Modeljaar: 2024
 
v.a. 6.399,-
Contact

De voordelen van
deze motor

klassieke uitstraling

Comfortabel zadel

USB-ingang

De Royal Enfield Bullet 350 kopen

Specificaties van de Royal Enfield Bullet 350:

  • De bullet 350 heeft een 13-liter druppeltank. 
  •  349cc luchtgekoelde ééncilinder motor.
  • Brandstofinjectie - levert 20,2 pk bij 6100 tpm en 27 Nm koppel bij 4000 tpm, wat resulteert in een indrukwekkend koppel bij lage toerentallen
  • Uitgerust met 41 mm voorvorken.
  • LCD-informatie-display.
  •  USB-oplaadpunt onder het stuur.

 

Bullet 350 motor rijdend op straat.
Royal Enfield motor rijdend op straat.

Het ontwerp van de Royal Enfield Bullet 350

Ontdek de Europese edities van onze legendarische motorfietsen, gekenmerkt door hun tijdloze elegantie en moderne functionaliteit. Deze prachtige machines zijn uitgerust met een iconische 13-liter brandstoftank, aangevuld met de traditionele Royal Enfield casquette en een nieuw ontworpen koplamp. De herkenbare 'tijgerogen' richtingaanwijzers, een blijvend kenmerk sinds 1954 op Royal Enfield motorfietsen, geven deze motoren een tijdloze uitstraling.

 

Eigentijdse elementen van de Royal Enfield Bullet 350

De Royal Enfield Bullet 350 bevat ook eigentijdse elementen die de rijervaring naar een hoger niveau tillen. Het geheel nieuwe digi-analoge instrumentenpaneel is voorzien van een helder LCD-informatiepaneel en een handig USB-oplaadpunt direct onder het stuur. Zo blijf je altijd verbonden, zelfs tijdens je avontuurlijke ritten.

Bij het ontwerpen van deze motoren is er speciale aandacht besteed aan de rijbedieningen. Het resultaat is een ongeëvenaard ontwerp, een perfecte pasvorm en een eersteklas afwerking. De prachtig vormgegeven motoren combineren gebruiksgemak met een opvallende retro-look, waardoor elke rit een unieke ervaring wordt.

Kies voor een motorfiets die de rijke erfenis van Royal Enfield combineert met moderne innovatie. Ga op avontuur met de Europese edities en ervaar de perfecte balans tussen traditie en vooruitgang.

Bullet 350 motor rijdend in het bos met rijder.
Royal Enfield 350 motor geparkeerd.

Kleurstelling Bullet 350

Edities:

  1. Bullet Standard (Zwart en Maroon): Uitgerust met twee kanaals ABS, schijfrem achter, en afgewerkt met elegante handgepin-stripte tanks, chromen en gouden badges.
  2. Bullet Black Gold: Een premium variant met een opvallende combinatie van mat- en glanzend zwarte tank, koper- en goudkleurige 3D badge, koperkleurige pinstriping en trendy, blacked-out motorblok en componenten. Deze editie wordt ook geleverd met tweekanaals ABS en schijfrem achter.

De Royal Enfield Bullet 350 komt in de volgende kleurstelling:

Royal Enfield motor in een witte studio.
Royal Enfield motor in een witte studio.
Royal Enfield motor in een witte studio.

De Royal Enfield Bullet 350 koop je bij Motorcity Amsterdam

MotorCity is de Royal Enfield dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Royal Enfield motoren. Je kunt een proefrit boeken voor de Royal Enfield Bullet 350. Andere 350 modellen van Royal Enfield zijn de Meteor 350 en de Hunter 350. Zoek je een Royal Enfield-model met meer vermogen dan verwijzen we je graag naar onze Royal Enfield-pagina.

Ben je opzoek naar Royal Enfield occasions, deze vindt u door deze link te klikken.

Showroom bezoeken?

Wil je de Royal Enfield motoren bewonderen in onze showroom? Wij heten je van harte welkom.

Wil je ons online volgen? Check dan onze InstagramYoutube, Facebook of Tik Tok.

Boek een proefrit
Royal Enfield Bullet 350 v.a. 6.399,-
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 6.399,-

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?