Rijders op Royal Enfield motoren.

One Ride Royal Enfield 2024

Rij 22 september a.s. met ons mee tijdens de One Ride van Royal Enfield!

Rij 22 september a.s. met ons mee tijdens de One Ride van Royal Enfield!

One Ride Royal Enfield 2024

Ben je de trotse eigenaar van een Royal Enfield en op zoek naar een geweldige rit samen met andere liefhebbers? Dan hebben wij geweldig nieuws voor jou! Op 22 september aanstaande organiseert Motorcity Amsterdam de One Ride van Royal Enfield.

Deelname is kosteloos. Meld je aan per mail bij dit email-adres: marketing@motorcityamsterdam.nl

Royal Enfield One Ride logo
Royal Enfield rijders bij elkaar.

Praktische info

We verzamelen om 09.30 uur bij onze locatie, Motorcity Amsterdam, aan de Jarmuiden 31 te Amsterdam. Dit is het perfecte moment om kennis te maken met andere Royal Enfield-rijders en je voor te bereiden op een fantastische dag. Zorg dat je op tijd bent, want om 10.00 uur vertrekken we.

De rit zal ons via een prachtige route naar het hoofdkantoor van Royal Enfield Benelux in IJsselstein brengen. Onderweg houden we een tussenstop, zodat iedereen even kan uitrusten en genieten van de omgeving. Deze tussenstop biedt ook een mooie gelegenheid om wat foto's te maken en te socializen met de andere deelnemers.

Aankomst

Bij aankomst in IJsselstein worden we verwelkomd bij het hoofdkantoor van Royal Enfield Benelux. Hier staat een hapje en een drankje voor ons klaar, perfect om even bij te komen van de rit en na te praten over onze ervaringen onderweg. Het is een kans om meer te leren over Royal Enfield en hun nieuwste modellen.

Als deelnemer aan de One Ride 2024 ontvang je een speciaal aandenken. Dit unieke souvenir zal je altijd herinneren aan deze bijzondere dag en de connectie met jouw merk.

Bovenaanzicht van Royal Enfield motoren.
Royal Enfield One Ride logo

Hoe meld je je aan?

Wil jij erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar marketing@motorcityamsterdam.nl met jouw aanmelding. Vergeet niet om je naam en contactgegevens te vermelden. Wacht niet te lang!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een geweldige rit en een hechte gemeenschap van Royal Enfield-rijders. We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan en er een onvergetelijke dag van te maken!

Praktische info

  • Datum: 22 september
  • Tijd verzamelen: 09.30 uur
  • Vertrek: 10.00 uur
  • Verzamelpunt: Motorcity Amsterdam, Jarmuiden 31, Amsterdam
  • Bestemming: Hoofdkantoor Royal Enfield Benelux, IJsselstein
  • Inclusief: Tussenstop, hapje en drankje, speciaal One Ride 2024 aandenken

Tot dan!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons via marketing@motorcityamsterdam.nl. We helpen je graag verder.

Zie je op 22 september bij Motorcity Amsterdam!