Kawasaki

Kawasaki Ninja E1

Het begin van de revolutie is er! En Kawasaki neemt het voortouw met de Ninja E1.

Boek een proefrit
Kawasaki Ninja E1
Modeljaar: 2024
 
v.a. 9.039,-
Contact

De voordelen van
deze motor

2 accu's

E-boost mode

Loop modus

Kawasaki Ninja E1 kopen

De Kawasaki Ninja E1. Onvermijdelijk mooi nieuws, de Kawasaki Ninja E1. Dit is niet zomaar een motorfiets; dit is stiekem de belichaming van de elektrische revolutie die de wereld van tweewielers heeft getransformeerd. In deze uitgebreide productpagina nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de opwindende wereld van de Ninja E1 en laten we je kennismaken met de toekomst van elektrisch motorrijden.

 

Elektrische Kawasaki rijdend op straat
Elektrische Kawasaki geparkeerd voor gebouw

Elektrisch Aangedreven: Een Nieuwe Manier van Rijden

De Ninja E1 is niet alleen een motorfiets; het is een voorbode van de toekomst van mobiliteit op twee wielen. Deze motor wordt aangedreven door een compacte borstelloze elektrische motor die een indrukwekkende 9 kW (12 PS) aan vermogen levert en is daarmee ook perfect voor de A1 rijders in het land. Maar deze motor is niet alleen krachtig; hij is ook stil en emissievrij, wat betekent dat je kunt genieten van de sensatie van het rijden zonder schadelijke uitstoot.

Met de Ninja E1 ontdek je een nieuwe manier van rijden. Het is een machine die de traditionele grenzen van motorrijden verlegt en je meeneemt naar een wereld waarin elektrische aandrijving de norm is geworden. Of je nu door de stad zoeft of de open weg opzoekt, de Ninja E1 biedt een rijervaring die ongeëvenaard is.

De Kawasaki Ninja E1 komt met een E-Boost: Kracht op Aanvraag

Een van de meest opwindende functies van de Ninja E1 is de E-Boost-functie. Met E-Boost kun je tijdelijk extra vermogen ontgrendelen, wat resulteert in snelle acceleratie en een verhoogde topsnelheid. Of je nu snel wilt inhalen op de snelweg of gewoon wilt genieten van een extra dosis adrenaline, E-Boost staat altijd paraat om je een boost van kracht te geven wanneer je dat nodig hebt.

Met E-Boost verandert de Ninja E1 van een stille, efficiënte metgezel in een krachtige snelheidsduivel. Het is alsof je een knop indrukt en de motor tot leven komt met een ongekende energie. Het is deze veelzijdigheid die de Ninja E1 tot een opvallende verschijning maakt in de wereld van elektrische motorfietsen.

Elektrische Kawasaki rijdend in de stad
Elektrische Ninja rijdend in de stad

Regeneratief Remmen: Energiebesparing

Een andere innovatieve eigenschap van de Ninja E1 is het regeneratieve remsysteem. Tijdens het vertragen of remmen wordt de kinetische energie teruggewonnen en omgezet in elektrische energie, die vervolgens wordt teruggevoerd naar de batterij. Dit betekent dat elke keer dat je vertraagt, je eigenlijk bijdraagt aan het opladen van je motorfiets.

Het regeneratieve remsysteem verlengt niet alleen de levensduur van de batterij, maar het helpt ook om de algehele efficiëntie van de Ninja E1 te maximaliseren. Het is een slimme technologie die laat zien hoe elektrische motorfietsen de toekomst van duurzaam rijden vertegenwoordigen.

De Ninja E1 komt met ongekend gebruiksgemak

Kawasaki heeft de Ninja E1 ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Start&Go moet het principe worden. Het ontbreken van een koppelingshendel en versnellingspook maakt het rijden uiterst eenvoudig. Je hoeft alleen maar aan het gashendel te draaien en je bent op weg van A naar B..

Daarnaast biedt de Ninja E1 twee rijmodi: "Road" en "Eco". Hiermee kun je de prestaties van de motorfiets aanpassen aan jouw rijstijl en de omstandigheden op de weg. Of je nu zuinig wilt rijden om de maximale actieradius te bereiken of vol gas wilt geven voor sportieve ritten, de Ninja E1 past zich aan jouw wensen aan.

