Modeljaar: 2022
 
v.a. 6499
Contact

De voordelen van
deze motor

Dubbel Wiegframe

Geschikt voor A2 rijbewijs (35kw)

Lichte Koppel in elk Toerengebied

Ongekend tijdloos

Met de wedergeboorte op het nieuwe J-platform belichaamt de nieuwe Classic 350 de tradities en het vakmanschap uit vervlogen tijden. Met het naoorlogse G2-model als inspiratiebron, zag de Classic voor het eerst het levenslicht in 2008.

Maar ook nu koestert deze machine nog altijd de tijdloze stijl & vormgeving van weleer met sierlijk ronde spatborden en een druppelvormige tank, kenmerkende klassieke koplamp, tijdloze vormen van de carterdeksels, uiteenlopende kleurstellingen en een onderscheidende diepe drumsolo uit de uitlaatpijp. Alle elementen vallen in volmaakte harmonie samen in een meesterwerk: de Royal Enfield Classic.

Met zijn elegantie en naadloze afwerking als glanzende illustratie van de uitzonderlijke bouwkwaliteit, straalt de Classic 350 een onovertroffen schoonheid en kwaliteit uit die nooit uit de mode zal raken en altijd up-to-date blijft.

Zijaanzicht twee Royal Enfield's Classic 350 bij een statig pand

Het nieuwe hart klopt als nooit tevoren.

Centraal bij de gloednieuwe Classic 350 staat een gloednieuw hart dat klopt op het unieke ritme van Royal Enfield. In combinatie met een nieuw dubbel wiegframe dat sterk en strak rijdt, en een solide, betrouwbare bouwkwaliteit, is de Classic je bondgenoot, waar je bestemming ook mag zijn.

De rechte zithouding geeft de Classic rijder een indrukwekkende aanwezigheid op de weg, terwijl de remmen met een grotere diameter de remkracht vergroten. Maar sterker betekent niet alleen capabel en stoer, de Classic staat ook voor comfort, met een verbeterd, breder zadel dat de berijder behaaglijk omhult.

 

Royal enfield desert sand 2023 naast een muur geparkeerd.
vrouw rijdend op een royal enfield 2023 marsh grey

Modern dashboard.

Tijdloos betekent ook 'mee met de tijd', en het nieuwe dashboard van de Classic combineert de gratie van de 'dansende naald' van de analoge snelheidsmeter met de functionaliteit van een LCD scherm. Een discrete USB-poort die onder het stuur is gemonteerd maakt essentieel opladen onderweg mogelijk en het 2-kanaals ABS wekt vertrouwen tijdens het afremmen.

DE ROYAL ENFIELD CLASSIC 350 IS VERKRIJGBAAR IN DIVERSE KLEUREN:

Zijaanzicht zwartkleurige Royal Enfield Classic 350
Zijaanzicht zwart-roodkleurige Royal Enfield Classic 350
Zijaanzicht grijskleurige Royal Enfield Classic 350
Zijaanzicht lichtblauwkleurige Royal Enfield Classic 350
Zijaanzicht bronskleurige Royal Enfield Classic 350
Zijaanzicht groenkleurige Royal Enfield Classic 350
Zijaanzicht roodkleurige Royal Enfield Classic 350

DE 2023 ROYAL ENFIELD CLASSIC 350 IS VERKRIJGBAAR VANAF APRIL '23 IN 2 NIEUWE KLEUREN:

De Royal Enfield dealer

MotorCity is de Royal Enfield dealer in Noord Holland. Je vindt bij ons alle Royal Enfield motoren. Andere 350 modellen van Royal Enfield zijn de Meteor 350 en de Hunter 350. Zoekt u een Royal Enfield-model met meer vermogen dan verwijzen we u graag naar onze Royal Enfield-pagina.

Bent u opzoek naar Royal Enfield occasions, deze vindt u door deze link te klikken.

Showroom bezoeken?

Wilt u de Royal Enfield Classic 350 komen bewonderen in onze showroom? We heten u van harte welkom.

Bezoek onze showroom
Classic 350 v.a. 6499
Kosten rijklaar maken v.a. 0,-
Nu bij MotorCity Amsterdam v.a. 6499

Financiering mogelijk

Heb je een vraag over deze motor?