen hun vak verstaan, maar die het ook belangrijk vinden in een fijne en goed functionerende omgeving willen werken. 

We bieden voor alle medewerkers een moderne omgeving. Innovatief, gezellig en veilig. Waarom? Blije medewerkers betekent blije klanten.  

Sluit jij aan?

- Martijn Minnee

Bekijk de vacatures

"Tijdens mijn loopbaan heb ik geregeld contact gehad met automotive bedrijven. Maar de markt is traditioneel, het is tijd voor vernieuwing. MotorCity snapt dat en ik krijg juist daarom ruimte om te dingen te proberen. Dat voelt goed. We hebben top team waar de neuzen dezelfde kant opstaan, namelijk vooruit!"

- Jeroen, Marketing  

Sander - Verkoop

Sander  - Verkoop

Wat doe je bij MotorCity?

Bij Motorcity Amsterdam ben ik werkzaam als Verkoper nieuw en gebruikte motoren.

Naast mijn vaste baan ben ik instructeur bij Motorsportlifestyle en race ik zelf met mijn Yamaha R6 in de ZAC 600supersport klasse.

Waarom MotorCity voor jou? 

Mooie locatie, mooie merken, jong team, goeie gezellige sfeer en een bedrijf dat groeit.

Wat vind je belangrijk aan collega's?

Collegialiteit, humor en flexibiliteit  vind ik erg belangrijk aan mijn collega’s

Mira - Office Operations

Wat doe je bij MotoCity?

Als Office Operations verantwoordelijke zorg ik dat alles binnen onze showroom en back office op rolletjes loopt. Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor iedereen die binnenloopt en begeleid ik processen binnen de organisatie.

Waarom MotorCity voor jou?

De diversiteit aan mensen is ongekend. Het publiek is zo divers. En daar hou ik van. Daarbij ben ik stiekem van de motoren gaan houden. Wat wil je nog meer?

Wat vind je belangrijk aan collega's?

Ik ben zelf iemand die de mouwen opstroopt en initiatief neemt. Dat verwacht ik van anderen ook. Ik verkies initiatief boven expertise. Blijven leren is het belangrijkste.

Jeroen  - Marketing

Wat doe je bij MotorCity

Ik ben bij MotorCity Amsterdam werkzaam als Marketeer. Online is wat ons betreft de plek waar service begint. Mensen online inspireren en begeleiden naar een juiste keuze in onze showroom is mijn werk. 

We organiseren gave events en zijn actief op alle kanalen. Van email tot aan social. Je vindt ons overal. 

Waarom MotorCity voor jou?

Tijdens mijn loopbaan heb ik geregeld contact gehad met automotive bedrijven. Het is een traditionele markt. We kunnen dus een mooie slag slaan op het gebied van online. Bij MotorCity krijg ik de ruimte om te experimenteren. Dat voelt goed.

Wat vind je belangrijk aan collega's?

We lachen wanneer het kan en werken wanneer het moet. Iedereen snapt dat hier. En daarom werkt het heel fijn. Mijn nieuwe collega is iemand die daarin het voortouw kan nemen.

Motorcity is een Award Winning-organisatie

Kwaliteit wordt bij ons over de gehele breedte aangepakt. We vinden het belangrijk om ons te profileren op alle fronten. Voor werknemers, voor klanten maar ook onze samenwerkingen. Zo zijn we in 2022 beloond met de Marketing Performance Award van BRP | Can-Am. Voor al onze inspanningen in de markt om Can-Am te laten groeien in Nederland. 

Dit doen we door oa. samenwerkingen aan te gaan met influencers zoals Dutch Performante en Dave Roelvink, gebruik te maken van slimme campagnes en vinden onze medewerkers het zelf gaaf om zelf dingen te posten op socials, simpelweg omdat ze trots zijn op de plek waar ze werken. 

 

 

Ook solliciteren werkt modern bij ons. Geen CV nodig!