Elektrische Ninja rijdend op straat

Lichtgewicht en Wendbaarheid

Met een gewicht van slechts 140 kg is de Ninja E1 opmerkelijk lichtgewicht. Dit draagt bij aan zijn wendbaarheid en maakt het gemakkelijk om door druk stadsverkeer te manoeuvreren. Het lage gewicht zorgt er ook voor dat zelfs nieuwe motorrijders zich snel vertrouwd voelen op deze machine.

Of je nu door smalle steegjes navigeert of op bochtige wegen rijdt, de Ninja E1 biedt een zelfverzekerde en plezierige rijervaring. Het is een motorfiets die zich moeiteloos aanpast aan de dynamiek van het moderne verkeer.

Elektrische Kawasaki geparkeerd in huis
Elektrische Ninja geparkeerd in de stad

De Kawasaki Ninja EV komt met een vertrouwd supersport ontwerp

Niet alles is nieuw. De oude vertrouwde Sugomi-styling ontgaat je niet. De Ninja E1 is niet alleen geavanceerd qua technologie, maar ook qua ontwerp. Het opvallende Metallic Bright Silver en Metallic Matte Lime Green kleurenschema geeft de motorfiets een frisse en futuristische uitstraling. Het is een machine die niet alleen indruk maakt met zijn prestaties, maar ook met zijn visuele aantrekkingskracht.

Kawasaki heeft ervoor gezorgd dat de Ninja E1 niet alleen een motorfiets is, maar een kunstwerk op twee wielen. Of je nu stilstaat bij een verkeerslicht of langs een café rolt, de Ninja E1 trekt altijd bewonderende blikken en complimenten.

 

De eerste stappen zijn gezet. Wie volgt?

Natuurlijk zullen er puristen blijven, zoals de echte Vinyl-lovers die op CD moesten overstappen. Maar zoals met alle revoluties; iedereen moet wennen, maar volgt uiteindelijk. Kijk maar naar de auto-industrie. Een van de meest overtuigende redenen om te kiezen voor de Ninja E1 is zijn milieuvriendelijke karakter. Als volledig elektrische motorfiets stoot de Ninja E1 uiteraard geen schadelijke uitlaatgassen uit en draagt hij bij aan een schonere en gezondere omgeving. Het is een bewuste keuze voor degenen die zich zorgen maken over het milieu en streven naar een groenere manier van transport.

Met de Ninja E1 kun je genieten van de vrijheid van motorrijden zonder schuldgevoelens over de impact op de planeet. 

Elektrische Kawasaki in een witte studio

DE KAWASAKI Ninja E1 IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE KLEUR:

Elektrische Kawasaki in een witte studio
Elektrische Kawasaki in een witte studio

De Kawasaki Ninja E1 koop je bij MotorCity Amsterdam

De Kawasaki Ninja E1 vertegenwoordigt niet alleen de toekomst van motorrijden, maar ook de toekomst van mobiliteit als geheel. Het is een bewijs van Kawasaki's toewijding aan innovatie en duurzaamheid. Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of nieuw bent in de wereld van tweewielers, de Ninja E1 biedt een opwindende en toekomstgerichte rijervaring.

Ben jij al klaar? Wij wel. We transformeren onze showroom en werkplaats langzaam aan tot een E-vriendelijke omgeving waar motordromen waarmaken voor de traditionele rijders en de E-rijders.

Blijf op de hoogte voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, want de Ninja E1 zal ongetwijfeld veel aandacht trekken in de wereld van motorfietsen. Maak je klaar om de toekomst van motorrijden te ontdekken met de Kawasaki Ninja E1 - waar elektrische kracht en gemak samenkomen.

Wil je de andere CO2-Neutrale motoren bekijken, hier vind je Z-E1, de Ninja 7 Hybrid en de Z7 Hybrid.

Bij MotorCity kun je terecht voor alle Kawaski onderdelenaccessoires en service. Heb je een vraag neem contact op?

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Kawasaki Ninja E1 v.a. 9.039,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 9.039,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?