Modeljaar: 2024
 
v.a. 8.439,-
Contact

De voordelen van
deze motor

E-boost optie

Loopmodus

Twist en Go

De Kawasaki Z-E1 kopen

De Kawasaki Z E-1. Welkom to the future! Kawasaki doet wat ze belooft. Elektrisch motorrijden met de Kawasaki Z E-1 is er dan eindelijk. Deze strakke elektrische motorfiets belichaamt het streven van Kawasaki naar groene mobiliteit en innovatieve technologie. Met een mix van krachtige prestaties, een stijlvol design en geavanceerde functies, biedt de Z E-1 een ongeëvenaarde rijervaring die de weg vrijmaakt voor een duurzame toekomst op twee wielen.

 

Elektrische Kawasaki rijdend op straat
Z e-1 stilstaand tussen gebouwen

Emissievrije Kracht en Snelheid

Het hart van de Kawasaki Z E-1 wordt aangedreven door een krachtige borstelloze elektrische motor met een nominaal vermogen van 9 kW, wat gelijk staat aan ongeveer 12 pk. Laat je niet misleiden door deze bescheiden cijfers; elektrische motoren leveren hun vermogen op een unieke en directe manier, wat resulteert in verbluffende acceleratie en moeiteloze snelheid. Deze motorfiets biedt niet alleen kracht, maar ook snelheid, met een indrukwekkende topsnelheid van 99 km/u. De Kawasaki Z E-1 is ontworpen voor stedelijke mobiliteit, en met deze snelheid ben je snel en wendbaar in het verkeer.

De Kawasaki Z E1 is alles wat je gewend bent, maar dan elektrisch

Een van de meest opvallende kenmerken van de Z E-1 is zijn opmerkelijk lage gewicht. Met slechts 135 kg is deze motorfiets aanzienlijk lichter dan de meeste traditionele motorfietsen. Dit lichte gewicht vertaalt zich in moeiteloos manoeuvreren, wat essentieel is voor stedelijke rijomstandigheden. Of je nu door drukke straten navigeert of soepel door bochten gaat, de Kawasaki Z E-1 biedt een ongekende wendbaarheid en controle.

2 elektrische motoren naast elkaar
Kawasaki in witte studio

Rijmodi voor Elke Gelegenheid

De Kawasaki Z E-1 is ontworpen met de rijder in gedachten en biedt twee rijmodi: "Road" en "Eco". In de "Road"-modus kun je genieten van de volledige kracht en snelheid van de motorfiets, met een topsnelheid van 99 km/u. Maar als je een meer milieubewuste benadering wilt, schakel je eenvoudig over naar de "Eco"-modus, waarin de topsnelheid wordt beperkt tot 60 km/u. Deze modi stellen je in staat om de Kawasaki Z E-1 aan te passen aan jouw rijstijl en de omstandigheden op de weg.

e-Boost functie van de Kawasaki Z-E1

De Kawasaki Z E-1 beschikt over een opwindende functie genaamd "e-Boost". Met e-Boost kun je tijdelijk extra vermogen benutten, waardoor je acceleratie wordt versterkt en je snelheid toeneemt. In de "Road"-modus schiet je topsnelheid omhoog van 85 km/u naar 99 km/u wanneer e-Boost wordt geactiveerd. Dit is handig voor momenten waarop je snel moet inhalen of gewoon wilt genieten van een extra dosis kracht.

Stijlvol en Futuristisch Design

Niet alleen presteert de Kawasaki Z E-1 indrukwekkend, maar hij ziet er ook nog eens fantastisch uit. Het design van deze motorfiets is futuristisch en stijlvol, met een opvallende Metallic Bright Silver en Metallic Matte Lime Green afwerking. De Kawasaki Z E-1 is een echte blikvanger, of je nu op de weg bent of geparkeerd staat. Het TFT-display met smartphone-connectiviteit biedt niet alleen essentiële informatie, maar voegt ook een modern en geavanceerd element toe aan het dashboard.

elektrische kawasaki met witte achtergrond
kawasaki stuur en dashboard

De Kawasaki Z-E1 komt met Flexibel Oplaadsysteem

De Kawasaki Z E-1 wordt aangedreven door twee uitneembare lithium-ion-batterijen met een totale capaciteit van 3 kWh. Deze batterijen kunnen worden opgeladen via een dockingstation of een regulier stopcontact onder het zadel. Het verwijderbare batterijontwerp opent de deur naar flexibel opladen.

Je kunt de batterijen eenvoudig meenemen naar huis of kantoor om op te laden, zonder te hoeven zoeken naar laadstations. Bovendien is Kawasaki betrokken bij de ontwikkeling van een batterij-uitwisselingssysteem, waardoor het opladen nog handiger wordt.

 

Kawasaki Z-E1 - de Toekomst van Elektrisch Motorrijden

De Kawasaki Z E-1 vertegenwoordigt de toekomst van elektrisch motorrijden in Nederland. De eerste stap is gezet en hoewel de keuze voor een A1 motor in Nederland een vreemde is, is dit globaal gezien een begrijpelijke zet. Urban mobility, een topic waar om duurzaamheid geschreeuwd wordt en vaak ook in landen waar lichte klasse motoren de boventoon voeren zoals China.

Maar vergis je niet, de krachtige prestaties, het lichtgewicht ontwerp en geavanceerde functies biedt de Kawasaki Z E-1 een opwindende rijervaring, en dat zonder schadelijke uitstoot. Het is een stap in de richting van een schonere en duurzamere toekomst op de Nederlandse wegen. Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of overweegt om over te stappen op elektrisch motorrijden, de Kawasaki Z E-1 biedt iets voor iedereen. Het is een motorfiets die niet alleen indruk maakt met zijn vermogen, maar ook met zijn visuele aantrekkingskracht en innovatieve technologie. Stap aan boord en ervaar de toekomst van elektrisch motorrijden met de Kawasaki Z E-1.

De kleurstelling van de Kawasaki Z-E1

Kawasaki in witte studio
elektrische kawasaki in witte studio

Motorcity Amsterdam is jouw Kawasaki dealer

MotorCity is de Kawasaki dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Kawasaki motoren. Je kunt deze Kawasaki Z-E1 bij ons kopen. Net als andere elektrische / hybride motoren van Kawasaki zoals de Kawasaki Ninja 7 Hybrid,  Kawasaki Z7 Hybrid of de Kawasaki Ninja E1.

Zoek je een compleet andere Kawasaki dan verwijzen we u graag naar onze pagina met alle nieuwe Kawasaki's

Of ontdek ons brede aanbod van Kawasaki Occasions

Je kunt ook andere modellen komen bewonderen in onze showroom. We heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Kawasaki ZE-1 v.a. 8.439,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 8.439,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?