Kawasaki

Z 900 SE

12.699,-

Merk:
Kawasaki
Type:
Z 900 SE
Bouwjaar:
2024
Kenteken:
07-72-98
Kilometerstand:
0 Km
Garantie:
24 maanden fabrieks
Kleur:
Metallic Spark
Modeljaar:
2024
Maandbedrag:
Meer info
Contact opnemen

Omschrijving

The best just got better. De Z900 SE (Special Edition) zet het enorme succes van de Z900 voort
en tilt het beste totaalpakket in de naked bike klasse naar een hoger niveau met
hoogwaardige Brembo remcomponenten, Öhlins vering en een unieke kleurstelling.

Brembo Remmen
Het remsysteem van de Z900 SE bestaat uit hoogwaardige Brembo onderdelen. Het afremmen gebeurt nu via radiaal gemonteerde Brembo M4.32 remklauwen en ø300 mm grote Brembo remschijven. Samen met de radiale Nissin hoofdremcilinder en staal omvlochten remleidingen zorgt dit voor betere remprestaties en een preciezer gevoel in de remhendel.


KTRC (Kawasaki Traction Control)
KTRC (Kawasaki Traction Control)
Kawasaki’s geavanceerde Traction Control helpt tijdens sportief rijden en het rijden in slechtere omstandigheden. De hulpsystemen grijpen progressief in afhankelijk van de gekozen rij modus.


Evolutie van de Z Sugomi Styling
Evolutie van de Z Sugomi Styling
De kenmerkende Sugomi designelementen (aanvalshouding, laaggeplaatste kop en hoge staart) blijven onveranderd maar de Z900 SE is door zijn nieuwe design nog scherper dan voorheen.


TFT-kleurendisplay
TFT-kleurendisplay
De focus op de rijervaring is ook terug te vinden in de cockpit, waar voor een 10,9 cm groot multifunctioneel ultramodern TFT-kleurendisplay verschijnt met alle essentiële motorinformatie en e-mail/telefoon notificaties.


Volledige LED verlichting
Volledige LED verlichting
Nieuwe LED-koplampen, dagrijverlichting, kentekenplaatverlichting en richtingaanwijzers dragen bij aan de scherper styling van de Z900.


Geïntegreerde Rijmodi
Geïntegreerde Rijmodi
Geïntegreerde rijmodi, welke KTRC en Power Modes met elkaar linken, stellen rijders in staat om eenvoudig tractiecontrole en vermogensafgifte in te stellen voor een bepaalde rijsituatie. Rijders kunnen kiezen uit drie instellingen (Sport, Road, Rain) of een handmatige instelling (Rider). In de Rider modus kunnen de hulpsystemen onafhankelijk van elkaar ingesteld worden.


Smartphone Connectiviteit
Smartphone Connectiviteit
Een Bluetooth-chip in het instrumentenpaneel stelt rijders in staat om draadloos verbinding te maken met de motorfiets. Met de RIDEOLOGY-app zijn zo een aantal functies toegankelijk via een smartphone.


Power Modes
Power Modes
Een keuze uit de Full Power of Low Power modi stelt rijders in staat om de vermogensafgifte in te stellen op basis van hun voorkeur en de omstandigheden. De Low Power-modus beperkt het vermogen tot ongeveer 55% van het volle vermogen.


Unieke Handling
Unieke Handling
De nieuwe vering en Dunlop Sportmax Roadsport 2-banden brengen de fenomenale handling van de Z900 naar een compleet nieuw niveau.


Met 48 maanden fabrieksgarantie. Te bezichtigen en uit voorraad leverbaar bij Motorcity Amsterdam. Met 4 + 4 jaar garantie. Blijf jij jouw Kawasaki keurig onderhouden bij een Kawasaki dealer en volgens de onderhoudsinterval, dan krijg je nu geen 24, maar 48 maanden garantie. Hier bovenop krijg je ook 4 jaar extra Kawasaki Road Assistance, dus 8 jaar in totaal.

(BEL ALTIJD EERST VOOR DE BESCHIKBAARHEID)

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

MOTORcity Amsterdam is de motordealer voor Amsterdam en omstreken. In onze grote showroom in Amsterdam tref je alleen de beste merken. Zowel nieuwe motoren als tweedehands motoren. Bij motor-dealer MOTORcity vinden wij klantcontact belangrijk en leveren graag maatwerk. Of u binnen komt voor een nieuwe motor, of graag uw motoronderhoud wilt laten uitvoeren.

Zakelijk motorrijden, wist u dat zakelijk motorrijden erg interessant kan zijn? Je kan namelijk veel fiscale voordelen trekken aan een zakelijk aanschaf. Zo kunt u onder andere:
- BTW voordeel genieten
- KIA toepassen, zorgt voor een versnelde afschrijving van 28%
- Overige afschrijvingen genieten
- Rente over een financiering boeken als kosten
-Tanken op kosten van uw onderneming
- Onderhoud laten afschrijven via uw onderneming
Vooraf is het wel verstandig om dit met uw boekhouder/accountant te bespreken.


MOTORcity Amsterdam heeft motorrijden in hart en nieren en onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Ons team bestaat dan ook uit exclusief motorrijders.

Naast alle nieuwe motoren heeft MOTORcity Amsterdam ook altijd meer dan 300 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Royal Enfield, CF Moto en Can-Am

Neem contact met ons op over deze Kawasaki Z 900 SE

Motor City Amsterdam

Jarmuiden 31

1046 AC Amsterdam