Yamaha MT-10 SP rijdend in het donker.

Yamaha Demo Days

Het is weer zover! Op 7 en 8 juni organiseren wij opnieuw de Yamaha Demo Days, en we kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen voor een fantastisch weekend vol motorplezier en avontuur.

Het is weer zover! Op 7 en 8 juni organiseren wij opnieuw de Yamaha Demo Days, en we kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen voor een fantastisch weekend vol motorplezier en avontuur.

Yamaha Demo Days

Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of net begint met het ontdekken van de wondere wereld van motorfietsen, de Yamaha Demo Days bieden een unieke kans om de nieuwste Yamaha modellen uit te proberen. Van sportieve supersportmotoren tot veelzijdige adventure bikes en van comfortabele tourmotoren tot robuuste nakeds – er is voor ieder wat wils. Onze uitgebreide vloot aan demomodellen staat klaar om door jou getest te worden. Het enige wat je hoeft te doen is je rijbewijs meenemen en je aanmelden voor een proefrit. Zo kun je zelf ervaren welke motor het beste bij jouw rijstijl en wensen past.

Boek je proefrit
Tracer 9 GT+ rijdend door het bos
Yamaha XSR900 geparkeerd op straat

Veiligheid voorop bij de Yamaha Demo Days

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden alle proefritten begeleid door onze ervaren voor- en achterrijders. Zij zorgen ervoor dat de ritten veilig en soepel verlopen, zodat jij optimaal kunt genieten van de rijervaring zonder je zorgen te maken over de route of verkeerssituaties.

Gratis veiligheidscheck voor Yamaha eigenaren

Maar dat is nog niet alles! Als trotse Yamaha eigenaar kun je tijdens de Yamaha Demo Days ook profiteren van een gratis veiligheidscheck voor jouw motor. Onze ervaren monteurs staan klaar om jouw Yamaha grondig te inspecteren en ervoor te zorgen dat alles in topconditie is. Van banden en remmen tot verlichting en vloeistoffen – we nemen alles onder de loep om jouw veiligheid op de weg te waarborgen. En het mooiste is dat deze service helemaal gratis is. Dus kom langs, geniet van een kop koffie en laat jouw motor in de watten leggen door onze experts.

Ook krijg je 10% korting op aankoop van alle originele Yamaha accessoires!

Yamaha R7 op het circuit

Yamaha Demo Days

De Yamaha Demo Days zijn meer dan alleen een kans om de nieuwste motoren uit te proberen en je eigen motor te laten controleren. Het is een evenement waar motorrijders elkaar ontmoeten, ervaringen delen en nieuwe vriendschappen sluiten. Bij Motorcity Amsterdam staat de liefde voor motoren en de community centraal, en dat willen we graag met jullie delen.

Dus markeer 7 en 8 juni in je agenda, nodig je motorvrienden uit en kom naar Motorcity Amsterdam voor de Yamaha Demo Days. We zorgen voor een gezellige sfeer, deskundig advies en natuurlijk heel veel motorplezier. Boek nu je proefrit via de onderstaande knop.