Royal Enfield

Royal Enfield Super Meteor 650

De echte tourcruiser van Royal Enfield

Super Meteor 650
Modeljaar: 2023
 
v.a. 9.499,-
Contact

De voordelen van
deze motor

Krachtige twin-blok

Klassiek cruise-design

Wendbaar

Tourpakketten beschikbaar

Royal Enfield Super Meteor 650

De Royal Enfield Super Meteor 650 is de langverwachte volbloed cruiser, was voor het eerst te zien op EICMA 2022. Een ding is zeker, de Royal Enfield Super Meteor 650 tilt Royal Enfield's 121-jarige erfenis van het produceren van gave motorfietsen naar een hoger niveau.

Gebaseerd op de veelgeprezen 650 twin-motor, geoptimaliseerd voor touring en een nieuw chassis ontwikkeld voor comfortabele en ontspannende lange ritten op de weg. Met de Super Meteor 650 zet Royal Enfield zijn traditie in het bouwen van eersteklas cruisers voort. 

 

Super Meteor 650 Interstellar Green

Ultieme cruiserstijl, soepel en krachtig

De Super Meteor 650 is de ultieme cruiser, die overzichtelijke bedieningselementen en instrumenten combineert met ontspannen rijvriendelijke ergonomie. Hij draait behendig met grote stabiliteit op de snelweg en boeiend plezier op de bochtige weg. De soepele motor levert veel koppel en de coole retrostijl is doordrenkt met het direct herkenbare DNA van de Royal Enfield.

De Super Meteor 650 is gemakkelijk te manoeuvreren en praktisch, met het silhouet van de volbloed cruiser, met een lage houding en pluche "smalle" stoel, kraakt de met gemak kilometers. Een grote brandstoftank vergroot het bereik van de en brede tubeless banden op lichtmetalen velgen zorgen ervoor dat de betrouwbaar en veilig is bij hoge snelheden.

Super Meteor 650 Interstellar Green kopen
drie keer een super meteor 650 van royal enfield op een verlaten snelweg

Het blok

Het blok is een bekende. Deze werd eerder gebruikt in Interceptor 650 en Intercontinental 650 GT. De 648 cc luchtgekoelde /oliegekoelde parallelle twin-motor is ontworpen voor het moderne rijden. Deze motor ontwikkelt maar liefst 47 pk bij 7150 tpm en maximaal 52 Nm koppel bij 5250 tpm.

Het geheim van de nieuwe motor ligt in het krachtoverbrengingssysteem. Soepele gasrespons zorgt voor voldoende vermogen over het hele toerentalbereik. Zo kun je gemakkelijk deelnemen aan het stadsverkeer of cruisen op de openbare weg.

 

Details over de Super Meteor 650

Gepresenteerd in twee verschillende versies - Super Meteor 650 en Super Meteor 650 Tourer - en zeven aantrekkelijke kleuren. Zoals verwacht lag deze net iets boven de range van de Interceptor 650 en Continental GT 650 van Royal Enfield. Zeker is dat het een geduchte concurrent voor het kleine huidige aanbod wordt in de low-rider cruise-segment. De Vulcan S of de Honda Rebel 500 die een beduidend lager vermogen biedt, kunnen de borsten nat maken.

De prijzen van de Royal Enfield Super Meteor 650 zijn in januari 2023 bekend gemaakt. En deze zijn als volgt:

  • Astral uitvoering: € 9.499,-
  • Interstellar editie: € 9.799,-
  • Celestial versie: € 9.999,-

 

twee super meteor 650 bij een rode garagedeur

DE ROYAL ENFIELD SUPER METEOR 650 IS VERKRIJGBAAR IN DIVERSE KLEUREN:

Studiofoto zijaanzicht Royal Enfield Super Meteor 650
productfoto celestial blue royal enfield super meteor 650

Ontdek de Super Meteor 650

Benieuwd naar de Royal Enfield 650? MotorCity is de Royal Enfield dealer in Noord Holland. We verwachten de Royal Enfield 650 in het eerste kwartaal van 2023 bij ons in de showroom. Je vindt bij ons alle Royal Enfield motoren. Andere 650 modellen van Royal Enfield zijn de Continental 650 en de Interceptor 650. Zoekt u een Royal Enfield-model met meer vermogen dan verwijzen we u graag naar onze Royal Enfield-pagina.

Of ontdek onze Royal Enfield occasions.

Showroom bezoeken?

Wilt u de Royal Enfield Super Meteor 650 komen bewonderen in onze showroom? We heten u van harte welkom.

Bezoek onze showroom
Super Meteor 650 v.a. 9.499,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 9.499,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?