Kawasaki

Kawasaki Z7 Hybrid

De Kawasaki Z7 Hybrid. De eerste hybride naked bike ooit!

Boek een proefrit
Kawasaki Z7 Hybrid
Modeljaar: 2024
 
v.a. 14.395,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Hybride krachtbron

E-Boost functie

Eco-rijmodi

De Kawasaki Z7 Hybrid kopen

De Kawasaki Z7 Hybrid. Gefluister werd gesprekken, gesprekken escaleerden tot geruchten, en geruchten zijn nu verhard tot de waarheid: Kawasaki heeft zijn revolutionaire wonder onthuld op de EICMA – de Kawasaki Z7 Hybrid. Na de Ninja 7 Hybrid en de Ninja E1 en De Z -E1 was de Z7 Hybrid wellicht een te verwachte opvolger, maar Kawasaki liet niet veel blijken.

De anticipatie was tastbaar onder zowel enthousiastelingen als sceptici, elke groep wachtend om te zien of Kawasaki inderdaad de grenzen van motorrijden kon bijstellen. En ze hebben niet teleurgesteld. De Kawasaki Z7 Hybrid is niet zomaar een nieuwe motor; het is een gedurfde verklaring, een sprong naar de toekomst, en het is hier nu.

 

 

Rijdende kawasaki z7 hybrid

Kawasaki Z7 Hybrid - De Hartslag van de Toekomst

Wat de Kawasaki Z7 Hybrid onderscheidt is niet alleen de hybride status maar de pure schittering van zijn engineering. Deze motorfiets is een toonbeeld van Kawasaki’s innovatieve geest, waarbij de opwindende prestaties van een traditionele verbrandingsmotor samensmelten met de stille efficiëntie van elektrische kracht.

In het hart zit een 451cc watergekoelde, viertakt twin motor, met een krachtige 43,5 kW, naadloos geïntegreerd met een 9 kW elektromotor. Deze dubbele motor synergie opent nieuwe horizonten voor de rijder, met drie onderscheidende rijervaringen:

  1. Pure EV-modus: Glijd door de straten in volledige stilte, met een elektrisch bereik dat perfect is voor stedelijke exploraties of cruisen door emissievrije zones.
  2. Eco-Hybride Modus: Ervaar de harmonie van dubbele kracht, waarbij de elektromotor samenwerkt met de verbrandingsmotor voor een rit die net zo verantwoordelijk als responsief is, aangevuld met een zesversnellingen automatische transmissie of handmatige schakelaars binnen handbereik.
  3. Sportmodus: Ontketen het beest binnenin met de "E-Boost" functie, door te tappen in de gecombineerde kracht van elektrische koppel en benzinevermogen voor vijf seconden van adrenaline-pompende prestaties die concurrenten in de achteruitkijkspiegel achterlaten.

 

Technische Symfonie

Voorbij de motor is de Kawasaki Z7 Hybrid een symfonie van geavanceerde technologie. Het trellisframe, gedeeld met de iconische Ninja, zorgt voor behendigheid en sterkte, terwijl de Sugomi-stijl carrosserie de ruwe kracht en futuristische ethos van de motor weerspiegelt. De swingarm, zorgvuldig ontworpen voor evenwicht en precisie, zorgt ervoor dat de Kawasaki Z7 Hybrid bochten snijdt met de gratie van een balletdanser en de precisie van een chirurg

elektrische kawasaki rijdende
Elektrische kawasaki rijdend door landschap
Z7 hybrid rijdend op de weg

Speciale en vooral nieuwe functies

Met compleet nieuwe technologie komen compleet nieuwe functie. Even wennen, maar minstens net zo handig als functie die je op de motorische modellen gewend bent. Elk aspect van de Kawasaki Z7 Hybrid fluistert over zijn intentie om andere nakeds in het midden-segment uit te dagen.

Van zijn agressieve houding tot zijn verfijnde aerodynamica, het is duidelijk dat Kawasaki de handschoen heeft neergegooid. Het geavanceerde hybride systeem gaat niet alleen over veelzijdigheid; het is een directe uitdaging aan het conventionele, dat een glimp biedt in een wereld waarin milieuvriendelijke technologie en high-octane thrills naast elkaar bestaan.

 

Z7 hybrid rijdend in tunnel
kawasaki hybrid rijdend op de straat

Details van de Z7 Hybrid

De kleinere functies zijn ook een bewijs van Kawasaki's aandacht voor detail:

  • Het full-color TFT-display, een baken van connectiviteit in dit slimme tijdperk, houdt de rijder in harmonie met de machine, en biedt ook smartphone-koppeling via Kawasaki's Rideology-app.
  • De "Walk Mode" is innovatie op zijn best, waardoor manoeuvreren en parkeren kinderspel wordt - een subtiele knipoog naar de alledaagse praktische bruikbaarheid die rijders verlangen.
  • De stationaire stopfunctie, die de motor uitschakelt wanneer de fiets niet in beweging is, bespaart niet alleen brandstof maar spreekt ook tot de bewuste rijder die duurzaamheid waardeert.
  • De automatische versnellingspositievinder (ALPF) selecteert de eerste versnelling bij stilstand, wat het rijden in de stad soepeler en intuïtiever maakt.

DE KAWASAKI Z7 HYBRID IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUREN

kawasaki z hybrid in witte studio
z7 hybrid in witte studio

Ontdek de Kawasaki Z7 Hybrid bij MotorCity

Ook de nieuwe lichting Kawasaki, zoals de Kawasaki Z7 Hybrid vind je bij MotorCity. Als de hoofddealer in de regio staat MotorCity Amsterdam te trappelen van anticipatie, klaar om deze revolutionaire rit naar de straten te brengen. Met een nalatenschap van uitmuntendheid, zijn we klaar om de schakel te zijn waardoor deze innovatie de gretige en enthousiaste bereikt.

Terwijl details over de prijsstelling nog net zo stil zijn als deze motorfiets in EV-modus, zijn de verwachtingen dat de Z7 Hybrid concurrerend zal worden gepositioneerd, gezien de kenmerken die het verpakt. Gepland voor de lancering in het voorjaar van 2024, is de aftelling begonnen voor wat belooft een nieuw hoofdstuk in de motorrijgeschiedenis te zijn. Met de Kawasaki Z7 Hybrid rijdt u niet zomaar een motor; u rijdt de toekomst.

Wil je de andere CO2-Neutrale motoren bekijken, hier vind je Z-E1, Ninja E1 en de Ninja 7 Hybrid.

Bij MotorCity kun je terecht voor alle Kawaski onderdelen, accessoires en service. Heb je een vraag neem contact op?

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

 

Boek een proefrit
Kawasaki Z7 Hybrid v.a. 14.395,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 14.395,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?